Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: jak na vlastní DD5.1?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele bufus
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    37

    čau všem,
    mám polohluchýho kamaráda a chcem mu upravit zvuk ve vlastním videu do 5.1, v čem smíchám jednotlivé zvukové stopy? díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Uz ich mas?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele bufus
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    37

    mám 3 stopy pro jedno video vyexportované do jednotlivých wavů z videoeditoru... jedna stopa obsahuje dodatečný mluvený komentář, druhá doprovodnou muziku a třetí originální zvuky z nahrávky (chůze,vítr,rámus atp.) a chtěl bych je rozhodit do jednotlivých beden (nejen left/right, ale i front/rear a center) aby si mohl na svém DVD přehrávači zesílit stopy dle vlastní potřeby. nemám případně problem udělat z toho 5 mono stop... díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak otvaraj Vegas, ale chytro!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele bufus
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    37

    s demo Vegasu jsem se chvíli pral, i s Acidem, ale nemůžu uložit 5.1surround stopu jako AC3 because requested feature is unlocked, ale nikde tam nenacházím možnost jak AC3 encoder plug-in odemknout, "stačil" by jakýkoliv "primitivní" audio sw, spojím to s videem až při autorizaci, jestli to není naivní požadavek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No kebyze namiesto toho Acidu nainstalujes Architect a aj si ho kupis, tak by ti to slo , ale vidim, ze tebe staci BeSweet
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    jestli to není naivní požadavek
    Doporučil bych Ti SoftEncode - je jednoduchej a *.ac3 dělá kvalitně. Mám s ním dobré zkušennosti.
    Totéž dokáže přímo ve střihovém prostředí Adobe Premiere Pro s pluginem od Minnetonka - SurCode DD 5.1 !

    Na authoringovém softu to potom připojíš k videu a pálíš. Je celkem jedno, jestli použiješ profesionální (Adobe Encore 1.5, . . .), nebo poloprofesionální (DVD Architect, Ulead Video studio, . . .) ! Dokázat by to měla většina z těch běžných . . .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele bufus
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    37

    tak díky za snahu, ale do cíle jsem se zatím nedokopal... v BeSweetu neumím nastavit jednotlivé stopy do ac3, softencode jsem zatím nezkoušel, našel jsem jen demo, ne trial, ale díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Mas moznosti, len ty chces stale nieco ine! Navody na BeSweet su na nete, pouzi www.google.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele bufus
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    37

    to vím a hledám a čtu cotode ale v besweetu to sice umím převést do ac3 ale ne podle mých požadavků, aby jedna stopa hrála v tý a tý bedně druhá tamhle atd... softencode vypadá že přesně plní mé požadavky, ale zatím jsem nenašel trial, jen demo a tam si to nemůžu ani poslechnout natož uložit ale to si najdu sám... ještě jednou dík!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Vegas nie je problem spojazdnit, takisto SoftEncode som nevidel na nete bez *.nfo suboru, kde mas instrukcie pre instalaciu a v neposlednom rade je dolezite mat tie subory spravne editovane/z mixovane, co ti poskytne (a aj do toho vystupu AC3) samotny Vegas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    to vím a hledám a čtu cotode ale v besweetu to sice umím převést do ac3 ale ne podle mých požadavků, aby jedna stopa hrála v tý a tý bedně druhá tamhle atd... softencode vypadá že přesně plní mé požadavky, ale zatím jsem nenašel trial, jen demo a tam si to nemůžu ani poslechnout natož uložit ale to si najdu sám... ještě jednou dík!
    Máš to v SZ !
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. VD: Plazma vs. LCD z vlastní zkušenosti
    Od Jiří Piškula v sekci Víkendové diskuze
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 12-10-2010, 16:52
  2. Vlastní TV aneb hledám pomoc
    Od Fortis v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-10-2009, 20:55
  3. Máte vlastní videokameru?
    Od Karel Polívka v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-07-2008, 19:39
  4. Vlastní IFO.
    Od Sibin v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2005, 15:48