Pinnacle Studio a rozlišení.
Po určité době (dlouhé) jsem chtěl známému cosi udělat ve Studiu a dát mu to i s projektem ať si to doladí a zjistil jsem, že to ani zaboha nedokážu dát na celou obrazovku a nemohu přijít na to kde se to nastavuje.
To okno má prostě furt rozměr 800x600 nebo kolik a na obrazovce 1600x 1200 mám uprostřed čtvereček 800x600 a nejde roztáhnout.
Dá se to nějak řešit ? Nemyslím ovšem přepnout obrazovk, že :-)
To okno má prostě furt rozměr 800x600 nebo kolik a na obrazovce 1600x 1200 mám uprostřed čtvereček 800x600 a nejde roztáhnout.
Dá se to nějak řešit ? Nemyslím ovšem přepnout obrazovk, že :-)
[quote=pavelpt]Po určité době (dlouhé) jsem chtěl známému cosi udělat ve Studiu a dát mu to i s projektem ať si to doladí a zjistil jsem, že to ani zaboha nedokážu dát na celou obrazovku a nemohu přijít na to kde se to nastavuje.
Dá se to nějak řešit ? Nemyslím ovšem přepnout obrazovk, že :-)[/quote]
Jak verze ? Od verze 9 to neni zadny problem, asi pouzivas neco starsiho...
Dá se to nějak řešit ? Nemyslím ovšem přepnout obrazovk, že :-)[/quote]
Jak verze ? Od verze 9 to neni zadny problem, asi pouzivas neco starsiho...
Není pravda je to cosi 9.3.
Když dám maximalizaci, okno se vycentruje doprostřed,ale neroztáhne se na celou obrazovku, jako normální program.
Je to maximálně ne jak jsem psal 800x600,ale 1024x768, větší okno nelze, takže když mám velký monitor, pracuji pouze uprostřed v omezeném prostoru.
Ale rendering je na full screen, pouze ta editace,capture a pod. nejde.
Když dám maximalizaci, okno se vycentruje doprostřed,ale neroztáhne se na celou obrazovku, jako normální program.
Je to maximálně ne jak jsem psal 800x600,ale 1024x768, větší okno nelze, takže když mám velký monitor, pracuji pouze uprostřed v omezeném prostoru.
Ale rendering je na full screen, pouze ta editace,capture a pod. nejde.