Nějaký pátek už vypaluju BD z HDV, ale to co se mi stalo naposled to mě nějak hlava nebere. Předesílám, že projekty nejdříve na zkoušku vypaluju na přepisovatelné BD-RE (Panasonic BD-RE) a po odladění jsem to vypaloval „natvrdo“ na BD-R (Panasonic BD-R). Doposavad žádné problémy při přehrávání, až teď poslední „pálení“ a to na Verbatin BD-R LTH Type. Předesílám, že datový tok nastavuji na 25Mbps. Doposavad na Panasonikách ať BD-RE nebo BD-R se mi vše přehrávalo bez problému a to jak na BD v PC, tak na kontrolním BD přehravači (Panasonic DMP-BD75) a rovněž na přehravači u kina (Panasonic SA-BTT190). Obraz jak brus a žádné výpadky. Stejným způsobem jsem vytvořil a napálil projekt na uvedených Verbatinkách a ouha. Na kontrolním přehravači a PC OK, na přehravači kina občasné výpadky (kostičky+čáry+zastavení obrazu), dokonce jeden „výpal“ se ani nechtěl rozběhnout, přitom ten samý projekt na zkušebním Panasonic BD-RE naprosto čistě bez problému na obou přehravačích, nemluvě o přehrávaní nosiče Panasonic BD-R. Až, když jsem snížil datový tok na 20 Mbps, tak to už jelo i na kině. Bohužel kvalita obrazu už nebyla tak brilantní jako při těch 25 Mbps. Přitom pálím na nejnižší možné rychlosti. Setkal se s tímto stavem už někdo? Kde byste viděli problém? Já mám pocit, že by tomu snad mohly být na vině ty Verbatinky, ale co já vím. Co byste poradili? Jaké nosiče (potiskovatelné) preferujete a máte s nimi ty nejlepší zkušenosti?