Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: Funguje vám poslední verze ATV 2000 ???

Hlasujících
27. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Ano, funguje a jsem plně spokojen.

    4 14.81%
  • Ano funguje, ale menší problémy stále přetrvávají.

    16 59.26%
  • Ne , stále nemohu ATV doporučit ...

    7 25.93%
Strana 2 z 14 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 209

Téma: Zachytávání pomocí ATV2000 / problémy a řešení

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    Nastaví se program, který byl naposled v ATV2000 spuštěn, takže je to hooodně jednorázová záležitost
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    v plánovači zadáš nejprve Set TV Channel a jako parametr nastavíš požadovanou stanici, další krok bude Capture AVI a jako Parametr nahrávací profil - takže se to dělá ve dvou krocích
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To uz je ATV20000 ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    To uz je ATV20000 ???
    treba brzo bude

    Mejla: Pouzij parametr /qac
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od Mike
    v plánovači zadáš nejprve Set TV Channel a jako parametr nastavíš požadovanou stanici, další krok bude Capture AVI a jako Parametr nahrávací profil - takže se to dělá ve dvou krocích
    No jo, takhle to jede!! Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    No jo, ale při zahájení nahrávání se mi objeví hláška:

    On drive S: is too little space, do you want to continue?

    Jaký drajv S sakra? Takový disk nemám a defaultně mám nastaveno nahrávání do dokumentů na C....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    Citace Původně odesláno od RadoHotovy
    No jo, ale při zahájení nahrávání se mi objeví hláška:

    On drive S: is too little space, do you want to continue?

    Jaký drajv S sakra? Takový disk nemám a defaultně mám nastaveno nahrávání do dokumentů na C....
    napiš mi přesně ten adresář, kam máš nastavený nahrávání v ARC2000/Options/Sheduler.... máš tam vůbec něco?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    Je to přímo ve složce Dokumenty, která je defaultně na céčku v Documents and Settings
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu občas Avatar uživatele Taby
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    119

    Ahoj, mám problém. Když si chci vybrat v ATV2000 kodek, pro zachytávání, tak je funkční jen DivX. U ostatních to hází hlášku cca Cannoct connect atd. Ve FAQ na tomhle webu jsem si přečetl, že je třeba místo UYVY dát RGB, ale já tam mám jen možnost UYVY. Je nějaký jiný kodek, který by uměl pracovat s UYVY a šel nějka rozchodit v ATV2000? když nepoužiju kompresi, tak je ten soubor straaaaááášně velkej.
    A divX mě zase nepřipadá jako výchozí formát pro další zpracování to nejlepší.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Zkus PicVideo MJPEG, HuffYUV nebo poslední verzi FFDShow (s enkoderem). Koukni případně na moje stránky - jech.webz.cz do sekce návody. Tam toho najdeš víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26

    in0 in0 je offline
    Je tu občas Avatar uživatele in0
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    150

    ...taky jsem mel s timhle castokrat problemy, nekdy to zniceho nic zmizelo a pak zas znenadani chyba. RGBckem to nebylo... presel jsem na iuVCR kterej bezi bez problemu - doporucuju a prijde mi i sympatictejsi a prehlednejsi. tahat jiny kodeky je blbost... zkus kdyztak jinej program.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    in0> A jaký kodeky proboha používáš? Ty co jsem napsal jsou naprosto esenciální pro nějakou seriozní práci s videem. Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Ještě přidam jednu poznámku - já používam ATV2000 a kódování barev YUY2 snese se to skoro se všema kodekama. Ale třeba DV kodek potřebuje RGB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu občas Avatar uživatele Taby
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    119

    Možná, že v tom mám bordel, ale když chci nastavit zachytání, tak mi to dá výběr kódování UYVY, a buď bez komprese, nebo asi 12 možností, ale u každé napíše cannot connect vidoe compressor (nebo tak nějak), a když pak dám nahrávatat, tak píše Video compressor not connecte atd. Funguje to jen s divX. Mě to neukáže jinou možnost než UYVY a bez komprese je to krutý. Mám grafickou kartu ASUS V9520 home theater, kde je tv-tunner a video a s-video in i out. Ale karta umí zachytávat jenom 720*480. Ale obraz, když potřebuju např. do pinnacle, si umím upravit (stejně musím, když je to z analogu). Ale potřeboval bych nějkaý kodek, abych snížil velikost toho souboru. Jinak výrobce udává, že by se mělo dát nahrávat i do mpeg1 a 2, ale to už vůbec nevím kde a jak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    in0 in0 je offline
    Je tu občas Avatar uživatele in0
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    150

    vlada: se stejnymi kodeky jako ty (konkretne pegasus MJPEG popr. Mainconcept DV codec), jenom jde proste o to, ze ATV2000 mi neprijde stabilni, kvuli tomu problemu co se tu resi - mel jsem s tim stejny problemy.

    Taby: vyzkousej jinej program, tam ty kodeky neblbnou. Ja se snazil prijit na to cim to je a neprisel - musi to byt nejaky bug zpusobeny tim ze tam nemam upraveny ovladace, protoze nekdy mi to i fungovalo a pak zase prestalo a zaclo vypisovat ty samy chybovy hlasky jako tobe.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 14 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Samsung UExxBx000 - zkušenosti, problémy, řešení majitelů
    Od |Mio| v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 803
    Poslední příspěvek: 13-05-2014, 12:13
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-05-2010, 08:06
  3. Zachytávání pomocí H&B TX-100
    Od rhcz v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 16:03
  4. Winfast PVR2000 a zachytavani v ATV2000
    Od obal v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 23:11
  5. Zachytávání z VHS pomocí DV kamery
    Od Terka v sekci DV/HDV
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-03-2005, 15:19