Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: DVB-T CRa - tak o co prijdeme diky CT24 ???

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele kockonos
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    25



    Tak jsem se docetl ze slavne CT24 bude v DVB-T od CRa ale diky tomu se musi neco z toho multiplexu "vyhodit" , v uvahu pripada N@va,Prima nebo Ocko.O CT 1 nebo 2 neni uvazovano. Tak to je masaz \/ . Kdo se je o to prosil , ja celej den nemusim cumet na zpravy. A nez ty tatari v nasi vlade poscitaji sve byty a milionky aby bylo spustene DVB-T naostro tak budu mit jako doma 2 tunery a jeden program v analogu s duchy a snezenim a zbytek v DVB-T kvalite. To jsem zvedav co zrusi ........

    kockonos
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    no postupne vyhazej asi vsechno krome programu CT, pokud si dobre pamatuju tak multiplex CRa ma bejt slozenej z CT
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jopein
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    456

    četli jste teletex čt1 str.651?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele kockonos
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    25

    necetli , co tam je ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele kockonos
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    25

    2 clee :

    no to je teda narez , a tohle si platime z dani tyhle chytroliny ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jopein
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    456

    Citace Původně odesláno od kockonos
    2 clee :

    no to je teda narez , a tohle si platime z dani tyhle chytroliny ....
    klídek , teď se mele mouka. Uvidíme co se z toho upeče. Doufám , že se nebude střílet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    Vzdy jsem, tvrdil, za "rada" je tou hlavni brzdou v pokroku - ani ne tak pos*anci...no uvidime
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele kockonos
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    25

    no strilet se nemusi , jen ty pekari co upecou to bude asi lahudka
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Už jsem to tady před časem psal: Nova, Prima a Óčko maj na ČRa stejně tak ostudně nízký datový toky, že jediný, co technicky trochu za něco stojí, jsou programy ČT. Obsahově je to dost podobný - když se podívám na statistiku nahrávání, zjistím, že z ČT dělám cca 80 % (možná i míň, když letos lemplové z Primy nekoupili MotoGP). Takže pro mně za mně, ať klidně vyházej všechno a nechaj tam tři programy ČT s vysokým datovým tokem, to málo, co za to stojí na Nově a Primě si nahraju z CDG - tak o co jde? A pokud by CDG vyhodila ČT a nechala jenom Primu, Novu, TV Praha a přidala k tomu Óčko, pak by logicky mohla mít u čtyř programů vyšší datové toky, než má dneska při pěti programech... Jedině dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jj podle me sou vic jak 4 programy na multiplex moc, dvb-t ma nakejch 27mbit, kdyz odectu 1mbit na audio, jeden dalsi na radia tak sme na 25 a neco pres 8mbit je skvela bitrate, pet kanalu to srazi na 5mbit a to uz je k nicemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele kockonos
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    25

    pro toho kdo chyta CDG a CRa najednou je to asi uplne jedno , no me to jedno neni , bydlim v PRIZEMI , na koupenou pokojovku nechytim zhola nic , vsude okolo zastavba proste des , stejny problem resim s WiFi , je nademnou 6 nebo 7 pater proste des.Takze pro me je CRa a to co tam vysilaji jedina moznost a pokud by to dopadlo ted jak pise exTNT tak budu totalne v ...

    takze me nebude vadit treba Ocko , ale Prima by me vadila kvuli F1 ( to MotoGP me pekne nas... ze letos neni ) , Nova by me vadila kvuli obasnemu peknemu filmu. A verte ze si ten obraz ted uzivam , analogova STA je proste des na me 100Hz TV.
    Huh tot vse

    Michal
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    7 pater je mazec, ale wifi by sla resit hw AP a svod ethernetovym kabelem, s dvb-t je to horsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    kockonos
    To je pravda, ale počítal bych, že se startem plného provozu DVB-T taky vzroste počet vysílačů, takže se to i pro Tebe bude spíš zlepšovat, než zhoršovat (vzpomneň si na začátky mobilních telefonů), nehledě k tomu, že i STA rozvody se budou postupně předělávat na digitál, jasně, že to pár let potrvá, ale bohužel je to zatím opravdu jen experimentální vysílání a podle toho to taky vypadá...
    Dát si vlastní anténu na střechu asi nemůžeš, co? Já jsem takhle míval na střeše činžáku v Nuslích satelit a koax hozenej po střeše a protaženej rámem okna, majitelce se to moc nelíbilo, ale měl jsem to tak už za OPBH předtím, než restituovala, takže to překousla...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    Vidis, ja jsem na tom uplne naopak - CDG chytam zcela bezchybne a CRa s velkou chybovosti diky dvema panelovym domum branicim v prime viditelnosti. Takze me by se zase "libilo", kdyby v muxu CDG byly CT1, CT1, CT24, CS Film + verejnopravni rozhlas. Ovsem vzhledem ke skutecnosti, ze vetsina zada "komerci", zustanou patrne na CDG takove ty
    odporne veci jako N@va, pRIMA, TVPraha apod. Vsechno to je vec velice individualni. Ve skutecnosti jsem rad, ze to bezi alespon tak jak to je. Jenom muxu CTc je mi lito, protoze ten posilal stejny ddatovy tok, jako jde s CzechLinku...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Běžící text (ala CT24) v PremiereCS3?
    Od RiMr v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-09-2008, 14:53
  2. DVD HDD Panasonic DMR-EX77EP-S nelze naladit CT24
    Od czkomodo v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-03-2008, 15:32
  3. DVBDream a CT24 (MPEG-4 SD)
    Od RadstaR v sekci DVB-T
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 23:45
  4. CT24 audio
    Od killerGBU v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 15:51
  5. LCD TV LG 32LP1R? Díky
    Od Stanly v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 08-02-2006, 17:22