Jaký HD DVB-T(2) STB?
Zdravím, můj požadavek je HD, HDMI výstup, nahrávání na USB editovatelné v PC. Zatím mám vybrány tyto kandidáty:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo se mám vykašlat na dvb-t a jít rovnou do dvb-t2, myslíte že se v našem Banánystánu hnou ledy?
Díky za každý podnět či odpověď, zejména uvítám zkušenosti dotyčných co mají tu čest s těmito přístoji ;-)
nebo se mám vykašlat na dvb-t a jít rovnou do dvb-t2, myslíte že se v našem Banánystánu hnou ledy?
Díky za každý podnět či odpověď, zejména uvítám zkušenosti dotyčných co mají tu čest s těmito přístoji ;-)
Zkušenosti nemám, ale vzhledem k ceně bych DVB-T nebo T2 při rozhodování nerozlišoval (na rozdíl od TV za 30 kKč,. tam už bych to při rozhodování vzal v potaz)). Až bude DVB-T2 tak bude vyšší výběr a těch 500,- Kč do té doby stejně 1000x propiješ/prokouříš atd.
Zircon T2 HD USB PVR
[ATTACH=CONFIG]22968[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]22968[/ATTACH]
Děkuji vám za reakce....pane Mašek, ten vámi uváděný Zircon T2 HD PVR vypadá dobře. Bohužel mi to kazí trochu to, že daný přístroj nemá RJ45(tím pádem i HbbTV) a také podpora jen FAT32 na USB :-(...také mám obavy z implementace standardu DVB-T2 u nás v Banánystánu :-| Otázkou je přesná specifikace, kterou ČRa použijí...Takže asi dám na radu Kamila a koupím s klidným svědomím ten druhý Zircon T HD a pokud za x let konečně bude jasné jakýže to formát bude v T2 tak bych upgradoval ev. už patřičný tuner bude v nové TV co bych pořizoval.
Ještě bych měl dotaz na pana Maška....nebude problém na pc zpracovat tu nahrávku v *.mts(pokud možno nějakým freeware SW? Myslím tím základní operace jako vystřižení reklam, případné slepení jednotlivých *.mts souborů(pokud vím, tak ve specifikaci FAT32 je limit na jeden soubor 4GB)? Děkuji za odpověď
Ještě bych měl dotaz na pana Maška....nebude problém na pc zpracovat tu nahrávku v *.mts(pokud možno nějakým freeware SW? Myslím tím základní operace jako vystřižení reklam, případné slepení jednotlivých *.mts souborů(pokud vím, tak ve specifikaci FAT32 je limit na jeden soubor 4GB)? Děkuji za odpověď