Pustil jsem se tvorby menu pro BD Encore 5. V stařecké nevědomosti jsem jsem ho udělal stejným postupem jako DVD. Ale ouha. Když jsem hotový BD dal do přehravače, tak se dostal sice až k nabídce menu a dal se vybrat odkaz na jeden ze třech klipů, ale museli dohrát až do konce, aby se vrátil do výběrového menu. Taky jsem klip nemohl přerušit a přes ovladač se nemohl vrátit zpět do menu. Pop up menu na ovladači prostě nereagovalo. Po pročítání manuálu k Encore jsem se později dovtípil, že jsem měl asi udělat Pop Up Menu namísto klasického menu jak jsem dělával pro DVD. Podle manuálu jsem se pokoušel pop up menu vytvořit. Formálně podle návodu jsem ho nějak vytvořil, ale ať jsem dělal co jsem dělal přes preview jsem ho nedokázal zaktivovat, aby to pracovalo obdobně jako menu u DVD. Vždycky mě vyskočí "general error" Může někdo poradit jak na to? Asi někde dělám nějakou chybu, kterou nedokážu objevit. V tutorialech to totiž vždycky skončí v okamžiku vzájemného slinkování s timeline. Už se s tím morduju třetí den a nevím jak dál.