Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.

Zobrazit výsledky hlasování: Funguje vám poslední verze ATV 2000 ???

Hlasujících
27. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Ano, funguje a jsem plně spokojen.

    4 14.81%
  • Ano funguje, ale menší problémy stále přetrvávají.

    16 59.26%
  • Ne , stále nemohu ATV doporučit ...

    7 25.93%
Strana 14 z 14 PrvníPrvní ... 4121314
Zobrazené výsledky: 196 až 209 z 209

Téma: Zachytávání pomocí ATV2000 / problémy a řešení

  1. #196

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    207

    Je mozne rozchodit ATV2000 s touto kartou? Ak ano, ako?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    V12
    mne se zda, za tady nikdo neumi cist - mas adq. drivery, takze tezko muzes pouzivat BTDRV

    fox
    s jakou kartou

    Dexter22
    tezko rict, pokud to bezelo a pak jsi neco instaloval, tak to muze byt tim, zkus to odinstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    207

    Sorry, neako mi vypadol nazov. Islo o Sapphire Theatrix550 Pro .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    fox
    tu jsem nikdy nezkousel, takze nevim, jeste jsem ji nemel v ruce, az se mi do ruky dostane, tak mozna ano, jestli ma normalni ovladace, tak by chodit mela
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Dexter22
    tezko rict, pokud to bezelo a pak jsi neco instaloval, tak to muze byt tim, zkus to odinstalovat[/quote]

    Od instaloval preinstaloval ale stale nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    darkknight-
    Guest

    MAm jetway kartu pres USB a pri nainstalovani a spusteni atv me to vyhodi s chybou pri zapisu do pameti nevite co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Nováček Avatar uživatele frcech
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    2

    Ahoj lidi,
    koupil sem si TV kartu Leadtek PVR2000 a chtel sem pouzit alternativní soft, tak sem zkusil ATV2000.
    No a mam zde dost velke problemy se zvukovymi normami. U CT1, CT2, NOVA mi zvuk jde pekne a u PRIMY STV1, STV2, SPEKTRUM mi zvuk jenom skrci!
    V nastaveni stanic mi ale nejde zmenit zvukova norma poradite nekdo?

    Diky Franta
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Nováček Avatar uživatele frcech
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    2

    jo a mam kabelovku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    1

    Pardon že hned moje první zpráva je dotaz, ale už má někdo z vás zkušenosti s nastavováním Pinnacle PCTV 100i ??

    Zvuk mi jde úplně v pohodě, ale nemohu spustit obraz. prostě mám černou obrazovku. Vím že to zřejmě bude jenom něco v nastavení ale nevím kde a co.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravim, rad by som pouzival ATV na jednom PC pod viacerymi pouzivatelskymi uctami. Nejde mi o to aby mal kadzy pouzivatel vlastne nastavenia, kludne mozu byt rovnake, ale aby sa mi program vobec spustil ked nie som prihlaseny ako administrator.

    Pouzivatel, ktory nie je administrator si ATV nespusti. Spusti sa seria chybovych hlaseni: Error loading device WinDrv. sys, Cannot load BT8x8 driver, Cannot intiialize TV Card...

    Z pochopitelnych dovodov, nemozem dat kazdemu prava adminstratora... ale zase iny program nechcem Mate niekto riesenie???

    Vdaka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    ...este dodam ze pouzivam W XP Home
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207

    dub dub je offline
    Nováček Avatar uživatele dub
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1

    Používám ATV2000 min. 4 roky ale mám problém s novými verzemi.
    Mám kartu Pixel Wiev,AMD 3000+,W XP profi.Vytvořil jsem zcela čistý systém (W XP profi), žádné nainstalované programy, ovladače PROLINK - CONEXANT, poslední dostupná verze určená pro verzi
    instalovalé karty. Doporučované ovladače Uskova s mou kartou spolupracují ale velmi nedokonale.

    Instalace ATV2000 - 2.1.2.3: základní nastavení: <internal> čeština,
    Ostatní nastavení v souladu s návodem. Výsledek:"Cannot find video frame grabber."

    Odinstalace, vyčištění registrů, adresářů a souborů.
    Instalace ATV2000 - 2.1.1.5: základní a ostatní nastavení naprosto shodné s předchozím.
    Výsledek: bezproblémová funkce.
    Tuto verzi používám dodnes k plné spokojenosti a nesetkal jsem se s lepším SW pro zachytávání a sledování analogu TV.
    Nevíte někdo v čem může být problém novějších verzí? I poslední se chová stejně. Autorovi jsem poslal sice poslal i log soubory ale jeho názor jsem se nedozvěděl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    7

    Ahoj,
    mohli byste mi porat s nastaveni ATV? Mam nainstalovano ATV2000 2.1.2.6 a PCMCIA kartu pro notebook AVerTV Hybrid+FM Cardbus.

    Kdyz spustim ATV a tam vidim jenom zrneni ale bez zvuku(to je snad dobry, nic neni naladeno) a tak kliknu na obrazovku a dam Ovladac - Ovladani TV. Tam zmenim vstup na antenu a vyhledam nejaky kanal.
    Tak ted vidim obraz, ale nejde zvuk. Tak jsem zase kliknul na obrazovku a menu Zarizeni - Prehravac zvuku a tam jsem snad zkusil postupne vsechny moznosti.
    Ted mi zvuk uz jde, ale obraz zamrzne.

    Kdyz nyni ATV vypnu a zapnu, tak vidim pouze cernou obrazovku(zadny zrneni) ale slysim takovy to zrneni, protoze neni naladen zadny kanal.

    Kdyz ale pred vypnutim dam v menu Zarizeni - Prehravac zvuku = No audio a ATV znovu zapnu jiz vidim zrneni a muzu zacit zase od zacatku.


    Nejspis tam delam neco spatne, ale nejak me nenapada co... tak tady prosim, jestli byste mi nekdo nemohl pomoci. Ja nejsem moc zkuseny uzivatel, tak uvitam kazdou radu.

    Zkousel jsem kartu jeste pres VirtualDub a tam funguje obraz i zvuk.

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #209
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    15

    Ahoj, používám k prohlížení TV přes TV kartu program ATV2000 a jsem s ním plně spokojen, jenomže když chci nahrát video, tak se nahraje bez zvuku (?) a přitom si v programu tu stanici ze které nahrávám prohlížím se zvukem. Jen nevím proč chybí zvuk v nahraném souboru. Prosím poraďte.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 14 PrvníPrvní ... 4121314

Podobná témata

  1. LCD: Samsung UExxBx000 - zkušenosti, problémy, řešení majitelů
    Od |Mio| v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 803
    Poslední příspěvek: 13-05-2014, 13:13
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-05-2010, 09:06
  3. Zachytávání pomocí H&B TX-100
    Od rhcz v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 17:03
  4. Winfast PVR2000 a zachytavani v ATV2000
    Od obal v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2005, 00:11
  5. Zachytávání z VHS pomocí DV kamery
    Od Terka v sekci DV/HDV
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-03-2005, 16:19