Výpadek všech kanálů ASTRA 23 z 11.836 a 12.109
Nazdar páni,
možno to patrí inam, ale mám jednu aktuálnu otázku, idú Vám momentálne v Skylinku trans. 11837 a 12109 na 23.5. Mám ich absolútne mŕtve, a ostatné idú OK. Všade inde sila 90%, kvalita 82%. Neviem kde je problém.
Dík za info.
možno to patrí inam, ale mám jednu aktuálnu otázku, idú Vám momentálne v Skylinku trans. 11837 a 12109 na 23.5. Mám ich absolútne mŕtve, a ostatné idú OK. Všade inde sila 90%, kvalita 82%. Neviem kde je problém.
Dík za info.
Ahoj, asi před půl hodinou jsem zaregistroval, že nejdou žádné kanály z astra 23 z kmitočtů 11.836 a 12.109... signál 70, kvalita 0.... všechny ostatní programy jedou... vypadá to na výpadek, protože nejede ani TA3, který vysílá free...
Pozoroval to ještě někdo?
Pozoroval to ještě někdo?
nejdu, zrejme vypadol v BA uplink. Tiez som si myslel, ze mi vietor pohol s parabolou (perfektne fuci), ale ostatne TP idu.
jj, vid info v tomto vlakne
Nazdarek pani kolegovia. Mam vypadok sk programov a dokonca ani TA3 nezasvieti. Kua asi mi odysiel konvertor, alebo zeby posledny SW patch? Na frkv. 11837/H/27500 signal ani tuk. Ceske idu. Len sa chcem ubezpecit, ci je chyba iba u mna, alebo aj u niekoho z Vas....Zajtra skusim preupdatnut posledny SW patch.
Protože na to bylo před 1/2 hodinkou přímo založeno nové vlákno, které v přehledu hezky zářilo.....
Nyní sloučeno ze tří vláken do jednoho, aby to neplevelilo vlákna na konkrétní přijímače.
Nyní sloučeno ze tří vláken do jednoho, aby to neplevelilo vlákna na konkrétní přijímače.
[QUOTE=ganco41;451482]borovicku, preco? [/QUOTE]
Tak to neprehanaj. Oblievacka je az zajtra.
update: O minutku si ma predbehol :)
Tak to neprehanaj. Oblievacka je az zajtra.
update: O minutku si ma predbehol :)
Na Avatara sli na JOJ uputavky -2 tyzdne dozadu, tak to Borovskeho potesilo :)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE]Ostrá kritika se snesla od některých slovenských médií za včerejší výpadek dvou satelitních frekvencí, jejichž uplink je v Bratislavě, na telekomunikačního operátora Towercom. Ten se divákům jako poskytovatel satelitních služeb vůbec neomluvil a jeho stanovisko zveřejnil až s několikahodinovým zpožděním dnes server Omédiách.com s odvoláním na slovenskou televizi Markíza. „Příčinou výpadku byla porucha automatického natáčení paraboly z důvodu omrznutí mechaniky natáčecích motorů. Za přerušení vysílání se divákům omlouváme,“ konstatoval Towercom.
...
...
„Z důvodu, že téměř polovina diváků včera nemohla sledovat premiéru Avatara v hlavním vysílacím čase, odvysíláme jeho reprízu ve 20:00 na Plusce.“[/QUOTE]
[QUOTE]Ostrá kritika se snesla od některých slovenských médií za včerejší výpadek dvou satelitních frekvencí, jejichž uplink je v Bratislavě, na telekomunikačního operátora Towercom. Ten se divákům jako poskytovatel satelitních služeb vůbec neomluvil a jeho stanovisko zveřejnil až s několikahodinovým zpožděním dnes server Omédiách.com s odvoláním na slovenskou televizi Markíza. „Příčinou výpadku byla porucha automatického natáčení paraboly z důvodu omrznutí mechaniky natáčecích motorů. Za přerušení vysílání se divákům omlouváme,“ konstatoval Towercom.
...
...
„Z důvodu, že téměř polovina diváků včera nemohla sledovat premiéru Avatara v hlavním vysílacím čase, odvysíláme jeho reprízu ve 20:00 na Plusce.“[/QUOTE]