Zdravím! Ja som teraz skočil do tejto debaty. Hoci už niekoľko týždňov to tu čítam (aj inde, testy...). Pred 2 dňami (13.04.2013) som Kúpil plazmu Panasonic TX-P50ST50E. Konečne som natrafil na predajňu, kde boli vedľa seba plazmové televízory, ktoré som mal vyhliadnuté a hlavne všetky zapnuté: Samsung PS51E550, E6500, E8000; Panasonic TX-P50ST50E a iné... Na prvý pohľad najslabší bol Samsung PS51E550 - namiesto čiernej sivá.
Doteraz som mal (2,5 roka) plazmu LG 50PK350. Predal som ho s veľkou stratou, lebo so veľmi túžil po 3D a domácich experimentoch so stereoskopickým 3D videom.
Panasonic ST50 je už doma a hneď na začiatku ma nahneval - obraz z počítača nezobrazuje na celej ploche! V ponuke "ASPECT" nevyhovuje ani jedno nastavenie. V polohe "Auto, 16:9, stred" je obraz zo všetkých strán čierno orámovaný. Pri "zoom" orezaný. V tomto bol LG lepší - v ponuke mal "iba skenovanie" - ideálne, presné zobrazenie na celej obrazovke. Panasonic nič také neponúka. Skúšal som aj cez AV receiver, meniť výstup DVI, HDMI z grafickej karty počítača.... Nič nepomáha! Má niekto podobný problém? Ako máte Panasonic pripojený k PC?