Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problikávání grabovaneho videa

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    4

    Dobrý den. Rád bych si převedl kazety z dětství, a pořídil jsem si na něj SWEEX Video Grabber. Jenže při připojení obraz problikává. (přiložím odkaz na youtube) Dělá to at v EZ grabberu coz je software dodany s tim grabberem, ale zkousel jsem i jine, a vsude stejne. Zkousel jsem to taky přez VirtualDub - podle nejakeho navodu nastavit atd. ale bez vysledku. Navíc v tom virtualDubu mě nešly nastavit nejake parametry - v campture modu se vubec nedostanu k Video - Format. Source. Display (jsou zašedle).. protože podle navodu bych tam měl nejake parametry upravit. Pokud tusite cim by problikavani mohlo byt zpusobeno, budu rad za kazdou radu. Btw jeste bych se chtel zeptat jestli byste mi neporadili stranku s nejakymi kodeky, protoze zase u toho navodu byli nejake, ktere mam vybrat, a ja je v tom vyberu nemel. Děkuji.

    Video:

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Ne každé USB , myslím slot na PC je 2.0, zkus to dát do jiného.
    Programy jako VirtualDub apod. nemohou fungovat, protože jsou stavěny na WDM zařízení, kdežto ty máš BDA, pokud tedy máš firmware a driver z roku 2010 - poslední.
    http://www.sweex.com/en/assortiment/...vers_firmware/

    Nepíšeš, zda používáš kompozit nebo SVideo.

    Osobně toto dělám přes DV kameru - VHSC - DV - PC, pomocí Mourkova WinDV. Kameru vypůjčit od kamaráda.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    4

    Používám kompozit. A přez nejaky jiny program ktery by to mohlo jit? Ikdyž ale stejny problem to dela at to delam at uz s programem dodavanym k tomu nebo tim virtualdubem. Jedině že by to nebylo kompatibilní s Windows 7...

    Jinak ten slot jakože by nebyl 2.0? To určitě mám..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Mám na PC 6 výstupů USB a jenom 4 jsou 2.0, lze si to zjistit v seznamu zařízení. V těch 2 "pomalých" mám myš a klávesnici....
    Máš BDA zařízení, žádný program používající WDM nebude fungovat.Pokud jsem si všiml, tak i zvuk je strašný, ten chytáš jak ? Přes Y/C to nejde.
    Nastav 320x240 nebo ekvivalent pro PAL, 25 fps, audio jako master.
    Nevím, co jsi nahrával na YT, ale máš to tam 848x480, to se z VHSC nabrat kvalitně nedá, navíc 12 snímků je dropped, zahozeno, nelze je zpracovat.Já bych tipl na to, že PC to prostě nestíhá
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    4

    Mám nové zjištění. Dozvěděl jsem se, že převaděné video je v NTSC, prehravam ve videu ktere je taky na NTSC. Prez nejaky program jsem si to nahral, obraz nblikal, ale byl černobily..(na tv barevny). Dodavany soft k tomu - EZ Grabber - u neho nejde nastavit nic..320x240, fps.. nic, jenom pal nebo ntsc..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Sorry za způsob vyjadřování, ale píšeš úplné blbosti.

    Na obrázku je to, co tam lze nastavit, přečti si alespoň manuál.

    Příloha 21691
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    4

    Tu tabulku máš z kama? Manual jsem si precetl, je to jenom malá A5 a to navic pulku s obrázky jak to zapojit. A v tom softu EZ Grabberu je maximalne formát .. PAL, NTSC ... resolution ani bitrate tam nejde nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Settings and options zkus i pravé tlačítko ve video okně.

    Příloha 21761
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zvuk z videa 23,97fps do videa 25fps
    Od Hondiago v sekci Editace videa
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 14-10-2012, 09:43
  2. Problikavani snimku z VHS
    Od RichieFM v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-07-2012, 12:37
  3. Problikavani
    Od falon v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 01:27
  4. Problikavani monitoru, zamrzavani exploreru
    Od robbery v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 18:19
  5. Jak odstranit praskání z grabovaného videa
    Od wolfmann v sekci Editace audia
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-08-2005, 14:13