Samsung UE55F8000
jestli to zvažuješ takhle a chceš za 60tis. telku na hraní tak se to vykašli a kup si raději čistokrevný display
http://www.samsungdisplay.com/eng/index/index.jsp
http://www.samsungdisplay.com/eng/index/index.jsp
Na hry letos nejlepší SONY, v tvém případě tedy KDL-55W905. Bezkonkurenčně nejnižší lag u aktuálních LCD tv na trhu.
Hojte, z ničeho nic mě přestali fungovat některé programy. Nevíte čím to může být? Na TV mě to píše Služby CI nelze zobrazit. Kontrolní modul funguje správně. Nefungují všechny PRIMY, wau, očko a ještě nějaké další by se našli. Vlastním F7000.
Díky za případné rady, ještě mě napadlo může to být skylinkem, že má nějaké problémy?
Díky za případné rady, ještě mě napadlo může to být skylinkem, že má nějaké problémy?
Ano,skor to bude poskytovatelom,nez TV,pripadne este CI kartou,ci co vlastne vlastnis...Skus si aktualny zoznam stanic skopirovat na USB a daj si znovu naladit programy,ak budu spristupnene,tak si ix potried a mas vybavene,ak ix ale nespristupni ani potom,tak si z USB nakopiruj naspat zoznam programov (aby si ix nemusel zbytocne triedit) a kontaktuj svojho dodavatela...
Zdravím mám tuto tv a mám pár dotazů:
- jde Vám přihlášení na youtube? Zkouším ovladačem stisknout v aplikaci youtube nastavení - přihlísit se - ale bez reakce
- jdou nahrávat pořady i když je TV vypnuta?zapne se aspon tuner a pořad se nahraje, nebo lze nahrávat pouze při zapnuté tv ?
- někdy mi nefunguje časovač zapnutí správně - někdy se tv zapne, někdy ne a nevím proč...
- lze vložit nějakou tapetu do tv?
- když mám připojeny 2 hard disky, lze z jednoho kopírovat třeba fotografie do druhého?
- zkouším ovládat tv z mobilu - samsung note II a vše funguje, jen když tv vypnu tak z mobilu jí již nezapnu. Jde to tedy zapnout klasickým ovladačem, pak znova spárovat s ovladačem v mobilu a následně to zase funguje.
Šlo by tedy nějak vymyslet aby fungovalo i ovládání mobilem při vypnuté tv- stand by - tedy že bych mobilem i tv zapnul?
- Mám satelitní kartu, zatím dvb-t není u mě k dispozici anténa tak dvb-t nyní nepoužívám a když koukám přes aplikaci samsung smart view v mobilu na pořad který dávají i v tv a chci dát aby byl jiný kanál v mobilu a jiný na tv , tak to nejde, přepne se to automaticky i v tv... Lze nějak docílit tedy toho, aby se to na tv nepřepínalo ale jen na mobilu v té aplikaci?
- časovač zapnutí pokud tv zapne, tak se někdy také stane, že nedodrží nastavený kanál, například 5 kde mám Primu HD a při zapnutí naskočí kanál 1 - taky se to někomu stává?
díky za info.
- jde Vám přihlášení na youtube? Zkouším ovladačem stisknout v aplikaci youtube nastavení - přihlísit se - ale bez reakce
- jdou nahrávat pořady i když je TV vypnuta?zapne se aspon tuner a pořad se nahraje, nebo lze nahrávat pouze při zapnuté tv ?
- někdy mi nefunguje časovač zapnutí správně - někdy se tv zapne, někdy ne a nevím proč...
- když mám připojeny 2 hard disky, lze z jednoho kopírovat třeba fotografie do druhého?
- zkouším ovládat tv z mobilu - samsung note II a vše funguje, jen když tv vypnu tak z mobilu jí již nezapnu. Jde to tedy zapnout klasickým ovladačem, pak znova spárovat s ovladačem v mobilu a následně to zase funguje.
Šlo by tedy nějak vymyslet aby fungovalo i ovládání mobilem při vypnuté tv- stand by - tedy že bych mobilem i tv zapnul?
- Mám satelitní kartu, zatím dvb-t není u mě k dispozici anténa tak dvb-t nyní nepoužívám a když koukám přes aplikaci samsung smart view v mobilu na pořad který dávají i v tv a chci dát aby byl jiný kanál v mobilu a jiný na tv , tak to nejde, přepne se to automaticky i v tv... Lze nějak docílit tedy toho, aby se to na tv nepřepínalo ale jen na mobilu v té aplikaci?
- časovač zapnutí pokud tv zapne, tak se někdy také stane, že nedodrží nastavený kanál, například 5 kde mám Primu HD a při zapnutí naskočí kanál 1 - taky se to někomu stává?
díky za info.
Nemam tuto TV,ale mas 2 tunery a teda mozes naraz pracovat s dvoma kanalmi,jeden nahravat a druhy pozerat,dva programy naraz pozerat (PiP),dva programy naraz pozerat na dvox zariadeniax (TV a mobil,alebo tablet),alebo dva programy naraz nahravat (TV musi byt vypnuta a niesom si 100% isty ci sa to da)...
A k tretiemu bodu,tiez sa mi TV nevie sama zapnut na zvolenom programe vtedy,ked ten program zacne TV vysielat,akurat utorok k nam pride servisak sa na to pozriet,tak som zvedavy...TV sa sama zapne,ak to nastavim v menu TV (budik),TV program prepne,ak je zapnuta,ale sama sa zapnut nevie,ked ju tak cez GUIDE nastavim...
A k tretiemu bodu,tiez sa mi TV nevie sama zapnut na zvolenom programe vtedy,ked ten program zacne TV vysielat,akurat utorok k nam pride servisak sa na to pozriet,tak som zvedavy...TV sa sama zapne,ak to nastavim v menu TV (budik),TV program prepne,ak je zapnuta,ale sama sa zapnut nevie,ked ju tak cez GUIDE nastavim...
Pokud jeden program nahrávám a chci koukat na jiný tak bohužel při pokusu přepnout program dává TV hlášku, zda chci tedy ukončit nahrávání...
[QUOTE=Jindrous01;465429]Pokud jeden program nahrávám a chci koukat na jiný tak bohužel při pokusu přepnout program dává TV hlášku, zda chci tedy ukončit nahrávání...[/QUOTE]
Pokud používáš satelit, tak to tak bohužel je. Dekódovací kartu jde použít pouze na jeden kanál, a to který nahráváš a sleduješ nebo který jen sleduješ. Na tento problém upozorňuje i manuál u tvé tv.
Pokud používáš satelit, tak to tak bohužel je. Dekódovací kartu jde použít pouze na jeden kanál, a to který nahráváš a sleduješ nebo který jen sleduješ. Na tento problém upozorňuje i manuál u tvé tv.
[QUOTE=peto.vac;465379]Ano,skor to bude poskytovatelom,nez TV,pripadne este CI kartou,ci co vlastne vlastnis...Skus si aktualny zoznam stanic skopirovat na USB a daj si znovu naladit programy,ak budu spristupnene,tak si ix potried a mas vybavene,ak ix ale nespristupni ani potom,tak si z USB nakopiruj naspat zoznam programov (aby si ix nemusel zbytocne triedit) a kontaktuj svojho dodavatela...[/QUOTE]
Včera jsem udělal a začalo fungovat, bohužel jak jsem dnes zapnul TV znova tak je to zase pryč a nejde to. Zkoušel jsem vše možné, i přeregistrovat skylink kartu a nezabralo. Kontrétně mi nejde Prima LOVE, ZOOM,Cool, Wau a Ocko.
Mám ještě druhou TV přes setobox kde vše funguje jak má. Ale nejde mi do hlavy kdyby to bylo TV a nebo rozbitým modulem pro skylink kartu tak proč mě nejde jen těchto pár programů :/
Včera jsem udělal a začalo fungovat, bohužel jak jsem dnes zapnul TV znova tak je to zase pryč a nejde to. Zkoušel jsem vše možné, i přeregistrovat skylink kartu a nezabralo. Kontrétně mi nejde Prima LOVE, ZOOM,Cool, Wau a Ocko.
Mám ještě druhou TV přes setobox kde vše funguje jak má. Ale nejde mi do hlavy kdyby to bylo TV a nebo rozbitým modulem pro skylink kartu tak proč mě nejde jen těchto pár programů :/
[QUOTE=peto.vac;465490]A co ti pri tyx kanalox konkretne nejde...???[/QUOTE]
NIc černá obrazovka a hláška Služby CI nelze zobrazit. Kontrolní modul funguje správně.
NIc černá obrazovka a hláška Služby CI nelze zobrazit. Kontrolní modul funguje správně.
Óčko je FTA, to by Ti mělo jezdit i bez karty a modulu, takže spíš nějaký problém s laděním/parametry.
To je právě to co nechápu. Zkusím zítra ladit pouze dané programy a když nic nezabere tak dám tovární nastavení celé TV
Tak jsme obnovil celou TV a najednou mě to hází hlášku viz příloha. Tak bych měl asi zajít tam, kde jsem koupil modul a nechat si jej aktualizovat že? Díky za pomoc
Edit: když nebude nová aktualizace na modul SMIT, jaký jiný modul je dobrý pro Samsung prosím?
Edit: když nebude nová aktualizace na modul SMIT, jaký jiný modul je dobrý pro Samsung prosím?
Aktializace se provedla, ale program přestali běžet až po pár dnech. SW Smitu mám tuto verzi, novější asi není že? ... a vrátit aktualizace na TV nejde?
Jde Vám nahrávat a zároven sledovat jiný program než ten co je nahráván? Tato tv má 2 tunery takže by to problém neměl být - jde Vám to? Díky
[QUOTE=Jindrous01;465644]Jde Vám nahrávat a zároven sledovat jiný program než ten co je nahráván? Tato tv má 2 tunery takže by to problém neměl být - jde Vám to? Díky[/QUOTE]
:eek: Odpověď na stejný dotaz je o pár řádků výše.
:eek: Odpověď na stejný dotaz je o pár řádků výše.
ano, ale ne v případě nahrávání dvb-t a sledování při tom satelitu, bohužel to nejde pokud se nahrává, nebo je nějaký fígl že to jde? Je to přeci dvou tunerová tv...
Jaký je prosím Vás vhodný dekodovaci modul pro Skylimk, mimo CA modulu Smit? Je to jedno a nebo každý modul má své zápory?
Pokud jede, tak je to jedno. Pokud je ICE, tak jsou nejméně problémové klasické CW, které ale asi už neseženeš.
Mam otazku,pribudol pred par dnami do ponuky HD program Animal Planet,na neHD Animal Planet je vsetko OK,no ked prepnem na HD Animal Planet,tak sa mi automaticky pusti zvuk v anglictine a ja az nasledne v Nastrojox musim ten zvuk prehodit na cesky...Mam preto otazku,neda sa to niekde v menu TV nastavit,aby sa predvoleny jazyk pustal cesky,pripadne slovensky- ak je dostupny...???Je to tak na viaceryx kanalox,myslim ze este History HD a SD to tak ma,niesom si isty nakolko tie programy casto nepozeram...
[QUOTE=Jindrous01;465427]Zdravím mám tuto tv a mám pár dotazů:
díky za info.[/QUOTE]
- na youtube se nejde přihlásit. Jde registrovat telefon a z telefonu ovládat youtube, tak že na telefonu si najdeš video které chceš pustit a pustí se ti na TV. Je to hned vedle přihlášení.
- nahrávat jdou i když je vypnutá, odzkoušeno.
- nevím a ani nepotřebuji.
- nevím, nikde jsem nenašel. Také mě to zajímalo, ale asi ne. Jdou přeházet ikonky.
- to si myslím že ne.
- pokud máš nainstalovaný Samsung Smart View, tak lze TV spárovat přes bluetooth a pokud je TV vypnutá, zapneš jí bluetoothem. bude se ti nabízet.
- sledovat různé TV lze pokud je aspoň jedna neplacená na sat tak možná očko a čt 24. na dvbt by to mělo fungovat.
- časovač zapnutí nepoužívám a nevím k čemu:-), to by mě nenapadlo si toto nastavit.
díky za info.[/QUOTE]
- na youtube se nejde přihlásit. Jde registrovat telefon a z telefonu ovládat youtube, tak že na telefonu si najdeš video které chceš pustit a pustí se ti na TV. Je to hned vedle přihlášení.
- nahrávat jdou i když je vypnutá, odzkoušeno.
- nevím a ani nepotřebuji.
- nevím, nikde jsem nenašel. Také mě to zajímalo, ale asi ne. Jdou přeházet ikonky.
- to si myslím že ne.
- pokud máš nainstalovaný Samsung Smart View, tak lze TV spárovat přes bluetooth a pokud je TV vypnutá, zapneš jí bluetoothem. bude se ti nabízet.
- sledovat různé TV lze pokud je aspoň jedna neplacená na sat tak možná očko a čt 24. na dvbt by to mělo fungovat.
- časovač zapnutí nepoužívám a nevím k čemu:-), to by mě nenapadlo si toto nastavit.
Casovac zapnutia sa pouziva ako budik-logicke...Vtedy sa ti prepne na kanal 1,ked zmenis zdroj signalu,teda nastavis TV aby sa zapla na kanal c.5,potom ty prepnes TV na (analog,satelit,mozno daco ine) a vtedy sa ti automaticky nastavi zapnutie TV na kanali c. 1... ;)
Jak prosimtě přesně nastavím přes mobil bluetoothem tou aplikací Samsung Smart View - mě lze ovládat zatím přes wifi direct.. díky moc
---------- Doplněno v 19:50 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 19:47 ----------
[QUOTE=peto.vac;465792]Casovac zapnutia sa pouziva ako budik-logicke...Vtedy sa ti prepne na kanal 1,ked zmenis zdroj signalu,teda nastavis TV aby sa zapla na kanal c.5,potom ty prepnes TV na (analog,satelit,mozno daco ine) a vtedy sa ti automaticky nastavi zapnutie TV na kanali c. 1... ;)[/QUOTE]
Díky a já se pořád ptal, proč se mi to občas přepíná na kanál č. 1 když jsem to nastavoval na 3. :-)
---------- Doplněno v 19:50 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 19:47 ----------
[QUOTE=peto.vac;465792]Casovac zapnutia sa pouziva ako budik-logicke...Vtedy sa ti prepne na kanal 1,ked zmenis zdroj signalu,teda nastavis TV aby sa zapla na kanal c.5,potom ty prepnes TV na (analog,satelit,mozno daco ine) a vtedy sa ti automaticky nastavi zapnutie TV na kanali c. 1... ;)[/QUOTE]
Díky a já se pořád ptal, proč se mi to občas přepíná na kanál č. 1 když jsem to nastavoval na 3. :-)
[QUOTE=Jindrous01;465812]Jak prosimtě přesně nastavím přes mobil bluetoothem tou aplikací Samsung Smart View - mě lze ovládat zatím přes wifi direct.. díky moc
Díky a já se pořád ptal, proč se mi to občas přepíná na kanál č. 1 když jsem to nastavoval na 3. :-)[/QUOTE]
Nejdřív musíš povolit v TV přes wifi připojení mobilu (to už asi máš), pak vypni TV a zapni si v mobilu Smart view, mělo by ti to nabídnout bluetooth zapnutí TV. Aspoň mě to nabídlo, když je TV vypnutá.
Díky a já se pořád ptal, proč se mi to občas přepíná na kanál č. 1 když jsem to nastavoval na 3. :-)[/QUOTE]
Nejdřív musíš povolit v TV přes wifi připojení mobilu (to už asi máš), pak vypni TV a zapni si v mobilu Smart view, mělo by ti to nabídnout bluetooth zapnutí TV. Aspoň mě to nabídlo, když je TV vypnutá.
mě to bluetooth bohužel nenabízí... jen to hledá tv a dokud tv nezapnu a nepovolím wifi direct, tak Samsung Smart View tv nenajde... Jaký máš mobil? Když to jde u tebe tak by to mělo přeci jít i u mě. Mám mobil Samsung Note II. Díky
[QUOTE=Jindrous01;465818]mě to bluetooth bohužel nenabízí... jen to hledá tv a dokud tv nezapnu a nepovolím wifi direct, tak Samsung Smart View tv nenajde... Jaký máš mobil? Když to jde u tebe tak by to mělo přeci jít i u mě. Mám mobil Samsung Note II. Díky[/QUOTE]
Mám SII. Zkus teda nejdřív najít TV(zapnutou) v bluetooth nastavení v telefonu a spáruj je.
Důkaz, že to funguje:
[ATTACH=CONFIG]24517[/ATTACH]
Mám SII. Zkus teda nejdřív najít TV(zapnutou) v bluetooth nastavení v telefonu a spáruj je.
Důkaz, že to funguje:
[ATTACH=CONFIG]24517[/ATTACH]
jak jsi to v tv spároval s bluetooth? jak jsi docílil možnost ovládání přes bluetooth a ne přes wifi? zvláštní - taky to chci :-)
Pani mam zopar otazok na tuto tv:
-mam prepojenu kablom tv a modem.Na tv ,ked stalcim source,tak mi ponukne polozku siet ,dam vybrat vsetok obsah a ked si chcem prezriet napr.videa ,tak mi napise Poziadavka sa neda dokoncit.Media play sa prepne na uvodnu obrazovku.Neda sa pustit napriklad film z pc na tv ,tymto prepojenim?
-mam prepojenu tv s stb.Ked chcem prepnut kanal hlasom alebo pohybom ,tak mi napise slaby alebo ziadny signal,skontrolujte pripojenie antenneho kabla.To akoze nereaguje na prepinanie z stb?
-ked chcem nahravat program z stb,tak co mam stlacit?
-hlasom zapnem tv ,ked vojdem do miestnosti,ale ked chcem napr.zvysit hlas,tak to nereaguje,funguje to len ,ked to poviem do mikrofonu ,co je na ovladaci po stlaceni voice.Funguju tie povely aj bez ovladaca?
Zatial by to bolo asi vsetko ,co ma trapi.
Dakujem
-mam prepojenu kablom tv a modem.Na tv ,ked stalcim source,tak mi ponukne polozku siet ,dam vybrat vsetok obsah a ked si chcem prezriet napr.videa ,tak mi napise Poziadavka sa neda dokoncit.Media play sa prepne na uvodnu obrazovku.Neda sa pustit napriklad film z pc na tv ,tymto prepojenim?
-mam prepojenu tv s stb.Ked chcem prepnut kanal hlasom alebo pohybom ,tak mi napise slaby alebo ziadny signal,skontrolujte pripojenie antenneho kabla.To akoze nereaguje na prepinanie z stb?
-hlasom zapnem tv ,ked vojdem do miestnosti,ale ked chcem napr.zvysit hlas,tak to nereaguje,funguje to len ,ked to poviem do mikrofonu ,co je na ovladaci po stlaceni voice.Funguju tie povely aj bez ovladaca?
Dakujem
[QUOTE=Jindrous01;465826]jak jsi to v tv spároval s bluetooth? jak jsi docílil možnost ovládání přes bluetooth a ne přes wifi? zvláštní - taky to chci :-)[/QUOTE]
Přes bluetooth se jen zapíná TV (protože přes wifi se nedá zapnout, ale to víš:-)), ovládání už je přes wifi. A mě to spárování nabídlo samo, prostě mi to napsalo v telefonu, že je potřeba zapnout bluetooth.
Přes bluetooth se jen zapíná TV (protože přes wifi se nedá zapnout, ale to víš:-)), ovládání už je přes wifi. A mě to spárování nabídlo samo, prostě mi to napsalo v telefonu, že je potřeba zapnout bluetooth.
[QUOTE=Peter94;465841]Pani mam zopar otazok na tuto tv:
Dakujem[/QUOTE]
1. musíš mít v PC nainstalovaný Samsung link a na webu link.samsung.com si vytvořit Samsung účet (pokud máš, třeba v telefonu Samsung, pak se stačí jen přihlásit) zaregistrovat PC, TV se ti tam objeví sama ta se neregistruje. Je tam i nastavení sdílených složek v PC. Pak by to mělo fungovat.
2. nevím, musel bych vyzkoušet, ale mělo by to fungovat.
3. stb? jako set-top-box. k čemu? musíš napsat jestli je to iptv, nebo upc.
třeba na ovladači info/ok. Je to popsané v e-manuálu jak nahrávat
80 Nahrávání programů
80 Okamžité nahrávání
81 Programy
81 Informace o programu
81 Určení hodiny a data
81 Zrušení funkce Plán nahrávání.
4. fungují, ale nesmí se aktivovat na ovladači (pak funguje jen s ovladačem), bez ovladače povelem "smart TV"
Dakujem[/QUOTE]
1. musíš mít v PC nainstalovaný Samsung link a na webu link.samsung.com si vytvořit Samsung účet (pokud máš, třeba v telefonu Samsung, pak se stačí jen přihlásit) zaregistrovat PC, TV se ti tam objeví sama ta se neregistruje. Je tam i nastavení sdílených složek v PC. Pak by to mělo fungovat.
2. nevím, musel bych vyzkoušet, ale mělo by to fungovat.
3. stb? jako set-top-box. k čemu? musíš napsat jestli je to iptv, nebo upc.
třeba na ovladači info/ok. Je to popsané v e-manuálu jak nahrávat
80 Nahrávání programů
80 Okamžité nahrávání
81 Programy
81 Informace o programu
81 Určení hodiny a data
81 Zrušení funkce Plán nahrávání.
4. fungují, ale nesmí se aktivovat na ovladači (pak funguje jen s ovladačem), bez ovladače povelem "smart TV"
Čau,
ještě mám jeden dotaz k nefunkčním programům (Prima Zoom,Love, Cool, Wau, Očko TV, CD: D). Po úspšném obnovení všechno co v TV jde, překontrolování karty Skylink, satelitu jsem zjistil že chyba je možná pouze buď u TV a nebo v dekodovacím modulu. Dekodovací modul mám SMIT, bohužel ve městě kde bydlím tak mají pouze samé SMITy a i tak jsem jej zakoupil a zjistil že to hází tu stejnou chybu. A má otázka zní, kdyby byl špatný dekodovací modul nebo že sním TV po aktualizaci přestala komunikovat šli by vůbec nějaké programy? Dlé mého názoru kdyby TV sním měla nějaké problémy tak by nešel asi žádný program že?
Tak z toho soudím že je asi pokažený satelitní tuner v TV. Zajímavé ale je že když vyndám dekodovací modul tak Očko Tv se během chvilky rozjede (to je ale asi díky tomu že ten signál už nejde přes tuner, ale přes kabel). Asi počkám na další aktualizaci TV a kdyby se to po ní nespravilo tak Tv dám na reklamaci.
ještě mám jeden dotaz k nefunkčním programům (Prima Zoom,Love, Cool, Wau, Očko TV, CD: D). Po úspšném obnovení všechno co v TV jde, překontrolování karty Skylink, satelitu jsem zjistil že chyba je možná pouze buď u TV a nebo v dekodovacím modulu. Dekodovací modul mám SMIT, bohužel ve městě kde bydlím tak mají pouze samé SMITy a i tak jsem jej zakoupil a zjistil že to hází tu stejnou chybu. A má otázka zní, kdyby byl špatný dekodovací modul nebo že sním TV po aktualizaci přestala komunikovat šli by vůbec nějaké programy? Dlé mého názoru kdyby TV sním měla nějaké problémy tak by nešel asi žádný program že?
Tak z toho soudím že je asi pokažený satelitní tuner v TV. Zajímavé ale je že když vyndám dekodovací modul tak Očko Tv se během chvilky rozjede (to je ale asi díky tomu že ten signál už nejde přes tuner, ale přes kabel). Asi počkám na další aktualizaci TV a kdyby se to po ní nespravilo tak Tv dám na reklamaci.
[QUOTE=McT84;466086]A má otázka zní, kdyby byl špatný dekodovací modul nebo že sním TV po aktualizaci přestala komunikovat šli by vůbec nějaké programy? [/QUOTE]
Pokud by byl modul úplně odprásklý, tak samozřejmě ne. To druhé je pravděpodobnější, že to přestalo chodit po aktualizaci TV. Většinou to sice bývá opačně (aktualizace TV něco konečně zprovozní, často kanály vysílané s novými parametry jako FEC 5/6 nebo novými TP pro DVB-S2 apod.), ale stát se může. Ale u Tebe je mi záhadou, že se Ti po vyndání modulu rozjede z DVB-S FTA Očko.
[QUOTE=McT84;466086]Zajímavé ale je že když vyndám dekodovací modul tak Očko Tv se během chvilky rozjede (to je ale asi díky tomu že ten signál už nejde přes tuner, ale přes kabel). [/QUOTE]
Vůbec nechápu, co tím myslíš. Přes nějaký tuner to musí jít vždy (mimo příjem z internetu).
Pokud by byl modul úplně odprásklý, tak samozřejmě ne. To druhé je pravděpodobnější, že to přestalo chodit po aktualizaci TV. Většinou to sice bývá opačně (aktualizace TV něco konečně zprovozní, často kanály vysílané s novými parametry jako FEC 5/6 nebo novými TP pro DVB-S2 apod.), ale stát se může. Ale u Tebe je mi záhadou, že se Ti po vyndání modulu rozjede z DVB-S FTA Očko.
[QUOTE=McT84;466086]Zajímavé ale je že když vyndám dekodovací modul tak Očko Tv se během chvilky rozjede (to je ale asi díky tomu že ten signál už nejde přes tuner, ale přes kabel). [/QUOTE]
Vůbec nechápu, co tím myslíš. Přes nějaký tuner to musí jít vždy (mimo příjem z internetu).
Aha tak to jsem špatně pochopil, jsem myslel že po vyndání dekodovacího modulu, to funguje nějak jinak. Pokud to jde i tak přes satelitní tuner, tak tomu už nerozumím. Modul je funkční protože jsem měl doma svůj a nově koupený SMIT (který jdu dnes vrátit) a házelo tu stejnou chybu (černá obrazovka a hláška Služby CI nelze zobrazit. Kontrolní modul funguje správně). Tak než dám TV na reklamaci, nebo vyjde nová aktualizace mám ještě vyzkoušet jiný modul než SMIT?
Oki, díky za rady, vyzkouším. Ještě prosím o poslední radu, jaký modul bych měl vyzkoušet (odkazy jsou podle toho jak si
http://www.altronik.cz/neotion-irdeto-ci-ci-dekodovaci-modul/d-82898/ - píšou nová verze, tak doufám že by tohle mohla být varianta
http://www.altronik.cz/ca-modul-technisat-technicrypt-irdeto-ci/d-81437/ - tady píšou že je vhodný pro nějaké jiné příjímače.
http://www.altronik.cz/neotion-skylink-irdeto-ci-ci-dekodovaci-modul/d-79377/ - tohle je asi původní verze, toho původní odkazu.
http://www.altronik.cz/neotion-irdeto-ci-ci-dekodovaci-modul/d-82898/ - píšou nová verze, tak doufám že by tohle mohla být varianta
http://www.altronik.cz/ca-modul-technisat-technicrypt-irdeto-ci/d-81437/ - tady píšou že je vhodný pro nějaké jiné příjímače.
http://www.altronik.cz/neotion-skylink-irdeto-ci-ci-dekodovaci-modul/d-79377/ - tohle je asi původní verze, toho původní odkazu.
No priamo z UPC jeden mam,zisiel by sa este jeden,no v UPC zanho pytaju 80€,tak sa pytam ci sa da niekde inde,lacnejsie kupit taky,ktory by v pohode siel,teda by bol kompatibilny s UPC...Neviem ako je to s CA modulom,ale napr STB sa pre UPC da kupit len priamo v UPC,inde zakupeny je nefunkcny...
EDIT: Teda ak som spravne poxopil,tak pre kazdeho operatora sa robi zvlast modul a teda aby mi siel zakupeny modul,musi byt pri nom napisane: Tento produkt je určen pro zákazníky kabelové televize UPC...A teda musi podporovat UPC,cize mam hladat modul bud s logom UPC,alebo aby mal v popise,ze je urceny pre UPC...Nevie niekto slovensku stranku,kde sa daju kupit...???
EDIT: Teda ak som spravne poxopil,tak pre kazdeho operatora sa robi zvlast modul a teda aby mi siel zakupeny modul,musi byt pri nom napisane: Tento produkt je určen pro zákazníky kabelové televize UPC...A teda musi podporovat UPC,cize mam hladat modul bud s logom UPC,alebo aby mal v popise,ze je urceny pre UPC...Nevie niekto slovensku stranku,kde sa daju kupit...???
[QUOTE]ale napr STB sa pre UPC da kupit len priamo v UPC,inde zakupeny je nefunkcny...[/QUOTE]
Nevím jak na Slovensku, ale v Čechách je možno zakoupit jiný kabelový STB, než který dodává samotná UPC_ČR:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pouze to pak oznámíš na UPC a oni ti pošlou modul i s kartou, kde bude "nahrána" programová nabídka, jakou si platíš. Je to defacto stejné, jako s nákupem TV, který má v sobě DVB-C tuner
[QUOTE]Nevie niekto slovensku stranku,kde sa daju kupit...??? [/QUOTE]
CA karty pro UPC u nás jen tak nekoupíš. U vás asi jenom v UPC_SR, u nás v UPC_ČR a Lica s.r.o. (ta je smluvně vázána s UPC, co se týče všeho kabelového., navíc má svojí televizi)
Nevím jak na Slovensku, ale v Čechách je možno zakoupit jiný kabelový STB, než který dodává samotná UPC_ČR:
Pouze to pak oznámíš na UPC a oni ti pošlou modul i s kartou, kde bude "nahrána" programová nabídka, jakou si platíš. Je to defacto stejné, jako s nákupem TV, který má v sobě DVB-C tuner
[QUOTE]Nevie niekto slovensku stranku,kde sa daju kupit...??? [/QUOTE]
CA karty pro UPC u nás jen tak nekoupíš. U vás asi jenom v UPC_SR, u nás v UPC_ČR a Lica s.r.o. (ta je smluvně vázána s UPC, co se týče všeho kabelového., navíc má svojí televizi)
Tak to s tymi STB som cital tu,tak neviem ci to plati teda len u nas,alebo sa uz mozno dostali na trh,neviem...
Ale tu by tento CA modul mal ist,nie...???
http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-modul---kabelovy.htm
Ale tu by tento CA modul mal ist,nie...???
http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-modul---kabelovy.htm
No u nás funguje, protože existuje spolupráce mezi Licou a UPC_ČR. Jak se mají "rádi" Lica s UPC_SR - to nevím. Každopádně UPC ti tu kartu s modulem musí spárovat a oživit. Na tohle ti fundovaně odpoví pouze na UPC_SK., jestli tu kartu přijmou, či ne.
Cize ty si mozes zakupit modul od Licy,ale musis ho odniest do UPC,kde ho sparuju s kartou a nasledne ti ho poslu domov...???
[QUOTE=peto.vac;466121]Cize ty si mozes zakupit modul od Licy,ale musis ho odniest do UPC,kde ho sparuju s kartou a nasledne ti ho poslu domov...???[/QUOTE]
Nééé. Já při objednávce u Licy jim musím zadat číslo mé smlouvy s UPC. Oni si to ověří a vše zařídí. Domu mě přijde modul spárovaný s kartou dle toho, jaké programy mám objednány.
Nééé. Já při objednávce u Licy jim musím zadat číslo mé smlouvy s UPC. Oni si to ověří a vše zařídí. Domu mě přijde modul spárovaný s kartou dle toho, jaké programy mám objednány.