Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: Funguje vám poslední verze ATV 2000 ???

Hlasujících
27. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Ano, funguje a jsem plně spokojen.

    4 14.81%
  • Ano funguje, ale menší problémy stále přetrvávají.

    16 59.26%
  • Ne , stále nemohu ATV doporučit ...

    7 25.93%
Strana 13 z 14 PrvníPrvní ... 311121314 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 209

Téma: Zachytávání pomocí ATV2000 / problémy a řešení

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    6

    Jak to myslis ZVukk do zvukovky?? JAko jestli kabel tak ten tam mam dobre danej
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    No a v nastavení ATV2000 v záložce TV karta nastavíš ten vstup, to samé v záložce pro nahrávání, kde se to nstavuje pro recording
    Nepišeš ale, v čem je konkrétně tvůj problém, jestli ti vůbec nehraje nebo se jen nenahraje?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    6

    No do repraku mi zvuk jde ale nenahraje se k filmu . Tak sem to nastavil i V TV karta i v Zachytavani videa dole a furt nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    A ve video souboru je audio stopa nebo ne? Jestli je, tak je to špatně vybraný vstup na zvukovce (zkontroluj v mixeru windows), jestli není, tak se zvuk nenahrává - špatně nastaveno nahrávání?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    6

    No zvuková stopa tam neni takze je to brlbe nastavene ale nevim jak to spravne nastavit chtelo by to nejakej navod
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    6

    Jo diky moc ale mam jeste jeden problem mam v tom zvuku ted dost hnusne a neprijemne skrceni ale vo reprakach to neslisim driv sem to tam slysel ale ted ne ted do repraku v poho ale v souboru to skrci . Nevíte někdo co stím???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    6

    Jak mám odstranit skrceni zvuku z filmu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    2

    Jak přinutit Winfast TV2000 XP, aby zachytávala i ve vyšších rozlišeních, jako třeba 720*576 nebo 640*480?
    Programy, které mám (VideoImpression 2, Windows Movie Maker, Ulead video studio) dokáží fungovat třeba na 320*240 nebo 160*120; při větších rozlišeních napíší chybu "Cannot connect to video device".
    Zkoušel jsem různé WDM ovladače, ale ty nepomohli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Máš model Deluxe, nebo Expert? Ty používáš ATV2000?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    2

    Model není ani jeden z vyjmenovaných. Jedná se asi o základní verzi.
    ATV2000 jsem zkoušel, ale nemůžu nastavit modul Tv karty, takže zůstává <internal>; a s ním napíše program chyby: Cannot render video capture stream, Cannot build capture graph.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pravděpodobně TV2000XP-RM. Tunery od Leadteku se moc dobře nesnáší s jinými ovladači. Výjimku tvoří PVR2000 a po úpravách také DV2000.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Nováček Avatar uživatele mil84
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    66

    zdravim, mam mensi problem ohladom ATV. mam kartu Hauppauge winTV pvr 150 a originalana aplikacia sa mi moc nezda. Vyskusal som ATV, a uz prvy pohlad je lepsi (hlavne nastavenia zachytavania). Problem je v tom, ze na ATV si sice naladim kanaly, ale ked ich pozeram, obraz ani zvuk tam proste nie su. priotom ked porovnam frekvencie tych kanalov co ATV naslo s tym co mi nasla orig. aplikacia ku karte, tak su rovnake a teda tam by nemal byt problem - naladene su spravne. preco mi ich odmietne zobrazit?? pri kazdom kanali sa objavi len cierna obrazovka a ticho, ani obraz, ani zvuk. neviete niekto co stym? tipujem ze to bude nieco s DirectShow ked nejde ani obraz ani zvuk...graf. kartu mam Nvidia Gforce2 64MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Mam problem so softwerom ATV2000.Najpv mi isiel v pohode ale potom ked som ho spustil tak mi vypisuje toto"Access violation at address 0049e143 in module ATV2000.exe Read of address 000000B4"???
    Skusal som to na novo preinstalovat ale stale to iste...Poradte mi prosim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195

    V12 V12 je offline
    Nováček Avatar uživatele V12
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    12

    Robil som upgrade pocitaca a pri tejto prilezitosti som nainstaloval poslednu verziu ATV2000 a BTDRV. Vsetko sa mi podarilo spojazdnit, ale pri prepinani kanalov sa obcas deju cudne veci - zmena kanalu je indikovana na obrazovke, ale obraz (aj zvuk) ide povodny. Napr. mam nastavene poradie STV1,STV2 atd. Som na STV1, ide obraz aj zvuk z STV1. Potom prepnem (klavesnicou, alebo DO) na STV2. Na obrazovke zostane STV1 aj so zvukom, ale OSD signalizuje, ze bolo prepnute na STV2. Niekedy treba takto prepnut hore-dole dva, trikrat, aby sa kanal naozaj prepol. Cim to moze byt ?

    Konfiguracia :
    AMD XP64/3000+, MSI K8N Neo Platinum, 512 DDR, tv AimsVHXtreme (BT848) na poslednych ovladacoch AquisitionDriver, grafika GF4 MX440.

    Vdaka za skoru odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 14 PrvníPrvní ... 311121314 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Samsung UExxBx000 - zkušenosti, problémy, řešení majitelů
    Od |Mio| v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 803
    Poslední příspěvek: 13-05-2014, 12:13
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-05-2010, 08:06
  3. Zachytávání pomocí H&B TX-100
    Od rhcz v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 16:03
  4. Winfast PVR2000 a zachytavani v ATV2000
    Od obal v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 23:11
  5. Zachytávání z VHS pomocí DV kamery
    Od Terka v sekci DV/HDV
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-03-2005, 15:19