Jak to myslis ZVukk do zvukovky?? JAko jestli kabel tak ten tam mam dobre danej![]()
Jak to myslis ZVukk do zvukovky?? JAko jestli kabel tak ten tam mam dobre danej![]()
No a v nastavení ATV2000 v záložce TV karta nastavíš ten vstup, to samé v záložce pro nahrávání, kde se to nstavuje pro recording
Nepišeš ale, v čem je konkrétně tvůj problém, jestli ti vůbec nehraje nebo se jen nenahraje?
No do repraku mi zvuk jde ale nenahraje se k filmu. Tak sem to nastavil i V TV karta i v Zachytavani videa dole a furt nic
![]()
A ve video souboru je audio stopa nebo ne? Jestli je, tak je to špatně vybraný vstup na zvukovce (zkontroluj v mixeru windows), jestli není, tak se zvuk nenahrává - špatně nastaveno nahrávání?
No zvuková stopa tam nenitakze je to brlbe nastavene ale nevim jak to spravne nastavit
chtelo by to nejakej navod
Jo diky moc ale mam jeste jeden problem mam v tom zvuku ted dost hnusne a neprijemne skrceni ale vo reprakach to neslisim driv sem to tam slysel ale ted ne ted do repraku v poho ale v souboru to skrci. Nevíte někdo co stím???
Jak mám odstranit skrceni zvuku z filmu ?
Jak přinutit Winfast TV2000 XP, aby zachytávala i ve vyšších rozlišeních, jako třeba 720*576 nebo 640*480?
Programy, které mám (VideoImpression 2, Windows Movie Maker, Ulead video studio) dokáží fungovat třeba na 320*240 nebo 160*120; při větších rozlišeních napíší chybu "Cannot connect to video device".
Zkoušel jsem různé WDM ovladače, ale ty nepomohli.
Máš model Deluxe, nebo Expert? Ty používáš ATV2000?
Model není ani jeden z vyjmenovaných. Jedná se asi o základní verzi.
ATV2000 jsem zkoušel, ale nemůžu nastavit modul Tv karty, takže zůstává <internal>; a s ním napíše program chyby: Cannot render video capture stream, Cannot build capture graph.
Pravděpodobně TV2000XP-RM. Tunery od Leadteku se moc dobře nesnáší s jinými ovladači. Výjimku tvoří PVR2000 a po úpravách také DV2000.
zdravim, mam mensi problem ohladom ATV. mam kartu Hauppauge winTV pvr 150 a originalana aplikacia sa mi moc nezda. Vyskusal som ATV, a uz prvy pohlad je lepsi (hlavne nastavenia zachytavania). Problem je v tom, ze na ATV si sice naladim kanaly, ale ked ich pozeram, obraz ani zvuk tam proste nie su. priotom ked porovnam frekvencie tych kanalov co ATV naslo s tym co mi nasla orig. aplikacia ku karte, tak su rovnake a teda tam by nemal byt problem - naladene su spravne. preco mi ich odmietne zobrazit?? pri kazdom kanali sa objavi len cierna obrazovka a ticho, ani obraz, ani zvuk. neviete niekto co stym? tipujem ze to bude nieco s DirectShow ked nejde ani obraz ani zvuk...graf. kartu mam Nvidia Gforce2 64MB
Mam problem so softwerom ATV2000.Najpv mi isiel v pohode ale potom ked som ho spustil tak mi vypisuje toto"Access violation at address 0049e143 in module ATV2000.exe Read of address 000000B4"???
Skusal som to na novo preinstalovat ale stale to iste...Poradte mi prosim..
Robil som upgrade pocitaca a pri tejto prilezitosti som nainstaloval poslednu verziu ATV2000 a BTDRV. Vsetko sa mi podarilo spojazdnit, ale pri prepinani kanalov sa obcas deju cudne veci - zmena kanalu je indikovana na obrazovke, ale obraz (aj zvuk) ide povodny. Napr. mam nastavene poradie STV1,STV2 atd. Som na STV1, ide obraz aj zvuk z STV1. Potom prepnem (klavesnicou, alebo DO) na STV2. Na obrazovke zostane STV1 aj so zvukom, ale OSD signalizuje, ze bolo prepnute na STV2. Niekedy treba takto prepnut hore-dole dva, trikrat, aby sa kanal naozaj prepol. Cim to moze byt ?
Konfiguracia :
AMD XP64/3000+, MSI K8N Neo Platinum, 512 DDR, tv AimsVHXtreme (BT848) na poslednych ovladacoch AquisitionDriver, grafika GF4 MX440.
Vdaka za skoru odpoved.