Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: Ariva 252Combo

  1. #16
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,547

    Nahravku dostanes do PC bez problemov (staci ju skopirovat). Len ju neprehras - asi na to sa pytas
    Myslim, ze aj pri predchadzajucich arivach to platilo rovnako - neexistuje ziadny oficialny ci neoficialny sposob, ako nahravku dodatocne desifrovat. Minimalne sa tym nikto nepochvalil na fore.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    702

    Ariva 100/200 a comba 120/200/210/220 s tým nemali problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,547

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    Myslim, ze aj pri predchadzajucich arivach to platilo rovnako
    Mozno som to nenapisal dostatocne presne:
    Predchadzajuce Arivy = 52, 102, 202, 250.
    Modely uvedene v prispevku vyssie (teda este starsia modelova rada) nahavky nesifrovali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    702

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    nahavky nesifrovali.
    Dobre si to napísal až na citát.Ja som nevyvracal tvoju odpoveď.Len som napísal typy arív ktoré s tým ešte problém nemali.Tu na tom fóre ste nejaký iný.Neoplatí sa tu písať nič.Dáš pokoj-máš pokoj.Asi tak.Ak by si v predposlednom slove nahradil druhé písmeno a za o -bolo by z toho nohavice po vychodňársky.
    Pekný deň Vám prajem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    3

    Zdravím, máte niekto skúsenosti s IPTV na arive 252? Streamy s autorizaciou na konci v tvare ...m3u8?auth=**** mi nenacita vobec a obycajne m3u8 prehra mozno 10 sekund a vypne. Viete mi poradit co s tym? Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    85

    Zdravím Ariváky. Prosím, nemáte někdo zkušenosti s Ariva 253Combo? Jde mi právě o to Combo. DBVT jak naladit? Dám ladění a nikdy mi nic nenajde. Už jsem na to koupal se znmým, ale marně. Když dám kabel do TV, pozemní vysílání normálně jede, dám zpět do Arivy, atam žádný signál... nemáte tip nebo je Ariva špatná. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    Zkoušel jsi to proladit ručně? Nemáš v anténě zesilovač vyžadující napájení a v Arivě napájení vypnuto?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    85

    Díky za tip. Tohle musím a mám vypnuto. Ale dal jsem nový firmware a OK. Ale jak dám zpět Lososův, tak tam prostě nic nenajde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    No, já pro Arivu 252 Combo mohu vždy aktualizovat seting jen exportem z Ali Editoru ze setingu pro A202E. Zřejmě se při tom smaže oddíl pro DVB-T.
    Vyzkoušej tyto dvě možbosti :
    1. - V Ali Editoru si přidej "další družici" s názvem DVB-T (tak ji nazvi a zapiš), nebo
    2. - zkus si můj seting do tvé Arivy natáhnout jako "userdb" (ale i tak bude asi nutné v Ali Editoru přidat ten název DVB-T).

    Potom nám napiš, jak to dopadlo.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 11-08-2018 v 21:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    85

    Tak bohužel s novým setingem, s přidáním DVB-T ani přes userdb nic. V normální verzi DBV-T není, tak si říkám, že to tím není. Napadlo mě použít nový čistý setting, ale rád bych použil tvé programy a nastavení. Mohla by to být cesta. Ale nevím jak? Jo jinak mám 253 combo, což asi není nějak rozdíl. A ještě prosím, není možné použít novější firmware V1.33B5? Nebo není dobrý? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Jaký je fw V1.33B5 netuším, nemám A253Combo, nemám to jak vyzkoušet. Závisí jen na ostatních uživatelích, co mi o něm sdělí...
    Přesto jsem provedl export i do tohoto fw a přidal jsem vyexportovaný seting mezi ty ostatní. Zkus, jestli ti bude správně fungovat a napiš, jak to dopadlo.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 15-08-2018 v 01:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    85

    Losos, skvěle! Funguje vše na settingu Seting A253Combo-50sat-V1.33B5p. Včetně DVB-T. Moc děkuji!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    To jsem moc rád, provedl jsem dnes totéž i s fw pro A153Combo, doufám, že i to bude o.k. Když ne, tak mi dejte někdo vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    85

    No, já mohu sloužit jen s 253 combo, ale jedu ještě i na 200HD). Ještě jednou děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Ariva 250 Combo
    Od Dj.Paja v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2012, 15:13
  2. Dvb-s: Ariva 200
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-04-2011, 18:38