Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Panasonic viera tx-l42wt50e

Miross wt (5)|7.6.2013 23:20
čus vlatnim taky panasonica,jsem z obrazem spokojen akorat nemužu přijid jak se zachazi blutooth a při připojení přes hdd si to označuje složky jinak než mám na hardisku nevíte prosím jestli se dá v menu hardisku pracovat neak ze složkami s fotkama to jde zobrazit bud to složky ne fotky
zatty (1215)|8.6.2013 13:36
to je na periferie, mám na tom klávesku od tabletu
jaja.ptak (54)|8.6.2013 20:34
Bluetooth umí třeba klávesnice. Hdd nerozlišuje podsložky. Udělá ze všech podsložek jednoúrovňou strukturu adresářů.
SAP!K (12)|10.6.2013 08:30
Jen pro zajimavost,uz jsem prisel na to kdy se zobrazuje to logo SMART VIERA pri zapinani tv a kdy ne.takze je to tak ze kdyz date v menu sitove spojeni ovladani dlna zapnout tak logo neni a kdyz opak tak logo je......abrakadabra. :-D ale dalo mi to zabrat nez jsem na to prisel.
slavok1 (50)|10.8.2013 15:22
Zdravim, vcera som skusal ovladat TV 47wt50 cez iPad a viera remote. Najprv mi to vobec neslo az kym som TV nepripojil cez wifi (ked bol TV do siete cez kabel tak to neslo vobec). Potom som skusil opat sa pripojit cez kabel a opat to neslo.

Momentalne sa uz nemozem pripojit cez TV do internetu ani cez kabel ani cez wifi. Nevie mi niekto pomoct. Jedine co ma momentalne napada je urobit reset TV, takze fakt neviem, co by sa este dalo nastavit.

Vopred dik za pomoc.
HunterGtNet (148)|10.8.2013 15:38
Pokud chces ovladat pres mobil tak musis met nastavene WI-FI pres kabl to nepujde tv se spoji primo z mobilem nejde to pres router.
Jose_Gonzalo (10)|11.8.2013 23:45
Mě to funguje, mám TV na ethernetu a tablet Android je spojený s routerem přes wifi. http://blog.magma.fr/wp-content/uploads/2011/04/Panasonic_VIERA-avec-VIERA_Remote.pdf
jaja.ptak (54)|12.8.2013 09:33
[QUOTE=slavok1;464117]Zdravim, vcera som skusal ovladat TV 47wt50 cez iPad a viera remote. Najprv mi to vobec neslo az kym som TV nepripojil cez wifi (ked bol TV do siete cez kabel tak to neslo vobec). Potom som skusil opat sa pripojit cez kabel a opat to neslo.

Momentalne sa uz nemozem pripojit cez TV do internetu ani cez kabel ani cez wifi. Nevie mi niekto pomoct. Jedine co ma momentalne napada je urobit reset TV, takze fakt neviem, co by sa este dalo nastavit.

Vopred dik za pomoc.[/QUOTE]

Mě to funguje když mám připojenou TV kabelem i přes WIFI. Funguje to s iPadem i iPhonem. Žádný problém.
Dawwer (8)|20.8.2013 09:54
Zdravíčko,

tak už jsem se také (i díky doporučením zde na webu) stal šťastným vlastníkem tohoto mazlíka :-). Zatím panuje velká spokojenost, jen bych měl dva dotazy:

1. Zkoušel jste někdo sledovat online seriály z prohlížeče? Normálně se rozjedou, ale v rozmezí cca 5 - 10 minut stránka spadne, hodí chybovou hlášku a místo videa se objeví puzzle (znak, že chybí zásuvný modul pro přehrávání videa). Pokud dám refresh, seriál se znovu v pohodě rozjede, ale za chvíli zase spadne. Tak nevím, jestli to bufferem prohlížeče, výkonově by to měla TV stíhat...

2. Jdou nějak zvětšit při přehrávání z USB/HDD titulky? Zatím jsem na to nepřišel...

Kdyžtak díky za Vaše postřehy ;).

EDIT: Tak při přehrávání online seriálů to padá do dvou chyb. První výše uvedená (znak, že chybí zásuvný modul pro přehrávání videa). Druhá pak přímo hláška "Omlouváme se za potíže. Webový prohlížeč nemůže zobrazit požadovanou webovou stránku".
Dawwer (8)|16.9.2013 09:18
Takže titulky zvětšit nejdou, teď už to vím taky :-).

K bodu 1). - nikdo nemáte nějakej tip?

Pak mám ještě problém s Youtubem, nejde se mi přihlásit. Což je docela na houby, bo to vyhledávání je tam strašné a vždycky když jsem chtěl na TV něco někomu ukázat, v telefonu či v PC jsem si to hodil do oblíbených a v TV na to jenom kliknul.... Přestalo to jít z ničeho nic, normálně jsem byl furt přihlášenej, jednoho dne jsem zapl telku a jsem ohdlášenej. Když kliknu na přihlásit se, nic se neděje. Ostatní věci fungujou (spárování zařízení apod.).

Díky moc za případné rady, tohle mě docela pije krev...
sibelius (329)|16.9.2013 13:30
Zkus youtube odebrat a znova nainstalovat...nenahral se ti novy fw?

K bodu 1) netusim,proc se tak deje,ale treba si uvedomit,ze sis nekoupil PC, ale televizi. Lepsi sluzbu ti udela jakykoliv cinsky tablet s hdmi za par korun..n
Dawwer (8)|17.9.2013 11:29
Ahoj, díky za reakci ;).

Pokud mě ještě poradíš, jak ten youtube odebrat a ne ho jen skrýt v menu, tak to okamžitě udělám :-).

ad1). Ano, to je mi jasné. Pokud už ale mám televizi, která by to mohla umět (a z části umí), nemusím vstávat, čekat 2 minuty na start tabletu, propojovat s TV kabelem, který mi vzápětí syn vyrve a nakonec dopadnu úplně stejně, protože s online seriálama má většinou problémy i android.

Každopádně Ti ale ještě jednou děkuji za odpověď, budu věčný za každou radu. Tohle jsou v podstatě dvě jediné kaňky (dobře tak tři, ještě ty titule, ale ty mi vyřešil satelit) na této skvělé TV.
Dawwer (8)|20.9.2013 10:33
Pokud má ještě někdo problém s youtubem jako já, zde je řešení (trochu upravená odpověď podpory panasonicu, reakce hned druhý den, takže super):

1. Změňte jazyk televizoru na anglický, poté televizi vypněte a zapněte (jinak se změna v nastavení aplikace youtube neprojeví)

2. Otevřete aplikaci Youtube.

3. Klikněte na tlačítko Log in.

4. Na Vašem PC zadejte uvedenou webovou adresu.

5. Na uvedené adrese vypište token, který vygeneroval Váš televizor.

6. Potvrďte povolení, které vypíše Vaše PC.

7. Vraťte se zpět k aplikaci na televizoru, vše by již mělo být funkční.

8. Poté změňte jazyk v nastavení na televizoru opět na češtinu.
Jose_Gonzalo (10)|23.9.2013 23:12
Teď asi měsíc mi aplikace Youtube neumožňovala se přihlásit, přihlášení nereagovalo na tlačítko OK, abych dostal další stranu s aktivačním kodem. hned vedle ikony přihlášení je spárování se zařízením tel./tabletem a to fungovalo. Prozatím dobrý, jakmile by to blblo znovu zkusím to přepnout do Angličtiny.
Softwarové vybavení v této tv je velmi tristní, funguje, ale je to bez dalšího vývoje, software už tam je dost starý, nabídka (i placených) titulů žalostná.
WarriorCZ (82)|21.11.2013 20:41
Mam tuto TV + UPC(kabelovka) kartu primo v televizi. Funguje nekomu hbbTV. U me ani tuk.... Je potreba neco aktivovat?? Nebo stahnout....
Prosim jen overene postupy. Zadne vystrely do tmy.... Diky
anonymous01 (21)|27.11.2013 04:02
[QUOTE=WarriorCZ;473415]Mam tuto TV + UPC(kabelovka) kartu primo v televizi. Funguje nekomu hbbTV. U me ani tuk.... Je potreba neco aktivovat?? Nebo stahnout....
Prosim jen overene postupy. Zadne vystrely do tmy.... Diky[/QUOTE]

Pokud se zobrazení červeného tlačítka upozorňující na ČT menu neobjeví, je u starších modelů nutné zapnout/povolit aplikace datových služeb ručně. Modely 2013 je mají automaticky zapnuty.

Na dálkovém ovladači stiskněte [ Menu ], přejděte do sekce Nastavení | Nastavení zobrazení | Aplikace datových služeb [ Auto start Zap. ].
WarriorCZ (82)|30.11.2013 20:27
[QUOTE=anonymous01;474078]Pokud se zobrazení červeného tlačítka upozorňující na ČT menu neobjeví, je u starších modelů nutné zapnout/povolit aplikace datových služeb ručně. Modely 2013 je mají automaticky zapnuty.

Na dálkovém ovladači stiskněte [ Menu ], přejděte do sekce Nastavení | Nastavení zobrazení | Aplikace datových služeb [ Auto start Zap. ].[/QUOTE]

Skvele vse funguje. DEKUJI
kepaso (1)|19.12.2013 10:55
bohužel u mé tv nejde v nastavení nikde zpřístupnit červené tlačítko. Ani dle návodu - tam není vůbec tato nabídka viditelná:-(
RoPo (6061)|19.12.2013 11:02
kepso: Umí tvoje TV HbbTV?