Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Prehrávanie 3D filmov cez Playstation 3

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    6

    Dobrý večer prajem všetkým. Poprosím o radu. Kúpil som si 3D televízor Samsung UE46ES6710S. Dnes som si kúpil originál 3D film. Skúsil som ho prehrať cez Playstation 3 a nič. Neviem kde môže byť problém.Po vložení Blue ray disku do PS3 mi vypísalo či chcem prehrať v 2D alebo 3D. Tak som dal 3D,ale obraz nebol rozmazaný /3D/.Neviem chcem sa opýtať ak vložím do PS3 Blue ray film 3D a pustím ho, tak ak nemám televízor prepnutý do 3D režimu by mal byť obraz aj tak rozmazaný,či nie? Potom som skúsil zapnúť okuliare a dať do režimu 3D na televizore Samsung UE46ES6710S. V tomto režime mám na výber z troch možnosťí a to ikonka z 2D do 3D, potom druhá ikonka 2 obrazy vedľa seba a tretia ikonka obrazy pod sebou.Išlo mi len 2D do 3D ale to nie je ono a ak som zapol ostatné ikonky tak bol obraz prelievaný cez seba.Viete mi niekto poradiť čo robím zle??? Veľmi Vám budem vďačný.Veľmi pekne vopred všetký ďakujem.
    P.S. som úplný amatér tak sa prosím na mňa nehnevajte
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,086

    Nepoznám Playstation - má výstup HDMI1.4 ?
    Ak áno, máš použitý kábel HDMI1.4 medzi playstation a TV ?
    Bežný BD prehrávač sám nastaví TV vstup do 3D pri použití kábla 1.4. Potom už netreba na TV nič nastavovať.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,301

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    kábel HDMI1.4
    neexistuje kabel 1.4 (vyrobcovia maju zakazane oznacovat kable ciselne, ide o marketing a zavadzanie)

    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/33686-Nez-se-zeptate-HDMI-3D-zvuk-LAN-DLNA
    https://www.tvfreak.cz/tisic-podob-hdmi/3666
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 17-02-2013 v 22:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,086

    No to sú tie múdre poučky.... chceme tomuto človeku tu pomôcť alebo polemizovať o dátových tokoch a ďalších nezmysloch?

    choď do obchodu a na krabičke od kábla máš napísané HDMI1.4 - a máš ho za 5 sekúnd nájdený aj zapltený.
    Alebo keď máš čas, choď do obchodu a skús to chlapcom v NAY vysvetliť že aký kábel potrebuješ. Ale zober si dovolenku a víkend k tomu.
    dobrú noc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,301

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    o dátových tokoch a ďalších nezmysloch?
    a prave to je ten nezmysel. Kabel oznaceny ako "1.4" je totiz taky, ktory fungovat moze ale aj nemusi (pre dane 3D pouzitie). Moze totiz ist o standartny "HDMI standard speed".
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,240

    tojler123: Jak píše vidid.sk, kabel HDMI 1.4 je samozřejmě nesmysl, může to být jakýkoli šunt a takový nekupuj. Abys měl jistotu, tak potřebuješ kabel označený jako "HDMI High Speed" nebo "HDMI High Speed with Ethernet"

    V TV máš ikonky, pokud se jedná o převod ze 2D, nebo 3D SBS (přečti si alespoň tohle):
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post434487
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post434528

    Tvá TV vůbec nedetekuje 3D. Pokud přehráváš z originálního média, tak to bude Full 3D Frame Packed formátu. Bojím se, že jsi narazil na "feature" PS3, která má HDMI ve verzi 1.4a udělané softwarovým updatem původní verze 1.3, takže je to strašně zbastlené a jsou s tím těžké problémy (je to kompatibilní hlavně samo se sebou ). Prověř tedy že máš správný kabel a ještě nastavení výstupu na PS3 na 1080p a případně automatiku (i když by to u 3D ve FP mělo být jedno).
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 18-02-2013 v 07:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    6

    Zatial Vam velmi dakujem.Takze ak som dobre pochopil chyba bude buď v HDMI kabli,alebo v PS3.Vyskúša a Dám vedieť.Skutočne dakujem všetkým za ochotu poradiť.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    mne PS3 zatial prehrala vsetky orig 3D filmy normalne, bez problemov.
    nepises este podstatnu vec a to aky FW v PS3 mas, ci tam nie je daka starina, ktora to este nepodporovala...

    Bud je problem v nastaveni PS3, alebo kabel...
    Ak mas istotu, ze kabel je OK, mozes skusit este reset video settings. http://www.semperthree.com/resetVideo.html
    PS3 by mala zdetekovat, ze je pripojena k 3D TV a potom to uz pojde bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    stačí, keď napíšeš, aký máš FW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    6

    Chlapi už to ide,len som dal na PS3 updatovať softwer a hned to išlo.Ďakujem Vám všetkým za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    no vidíš, aké jednoduché....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Spustenie 3D filmov z pc
    Od Kookeman v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-12-2012, 15:22
  2. Prehrávanie filmov cez USB na TV
    Od Lišiak v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-12-2012, 16:46
  3. Prehravanie 3D filmov
    Od misek v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:00
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2010, 09:07