Ahoj, chci koupit 55" TV s pasivním 3D a do možného výběru mi spadají tyto:
1- Philips 55PFL6007K
2- TOSHIBA 55VL963G
3- LG 55LM670S
4- Panasonic TX-L55ET5E
Řazeno podle toho, co myslím je podle recenzí nejlepší.
Jde mi o klasický 2D obraz ale určitě i to 3D. Samozřejmě HD i SD. Sem tam nějaký sport. Proto prosím majitele zmíněných modelů aby se vyjádřili k neduhům takových velkých placek (Trhané pohyby, máznuté pohyby, fleky, pruhy atd) a srovnali do pořadí. Případně napsali nějaké zásadní výhody a nevýhody jednotlivých modelů. Určitě potěší i ten internet nebo multimediální podpora přes usb. Samozřejmě toto není nejdůležitější prioritou.
Krmit budu satelitem, případně i DVB-T, také přes usb nějakými těmi ripy s bluray.
Už jsem napsal do některých témat, ale konkrétní srovnání nemám.
V obchodě jsem viděl Philips a LG, u LG byl obraz měkčí, ne tak jedovatě ostrý jako u Philipsu, (manželce se supr barvičky a kontrast více líbil u Philipsu), ale toto je asi jen o nastavení a doma to bude vypadat úplně jinak. Žádné neduhy (vady jsem nepozoroval)
Co vybrat? Ta Toshiba je kromě jednoho obchodu, ve kterém už asi stejně není dost drahá cca 40000,- a to už fakt nedám. Jinak ostatní 3 modely jsou do cca 34000,-
A nebo se poohlédnout ještě po nějakém jiném modelu do té ceny? Třeba nějaký starší dostupný LG kousek?
Momentálně mám LOEWE CRT v 32" a na můj obývák je to pidi. Koukám 3.5 - 4.5m.
Děkuji za vaše názory.
///Prosím moderátory, pokud toto nové téma vadí, tak ho smázněte.///