Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Prosím o radu uživatele Pinacle 16

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele JOPO
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    14

    Koupil jsem si Pinacle 16 a po nainstalování mi na liště panelu nástrojů chybí tlačítko upravit panel nástrojů. V manuálu jsem o zapnutí, ev. vypnutí tohoto tlačítka nic nenašel. Jinak program se chová normálně, myslím si že chyba nemůže být v instalaci popř. v instalačním DVD. Poradíte mi jak toto tlačítko dostat na lištu?

    1. Tady by mělo být tlačítko panelu nástrojů

    Děkuji
    Win7, Intel i5, 4Gb RAM, NVidia G Force 330M
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Pinacle.PNG 
Zobrazení: 225 
Velikost: 46.2 KB 
ID: 21894   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek.PNG 
Zobrazení: 192 
Velikost: 102.1 KB 
ID: 21895  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    Jakou máš edici? Jestli jen základ, tak to tam není: http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFi...ifferences.pdf
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 25-02-2013 v 19:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele JOPO
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    14

    Jejda díky. To bude asi základní. Na krabici je Pinacle studio 16. Aby to fungovalo, musím dokoupit Studio Plus? V angličtině se bohužel nevyznám. Poradíš mi kde ji dokoupit? Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    http://lmgtfy.com/?q=Pinnacle+Studio+16+Plus+CZE+koupit

    Nevím, jestli jde koupit upgrade ze základu na plus v rámci jedné verze. Každopádně si to, že ta funkčnost v Plus verzi je ještě u budoucího dodavatele prověř.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 25-02-2013 v 20:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele JOPO
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    http://lmgtfy.com/?q=Pinnacle+Studio+16+Plus+CZE+koupit

    Nevím, jestli jde koupit upgrade ze základu na plus v rámci jedné verze. Každopádně si to, že ta funkčnost v Plus verzi je ještě u budoucího dodavatele prověř.
    Jo díky moc seš hodnej
    Ahoj
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    6

    čau prosím o radu,
    v Pinnacle Studio 16 nějak nechápu jak mám provést střih videa (změnit úsek videa).Návod mám ,ale stále nějak mi to nejde.Mohl by mi tu někdo polopaticky napsat jak to provést.
    Pro začátek mám pinnacle 16 že je v čj později přejdu na zahraniční. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Nevím, zda správně chápu dotaz.

    Na horní liště časové osy je ikona "Rozdělit klipy na pozici přehrávací hlavy". KLávesa "N" dělá totéž.
    Poté vybereš požadovaný úsek a děláš si s vybraným, co chceš.


    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    6

    Prosím mám další dotaz:
    Mám hotovou časovou osu s videem,potom dám export a chci vypálit video na blu-ray disk (ještě mám k dobru 2 volné minuty).
    Chvíli se to exportuje a potom mi se to celé zastaví a vyskočí tabulka viz. restartujte aplikaci a znovu exportujte SE ZAPNUTÉM NASTAVENÍM BEZPEČNÉHO REŽIMU.
    A kde ten bezpečný režim je nikde jsem ho nenašel.Někde něco mám odkliknout? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Napiš na Exac, nevím co to je, český překlad je navíc podivuhodný, někdy netuším vůbec o co go.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    8

    Zdravím všechny přítomné, může mi někdo z vás poradit s Pinnacle 16 Ultimate?...zakoupil jsem nové PC s Win7 64 bit,Intel i7, 8GB RAM,s Intel HD Graphics 4000,(PC Barbone W Sparrow Gold) a postupně nainstaloval Pinnacle studio 11 plus, dále upgrade pinnacle studio 14 ultimate a vzhledem k novému PC jsem současně s ním zakoupil upgrade pinnacle studio 16 ultimate. Vše se bez problému nainstalovalo, program jde spustit a pracuje, ale pokud připojím kameru SONY DCR-TRV345E digital8 přes FireWir IEEE 1394, tak nejde provést import z kamery do PC a to z důvodů, že Pinnacle 16 ultimate toto zařízení (kameru) nevidí a pokud po restartu PC je spuštěn opětovně pinnacle 16 ultimate, tak již při zadání importu je zařízení vidět (kamera), ale přesto nejde import provést, protože v okně zatuhne obraz a rozkostičkuje se. Přitom ovládání kamery z programu pinnacle 16 ultimate, tedy spuštění importu záznamu, zastavení jde. Na starém PC přitom import v upgradu pinnacle 14 ultimate šel bez problému.(šlo o PC s WinXP,IntelCore2 duo,2GB RAM,bohužel odešla zákl.deska) V HW prostředcích v PC je přitom u hostitelského řadiče NEC pro rozhraní OHCI standardu 1394 vše v pořádku. Zkoušel jsem i jiné ovladače, ale daný problém to nevyřešilo. Může mi prosím z vás někdo poradit?? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    6

    Foolprood a kam to je že píšeš napiš na exac,jsem to nikdy neslyšel.
    Přesný opis problému: restartujte aplikaci a pokuste se o opětovný export se zapnutým nastavením bezpečného režimu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prosím o radu TV 32-37
    Od vilic v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-11-2012, 09:07
  2. prosím o radu
    Od barni v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-11-2012, 19:45
  3. prosim o radu...
    Od pesfan v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-01-2009, 15:20
  4. Prosím o radu
    Od BaRt.20 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 07:36
  5. PROSÍM o radu !!
    Od Duše v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 12:24