Videl jste to nekdo. Ja sem si to planoval uz nekdy vod 99 kdy to bylo v kine, ale vzdycky mi to nejak nevyslo. Az vcera vecer se mi postestilo to shlidnout na Prime. Je to fakt nadhernej film, skvele natocenej no proste super kdo nevidel o hodne prisel.
Viděl jsem právě včera. Dokonce jsem vypnul PC (a to je co říci :-D ). Tento druh filmu není ale pro všechny. Mě tedy zaujal.
mě se ten film opravdu líbil jako málo co fakt bomba už dlouho jsem nic hezčího neviděl
žena u toho usnula a teď to chce taky vidět tak seženu dvd
žena u toho usnula a teď to chce taky vidět tak seženu dvd
Kluci, a to jste možná od stejných tvůrců neviděli" Vykoupení z věznice Shawshank". Neznám nikoho, komu by se nelíbil.
Neco uz sem vom tom slysel. Myslim, ze to bylo vo tom jak v klani o Oscary dostalo Vykoupeni na prdel vod Foresta Gumpa. Ale taky by to mohlo bejt skvely. Vo cem to vlastne je
Aj to sa mi pacilo, moc a myslim ze je to na nejakom prvom mieste aj na http://www.csfd.cz/film.php?gallery=1&id=2294&top=
Shawshank je bomba, Zelená míle je taky hodně dobrá, ale Shawshank je lepší, protože vynechává kíngovský nadpřirozeno, takže je v podstatě od začátku do konce uvěřitelnej...
Já neřikám, že je to špatný, taky se mi to líbilo, ale je to podobný, jako třeba Shining - ubírá to na uvěřitelnosti, zatímco Shawshank se klidně mohl stát.
[quote=exTNT]Shawshank je bomba, Zelená míle je taky hodně dobrá, ale Shawshank je lepší, protože vynechává kíngovský nadpřirozeno, takže je v podstatě od začátku do konce uvěřitelnej...[/quote]
Když se to vezme kolem a kolem, tak drtivá většina filmů je neuvěřitelných, ale pokud to režisér umí, a herci zahrají, tak v tu chvíli tomu divák uvěří. Viděl jsem tolik pitomostí, že už v průběhu sledování, jsem si řekl, že je to nesmysl. A to je pak už hodně špatné. Ale třeba "Šestý smysl" se mi taky líbil, a to tak , že jsem ani po skončení neuvažoval o neuvěřitelnosti.
Prostě to byl pro mne velmi dobře dávkovaný příběh.
Když se to vezme kolem a kolem, tak drtivá většina filmů je neuvěřitelných, ale pokud to režisér umí, a herci zahrají, tak v tu chvíli tomu divák uvěří. Viděl jsem tolik pitomostí, že už v průběhu sledování, jsem si řekl, že je to nesmysl. A to je pak už hodně špatné. Ale třeba "Šestý smysl" se mi taky líbil, a to tak , že jsem ani po skončení neuvažoval o neuvěřitelnosti.
Prostě to byl pro mne velmi dobře dávkovaný příběh.
Presne. U Zeleny Mile jsem taky neuvazoval o tom jastli je to uveritelny nebo ne. Proste to reziser udelal a herci zahrali tak, ze jsem tomu veril.
Oba dva tyhle filmy jsou super. I když Shawshank je o chlup lepší. A oba maj vynikající dabing!!! Což je u tohohle typu filmu důležité. Andy je namluvenej od Dlouhého přímo královsky. A to nezmiňuju Reda!! :-)-
[quote=Badis]Oba dva tyhle filmy jsou super. I když Shawshank je o chlup lepší. A oba maj vynikající dabing!!! Což je u tohohle typu filmu důležité. Andy je namluvenej od Dlouhého přímo královsky. A to nezmiňuju Reda!! :-)-[/quote]
To je fakt. Aspoň že je i na DVD ikdyž jen v DD 2.0
To je fakt. Aspoň že je i na DVD ikdyž jen v DD 2.0
Zelená míle je dobrá. I když mě připadne trošku natažená. 3 hodiny je moc na takovej film. Místy to ztrácí tempo a to rozuzlení co se vlastně stalo tý holčičce přichází až příliž pozdě. Celí to táhne Hanks a nebýt jeho, zkončil by tento film narozdíl od Shawshanku v propadlišti filmových dějin.
Film je dobrej, ale myslím, že kdyby byl o hodinu kradší, vůbec by mu to neuškodilo.
Film je dobrej, ale myslím, že kdyby byl o hodinu kradší, vůbec by mu to neuškodilo.
[quote=kirk]Zelená míle? Není to ta kravina s Eminemem? 9-) :-E[/quote]
To je osma mila :-E a to tiez nie je kravina \/
To je osma mila :-E a to tiez nie je kravina \/
8mile je v pohode, dobry battly, loni sem byl parkrat na HH akcich a i cesky typkove si to davaj docela krute...
Ale obě písničky co jsou k soundtracku od eminema jsou to nejlepší co kdy zazpíval (hlavně ta druhá - ta min známá)
Si znalec kirku :-E kebyze ten film vidis, tak by si aspon pochopil z coho prameni rap.. ale je to jedno, ci o tom daco vies!
tak hoši ten film Vykoupení z věznice Shawshank jsem měl zazálohovanej na multidisku co trpěl ztrátou dat, ale pujčil jsem si to ještě jednou musím na to kouknout díky za typ