Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Parametry DVB

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    46

    Jistěže DVB-T má budoucnost. Vždyť se na omezený počet vysílacích kanálů vejde v multiplexu až 6x víc stanic. To je 6x větší ekonomický efekt pro providery a stát. Kvalita a diváci jsou až na druhém místě. Těžko to bude lepší než teď. Ale zatím se v Evropě do toho moc nehrnou.

    Pikousík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    DVB-T má asi stejnou budoucnost, jako socialismus s lidskou tváří... (=nulovou).
    DVB-T je naprosto mrtvá větev, držená při životě pouze díky lobby ČRa a ČTc - každému je snad jasné, že DVB-S díky počtu programů a pokrytím území je technicky jednoznačně lepší řešení (což by ovšem, v případě uplatnění DVB-S, pro ČRa a ČTc znamenalo citelný odliv peněz...).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    Take jsem vkladal prilis velke nadeje - uz samotna digitalisace v podani CT neni uplne "koser", je to patrne na starsich snimcich, pusobi to jaksi "krupicovite" a to bych rekl, ze v CT maji dosti kvalitni HW. Zde mi nezbyva nez souhlasit s Pitomcem, ovsem nesmi to byt DVB-S v podani UPC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    A jeste jeden negativni fenomen - Ceska republika ma v DVB-S, siroko daleko nejmene "FTA" stanic, coz take o leccems vypovida. :-&
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Klidně do kanálu nacpou i 10 stanic, chytrý sou na to dost ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    k1d k1d je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od k1d
    no jednu z pozitivnich veci bych videl ve VBR video (urcite lepsi nez CBR!!), ve kterem ted CDG diky tomu zarizeni jede. Myslim ze je to jen o spravnem nastaveni, a pokud to budou testovat v prubehu mesice, myslim ze naleznou nejake optimalni nastaveni, kde pri prechodech to rozhazeni nebude. Preci jen jde o testovaci vysilani tak at to je spravne otestovany nez se to pusti naostro, to by byl pak docela trapas kdyby byly problemy po oficialnim spusteni. )
    takze mesic pote a skutecne od vcera jiz bezi vse v puvodnich bitrate uvadenych na strankach CDG, takze Prima opet primo z CL 8mbit )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    rrk rrk je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od k1d
    Citace Původně odesláno od k1d
    no jednu z pozitivnich veci bych videl ve VBR video (urcite lepsi nez CBR!!), ve kterem ted CDG diky tomu zarizeni jede. Myslim ze je to jen o spravnem nastaveni, a pokud to budou testovat v prubehu mesice, myslim ze naleznou nejake optimalni nastaveni, kde pri prechodech to rozhazeni nebude. Preci jen jde o testovaci vysilani tak at to je spravne otestovany nez se to pusti naostro, to by byl pak docela trapas kdyby byly problemy po oficialnim spusteni. )
    takze mesic pote a skutecne od vcera jiz bezi vse v puvodnich bitrate uvadenych na strankach CDG, takze Prima opet primo z CL 8mbit )
    Je to tak ... ale me to netesi, protoze me Prima zase nejede (Nova-t USB)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    k1d k1d je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    nj pak je to o nicem protoze ty ostatni programy sou hrozny, ted koukam na fotbal a je to fakt hodne spatny, no nastesti nejvic nahravam z primy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24

    rrk rrk je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    9

    Hm ... tak je docela velka bourka (asi 5 minut) a v paketu CDG nejde Nova, vysilaj tam jen "Wrong line standard" ... a nez to doslo do toho stavu, tak to sumelo a ztracelo se jak pri analogu ... vi nekdo jak ziskavaj data pro vysilani ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    35

    Tak a nahravani dragouna je v pr**li Uz se mi nekolikrat stalo, ze se nahravani (resp. obraz behem nahravani??) kousl a film jsem mohl poslat do kopru. Stejne jako vcera u Zemana
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26

    k1d k1d je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    jo CDG vcera vypadavala jako pri kazdy bource )

    basset: s tou posledni verzi DVBVieweru uz se mi to nestava...u ty stary to taky zlobilo...Pouzivam Intervideo A/V filtry...ale vetsinou stejne nahravam jen na pozadi s tim ze stream nejde pres DS graf (A/V)...jen se primo uklada na disk (pva)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Parametry pro příjem ČT HD na satelitu
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-03-2012, 19:12
  2. Jednotlivé parametry videokamer - prasopes
    Od Keyman v sekci Videokamery
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 21:39
  3. parametry pro převod mov na mkv (AVC H264)
    Od Markil v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2009, 07:29
  4. jaké min.parametry notebooku
    Od qvido77 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 22:46
  5. Jak na parametry u MPEG-2, při zachytávání TV tunerem?
    Od MEZZO v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-02-2006, 20:03