Výběr diktafonu
Vybírám diktafon, který chci použít na ozvučování videí (mluvené komentáře, popř. ruchy apod.), ale současně ho využiji na pracovní nahrávky sboru. Finanční limit mám cca 3500,- a tak v konečném výběru zůstaly dva přístroje:
-Sony ICD-SX712S ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] )
-Olympus DM 650 ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ).
Zajímalo by mne, zda s nimi máte někdo zkušenosti a zda na popsané účely více využiji směrově nastavitelné mikrofony přístroje Sony či třetí středový mikrofon, který je na Olympusu.
Díky za každý názor či zkušenost.
-Sony ICD-SX712S ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] )
-Olympus DM 650 ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ).
Zajímalo by mne, zda s nimi máte někdo zkušenosti a zda na popsané účely více využiji směrově nastavitelné mikrofony přístroje Sony či třetí středový mikrofon, který je na Olympusu.
Díky za každý názor či zkušenost.
Dobrý den pane Mrázek.
Jmenuji se Jan Šavel a jsem Brand ambasadorem pro značku Sony.
Osobní zkušenosti s ani jedním zařízením nemám, ale v příloze Vám zasílám print screeny z uživatelského manuálu pro výše zmíněný diktafon od Sony.
Týkají se operace nahrávání a jak snímají směrové mikrofony okolí. Doufám že vám trošku pomohou v rozhodování.
Kdybyste potřeboval nějaké další informace, rád Vám pomohu.
Za tým SONY Honza
Jmenuji se Jan Šavel a jsem Brand ambasadorem pro značku Sony.
Osobní zkušenosti s ani jedním zařízením nemám, ale v příloze Vám zasílám print screeny z uživatelského manuálu pro výše zmíněný diktafon od Sony.
Týkají se operace nahrávání a jak snímají směrové mikrofony okolí. Doufám že vám trošku pomohou v rozhodování.
Kdybyste potřeboval nějaké další informace, rád Vám pomohu.
Za tým SONY Honza