Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: WinXP a SP1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    63

    Jste nekdo na prijmu???Potrebuji poradit jak k instalacnimu CD pridat SP 1 (nebo i 2??). Mam problemy s instalaci USB 2.0 - porad se mi hlasi jako 1.1 Jedna se o MSI k8n platinum a XP prof.
    Marcello
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    http://www.zive.cz/Files/ArchivCasop...r/pdf/0419.pdf
    Až se Ti to otevře v Acrobatu, dole si zadej stránku 82...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    AutoStreamer
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    63

    mam instalacku bez SP1 - musim pridat SP1 i SP 2??Nebo staci SP2
    marcello
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Stačí SP2
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No to by som si nebol isty!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    No to si bud isty...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ano, v tom pripade ak mas tu XP instalacku uz s SP1
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    63

    Tak jak s SP1 nebo bez..predpokladam, ze postup bude stejny. Ted jsem ale narazil na jiny problem -mam nero Express a tam nemuzu najit nasledujici volby:
    Spustíme vypalovací program, zde tedy zmiňované Nero, a zvolíme novou kompilaci typu CD-ROM (Boot). Poté, stejně jako u každého jiného vypalování, přidáme do nové kompilace kompletní obsah adresáře C:\WIN_CD\CD\. Když se nám poté znovu otevře dialog pro pálení, doladíme ještě několik důležitých věcí na záložce Boot. Zde nejprve musíme vybrat image s naším originálním bootsektorem Microsoft Corporation.img, dále mezi nastavením pro experty v položce Kind of emulation vybereme No emulation. Poslední věcí je nastavení počtu sektorů (Number of loaded sectors), které budou v našem případě 4
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To co riesis, sak ten Streamer ti vytvori ISO a to vypalis!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    63

    jenze ta stranka s nim neni dostupna..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    63

    jo uz jsem mezitim vytvoril podle navodu CD s SP1+2, ale nevim, zda to same pujde u AutoStreamer...jinak ad predesla poznamka
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    63

    Diky panove, vyřešil jsem to nakonec jeste pred stazenim autostreamru (uz ho mam) v neru a USB 2.0 fungují!! Na instalacce je nakonec SP1 i SP2.
    marcello
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od marcello
    Diky panove, vyřešil jsem to nakonec jeste pred stazenim autostreamru (uz ho mam) v neru a USB 2.0 fungují!! Na instalacce je nakonec SP1 i SP2.
    marcello
    Tak to seš první na světě, komu se podařilo dát na instalační CD společně jak SP1, tak SP2...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TV Wonder a WinXP a ATV2000
    Od lubosko v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-10-2006, 22:43
  2. ATI TV Wonder ve WinXP
    Od condor v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 16:47
  3. používáte DEP ve WinXP SP2
    Od Doom v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-12-2005, 15:06
  4. Obnova OS WinXP
    Od wendy v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 04-12-2005, 09:34