Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: WinXP a SP1

  1. #16
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Není první - já jsem taky do původních XP integroval nejdřív SP1a a pak SP2 a chodí to v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    On ale psal, že na instalačce je SP1 i SP2, což samozřejmě nejde - v okamžiku, kdy je tam SP2, tak tam už nemůže být SP1.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Netroufnu si to vyvracet tak kategoricky, jako Ty: Když původní instalačku XP bez SP zkopíruješ na disk a dáš do ní integrovat SP1 (resp. SP1a) a následně SP2, nekontroloval jsem, jestli se odebralo vše, co přibylo v rámci integrace SP1(a). Spíš bych si ovšem myslel, že zdaleka ne, tedy, že tam určitě něco z SP1 zůstane, takže de fakto jsou výsledkem základ z XP + fragmenty z SP1(a) + SP2.
    Dělal jsem to postupně, takže si ani netroufnu tvrdit, že jde přímo do instalačního CD XP bez SP1 integrovat SP2, ale opět bych si spíš myslel, že to nepůjde.
    Ale je to vcelku jedno - to co mám v pohodě fachá a o to jde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Mne to neslo v AutoStreamer a ani SP2 nenainstalujes na "holé" XP bez SP1, pýta si ho!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od exTNT
    Netroufnu si to vyvracet tak kategoricky, jako Ty: Když původní instalačku XP bez SP zkopíruješ na disk a dáš do ní integrovat SP1 (resp. SP1a) a následně SP2, nekontroloval jsem, jestli se odebralo vše, co přibylo v rámci integrace SP1(a). Spíš bych si ovšem myslel, že zdaleka ne, tedy, že tam určitě něco z SP1 zůstane, takže de fakto jsou výsledkem základ z XP + fragmenty z SP1(a) + SP2.
    Dělal jsem to postupně, takže si ani netroufnu tvrdit, že jde přímo do instalačního CD XP bez SP1 integrovat SP2, ale opět bych si spíš myslel, že to nepůjde.
    Ale je to vcelku jedno - to co mám v pohodě fachá a o to jde...
    No SP2 zcela bezpečně pokryje všechno, co SP1 (+ něco navíc), takže to neřeš. A není důvod, aby SP2 nešel integrovat do instalačky holých Windows, protože pokud budeš instalovat SP2 samostatně, tak taky nemusíš mít napřed SP1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    AutoStreamer ti bez SP1 nedovoli nainstalovat SP2, to je na 100% !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    AutoStreamer ti bez SP1 nedovoli nainstalovat SP2, to je na 100% !!!
    Pokud je to ta cracknutá první verze W XP, kde se dokonce musel měnit datum v BIOSu (na rok 2001, protože to jinak nešlo spustit), tak se ani nedivím...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To tazko, ja mam FULL ! A ako som povedal, AutoStreamer ti to nespravi iba s SP2, musis mat aj SP1 !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. TV Wonder a WinXP a ATV2000
    Od lubosko v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-10-2006, 22:43
  2. ATI TV Wonder ve WinXP
    Od condor v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 16:47
  3. používáte DEP ve WinXP SP2
    Od Doom v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-12-2005, 15:06
  4. Obnova OS WinXP
    Od wendy v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 04-12-2005, 09:34