Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Kamera jako A/D prevodnik

  1. #1

    mch mch je offline
    Nováček Avatar uživatele mch
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    25

    Zdravim vsetkych,pred casom som odblokoval AnalogIn na sony 7000E,tak som to chcel vyskusat,pripojil som video na cinche,kamera v mode PLAYER,pripojeny FW ako DVOUT,kazeta vonku a cakal som ze budem digitalizovat analog.Ale zial nahralo mi len ticho a tmu .Viem o nejakej uprave dialk.ovl. ale vraj staci stlacit REC aj v programe /windv/Poprosim niekoho kto ma s tymto skusenosti aby sa mi ozval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    A chodí ti to i v náhledu na kameře?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele imported_pouli
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    mch mch je offline
    Nováček Avatar uživatele mch
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    25

    Vdaka za odpovede,nechodi to ani v nahlade, tie stranky a kopec dalsich poznam. Nechapem len ako mam v mode PLAY prepnut kameru do VCR .
    Viem o uprave dialk.ovladania ale ide to aj pomocou softu? Lebo mne to pomocou softu nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    mch
    Já musím zajet do menu kamery a tam převodník aktivovat (po každém vyp/zap) samo od sebe i bez kazety to nechodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    mch mch je offline
    Nováček Avatar uživatele mch
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    25

    Ved toto som si aj presne myslel. Robil som to presne podla navodov na nete v menu mi pribudli nove polozky ale a/d prevodnik zial nie.Pritom typ kamery suhlasil a autor sluboval uspech.
    Mirekv : Robil si upravu registrov,alebo si mal aktivovane A/D ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Já jsem měl kameru aktivovanou. Ovšem mám Canon, nevím, jak to Soňáci mají.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    545

    to mch: Já si myslím, že problém je v modelové řadě Tvé kamery. Pokud vím až modelová řada D8 roku 2000 měla možnost nastavení kamery jako převodníku tj. modely 230 - 530 a 8000. Já sám mám 310 a vím, že v menu šlo aktivovat všechno možné a mám to taky aktivovavé, ale ne A/D převodník. V první době, než jsem si koupil samostatný A/D převodník ADS Link, jsem analogy musel nejříve nahrát na kameru a to pomocí upraveného originálního dálkového ovladače od kamery v modě P lay. Úprava je celkem snadná. Stačí po rozebrání ovladače otevřít předlisované otvory a na membránu nalepit vteřinovým lepidlem nová tlačítka, ja jsem je udělal z červené mazací gumy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    mch mch je offline
    Nováček Avatar uživatele mch
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    25

    Cital som a bol som si isty ze to na 7000E funguje tak som sa vcera nastval a rozobral dialkove.Upravil podla navodu a ono to konecne funguje.Len musim mat vlozenu kazetu.Ak stlacim pauzu po chvili sa kamera vypne.Ale uz som opet o krok dalej
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    caute ja trocha od veci ale neda sa analogovy vstup...teda ani neviem ci tam je....odblokovat na panasonic nv gs 15?vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    11

    Ahojte prave som pripojil k videu kamerku Sony VX2000E a skusam diditalizovat pasky VHS, film sa zobrazuje v nahlade a do PC cez iLINK - len cez Vegas Capture to nejak neslape aj ked nahlad sa na xvilu zobrazi, vo WinDV to slape len by som sa xcel spytat ci sa tam da niekde nastavit aj rozlisenie pre DV PAL?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Juro -NE! DV je pevně daný formát!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele VlaDamorava
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    468

    Ve WinDV můžeš nastavit ještě typ 1 (mix zvuk+obraz) nebo typ 2 zvlášť obraz a zvlášť zvuk. Některé střihové programy umí pracovat jenom s typem 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    11

    ODSakEda & VlaDa - Dik!
    uz som to pochopil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    Zdravim,
    chcel by som sa opytat, mam kameru panasonic nv-gs500 pouzivam ju ako a/d prevodnik medzi VHS a PC, ale pri zhravani sa mi rozssype zvuk asi po 40-50 minutach neviete v com by mohol byt problem ?
    dik za info
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HV20 jako převodník
    Od rjja v sekci Videokamery
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2009, 09:39
  2. Kamera ako AD prevodnik.
    Od Joe-Joe v sekci Videokamery
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 03:47
  3. Kamera jako A/D prevodník
    Od kojot v sekci DV/HDV
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 10-07-2005, 22:34
  4. Nova kamera kontra prevodnik
    Od sesty v sekci Videokamery
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 01-10-2004, 20:37
  5. kamera jako digitální převodník
    Od yaso v sekci Videokamery
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-08-2004, 11:45