nova tv
potrebuju poradit s novou tv,hraju na xboxu fifu,jen fifu nic jineho uz 4 roky a potrebuju poradit s novou tv,mel jsem samsung 116cm 400hz a prisla mi spatna odezva atd,tak jsem ji prodal a shanim jinou tady jsem si napsal vyber tv,diky za rady
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ... e-televize
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ... k-televize
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ... k-televize
Tie linky na electroworld sú úžasné, kým ich stihneš opraviť tak pre skrátenie chvíle dodám, že v tomto obchode som sa stretol a stále stretávam s najväčšími drístačmi ever.
Za každú cenu cpú zákazníkovi do popredia pozornosti LG-čka štýlom : LG majú bezkonkurenčne najlepší obraz zo všetkých TV, je to to najlepšie čo je na trhu, je tam panel IPS .... (protiotázka: a čo má byť? - odpoveď - ostatné značky používajú do TV najhoršie TN panely), tieto majú najlepšie farby, najlepší kontrast, pohyb, uhly, najlepšiu čiernu - vy to vari nevidíte?; Samsung nebrať, Panasonic nebrať (nevie robiť LCD, majú ich len do počtu ku plazme), Samsung má zlé panely, nenastavíte tam farby, edge LED je vždy lepšie, lebo Samsung má vo full LED pod panelom aj tak len 4 diódy (!), mali sme nato školenie - akože niekedy sa tam chodím len zasmiať, keď ma oslovia :D
Provízia LG ich asi zjavne istí.
Za každú cenu cpú zákazníkovi do popredia pozornosti LG-čka štýlom : LG majú bezkonkurenčne najlepší obraz zo všetkých TV, je to to najlepšie čo je na trhu, je tam panel IPS .... (protiotázka: a čo má byť? - odpoveď - ostatné značky používajú do TV najhoršie TN panely), tieto majú najlepšie farby, najlepší kontrast, pohyb, uhly, najlepšiu čiernu - vy to vari nevidíte?; Samsung nebrať, Panasonic nebrať (nevie robiť LCD, majú ich len do počtu ku plazme), Samsung má zlé panely, nenastavíte tam farby, edge LED je vždy lepšie, lebo Samsung má vo full LED pod panelom aj tak len 4 diódy (!), mali sme nato školenie - akože niekedy sa tam chodím len zasmiať, keď ma oslovia :D
Provízia LG ich asi zjavne istí.
Pokud nevidíš blikání plazmy a nebojíš se vypalování (o kterém příznivci plazem tvrdí, že se bát není třeba, ale já mezi ně nepatřím) tak ST50, jinak bych sáhnul po Panasonic WT50. LG na hraní ne, má velký input lag.
Pozn: zde ale neverending story ohledně vypalování neprobírat, od toho jsou jiná vlákna: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/32780-vypalovani-plazem#post450945
Pozn: zde ale neverending story ohledně vypalování neprobírat, od toho jsou jiná vlákna: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/32780-vypalovani-plazem#post450945