LG 42LM760S vs. LG 42LM860V
Tak mám doma i toho samsunga a popravdě řečeno jsem mírně zklamán. Můj testovací soubor jsou hry o truny stáhnuté v obyč kvalitě (720x416). Zapnul jsem obě dvě TV vedle sebe a pustil stejný díl. Rozídlu si všimla i žena, což je už co říct :-) Obraz na LG mám sice trošku tmavší ale vypadá znatelně lépe a celkem jasně je čítelné i HBO HD a pod tím drobným písmem original. Na Samsungu je havní nápis rozmáznutý a napie original nelze ani přečíst. Zkoušel jsem ladit všechny možné styly nastavení, ale písmo ne a ne zaostřit.
Ještě si zkusím zítra stím pohrát, ale vyhrává LG 860.
Sibelius: Philips byl na tom s obrazem hodně dobře, ale po třech dnes mě nechtěl připojit disk a už jsem jej ani nepřipojil a soft. byl pro mě až příliš divný a pomalý. Ale obraz max spokojenost.
Ještě si zkusím zítra stím pohrát, ale vyhrává LG 860.
Sibelius: Philips byl na tom s obrazem hodně dobře, ale po třech dnes mě nechtěl připojit disk a už jsem jej ani nepřipojil a soft. byl pro mě až příliš divný a pomalý. Ale obraz max spokojenost.
U LG mě hlavně vadí že si nepamatuje kde skončil filma začíná vždy od začátku. A u souboru MKV nezná pojem titulky. Škoda že tyhle věcí nemají půjčené od Samsungu :)
Tak jak pokracuje vyber TV, co jsi zjistil noveho. Jakyho toho Samsunga doma teda mas, na 860V 100 % ten Samsung nema:-) Jeste ti sviti to logo u LG kdyz ji mas zaplou,
?
?
Mám samsunga UE40F6670 ale do konce týdne jej vracím. Pozval jsem si kamaráda ai se ženou jsme seděli a srovnavali obe TV vedle sebe. Bohužel LG vypadala lépe v horším rozlišení a v rozlišení HD vypadali téměř stejně. Jen u LG se mi podařilo obraz vyladit tak aby vypadal pro naše oči nejrealneji. U samsungu toto nešlo.
Od samsungu bych bral: seznam programů s aktuálním seznamem co hrají, pamatování části filmu kde jsme skončili. A u MKV přepínání tituklků. Smart funkce neřeším :)
Od samsungu bych bral: seznam programů s aktuálním seznamem co hrají, pamatování části filmu kde jsme skončili. A u MKV přepínání tituklků. Smart funkce neřeším :)
nee to jsem neudělal, ikdyž ono se to aktualizuje hned při instalaci nové TV, mám to raději ještě udělat? a jde nějak zazálohovat seznam programů?
Udelej ten restart, zazalohovat to asi nejde, nekde tady nebo jinde se resila uprava programu, kde by mozna slo i zalohovani, prece jenom to neni jeste pocitac nebo nejaky lepsi satelit, kde to jde. Tak to naladis znovu, ale jestli to mas razeny podle sebe, tak to je blbe :-)
Udajne jde neco zalohovat v sevisnim menu, ale nevim jak se tam dostanes, normalne udelej to tovatni, pry se to ma delat po kazde aktualizaci, ale kdo to ma potom furt dokola nastavovat. Jak mas nastaveny TruMotion? Jeste jsem zjistil takovej nesvar, ze kdyz jsem na internetu a pustim si PIP pro soucastne sledovani TV+internetu, tak se vzdycky na Expert1 nastaveni rozhodi nastaveni u podsviceni.
Oi tak já to obnovím jak bude chvilka :-) jinak na satelit clear, ve filmech uživatel na 6 a 6.. A nejvíc mě opravdu štvou ty titulky v MKV
Ale nevím jestli jsem stím spokojen.
Ale nevím jestli jsem stím spokojen.
Zdravím,
nechci zakládat nové téma tak to dám sem.
Po přeladění u LG 42LM860V mi nejdou uspořádat kanály v záložce 'Satelitní DTV', v záložce 'DTV' to normálně funguje jako vždy. U 'satelitních' když kliknu na kanál, tak mi 'ztmavne' (zmizí) položka 'Upravit počet programů', předtím to normálně fungovalo a šlo přepsat čísla kanálů a uspořádat je.
Nevíte někdo, prosím, čím to může být?
Děkuji.
Po přeladění u LG 42LM860V mi nejdou uspořádat kanály v záložce 'Satelitní DTV', v záložce 'DTV' to normálně funguje jako vždy. U 'satelitních' když kliknu na kanál, tak mi 'ztmavne' (zmizí) položka 'Upravit počet programů', předtím to normálně fungovalo a šlo přepsat čísla kanálů a uspořádat je.
Děkuji.
Nikdo nepozoroval tento problém?
[QUOTE=doctorf;492040]Zdravím,
Děkuji.[/QUOTE]
[QUOTE=doctorf;492040]Zdravím,
Děkuji.[/QUOTE]