Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: PC konfigurace

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele rjja
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    627

    Můžete sem někdo napsat konfiguraci vašeho PC ?
    Ale pouze takovou co ve střižně( třeba SONY VEGAS ) zvládne přehrávat video z Go PRO H3 (1080/60 ) bez trhání.
    Prosím nepsat, že to zvládne nějaká karta. Jde mi o osvědčený ( vyzkoušený ) funkční celek ( deska,procesor, paměti a grafika ).
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/...t/PT.SFJE2.198 - pretakt na 5GHz, ak si chceš postaviť PC sám, určite CPU Intel s - K - za typovým označením. Znamená to odomknutý násobič, bežne sa dá taktnuť na 4,5GHz so šťastím cez 5GHz. /všetky jadrá/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele rjja
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    627

    Citace Původně odesláno od joeh Zobrazit příspěvek
    http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/...t/PT.SFJE2.198 - pretakt na 5GHz, ak si chceš postaviť PC sám, určite CPU Intel s - K - za typovým označením. Znamená to odomknutý násobič, bežne sa dá taktnuť na 4,5GHz so šťastím cez 5GHz. /všetky jadrá/
    Taktování beru pouze jako rezervu.Máte někdo něco o se koupí a funguje to ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    - no tak prepáč, že som ti poradil
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Citace Původně odesláno od rjja Zobrazit příspěvek
    Ale pouze takovou co ve střižně( třeba SONY VEGAS ) zvládne přehrávat video z Go PRO H3 (1080/60 ) bez trhání.
    - proč zakládáš nové vlákno v sekci Videokamery a ne tam, kde patří (https://www.tvfreak.cz/forum/forumdi...-Editace-videa)
    - vždy jsem si myslel, že ve střižně je primární práce s videem, střih, efekty, apod. (celková rychlost při práci s produktem) a že na přehrávání jsou playery
    - ačkoli nesnáčím Acer, tak z hlediska konfigurace je to, co psal joeh myslím dostatečné
    - Pytkin by Ti určitě řekl http://www.apple.com/finalcutpro/ + http://www.apple.com/macpro/, když chceš jít na jistotu
    Pozn: nemám Go PRO H3, stříhám v Premiere 1080p@50 z foťáku
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 08-04-2013 v 20:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele rjja
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    627

    Citace Původně odesláno od joeh Zobrazit příspěvek
    - no tak prepáč, že som ti poradil
    samosebu děkuji za radu

    ---------- Doplněno v 21:22 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:19 ----------

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    -
    - vždy jsem si myslel, že ve střižně je primární práce s videem, střih, efekty, apod. (celková rychlost při práci s produktem) a že na přehrávání jsou playery
    ano, ale při posouvání ( jde mi o plynulost zobrazení )

    ale jinak taky díky ( mrknu do editace videa )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AVCHD vs PC konfigurace
    Od Gounesek v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-05-2009, 10:28
  2. Konfigurace PC pro střih HDV
    Od mrtvolkar v sekci DV/HDV
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 13:53
  3. Mplayer, konfigurace
    Od Madagio v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 21:26
  4. Optimalni konfigurace???
    Od Vlastimil01 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2006, 15:33
  5. Minimální konfigurace PC
    Od petr_v v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 15:18