Jste nekdo na prijmu???Potrebuji poradit jak k instalacnimu CD pridat SP 1 (nebo i 2??). Mam problemy s instalaci USB 2.0 - porad se mi hlasi jako 1.1 Jedna se o MSI k8n platinum a XP prof.
Marcello
Jste nekdo na prijmu???Potrebuji poradit jak k instalacnimu CD pridat SP 1 (nebo i 2??). Mam problemy s instalaci USB 2.0 - porad se mi hlasi jako 1.1 Jedna se o MSI k8n platinum a XP prof.
Marcello
http://www.zive.cz/Files/ArchivCasop...r/pdf/0419.pdf
Až se Ti to otevře v Acrobatu, dole si zadej stránku 82...
![]()
AutoStreamer
mam instalacku bez SP1 - musim pridat SP1 i SP 2??Nebo staci SP2
marcello
Stačí SP2
No to by som si nebol isty!
No to si bud isty...
Ano, v tom pripade ak mas tu XP instalacku uz s SP1![]()
Tak jak s SP1 nebo bez..predpokladam, ze postup bude stejny. Ted jsem ale narazil na jiny problem -mam nero Express a tam nemuzu najit nasledujici volby:
Spustíme vypalovací program, zde tedy zmiňované Nero, a zvolíme novou kompilaci typu CD-ROM (Boot). Poté, stejně jako u každého jiného vypalování, přidáme do nové kompilace kompletní obsah adresáře C:\WIN_CD\CD\. Když se nám poté znovu otevře dialog pro pálení, doladíme ještě několik důležitých věcí na záložce Boot. Zde nejprve musíme vybrat image s naším originálním bootsektorem Microsoft Corporation.img, dále mezi nastavením pro experty v položce Kind of emulation vybereme No emulation. Poslední věcí je nastavení počtu sektorů (Number of loaded sectors), které budou v našem případě 4
To co riesis, sak ten Streamer ti vytvori ISO a to vypalis!!!
jenze ta stranka s nim neni dostupna..![]()
jo uz jsem mezitim vytvoril podle navodu CD s SP1+2, ale nevim, zda to same pujde u AutoStreamer...jinak ad predesla poznamka
Diky panove, vyřešil jsem to nakonec jeste pred stazenim autostreamru (uz ho mam) v neru a USB 2.0 fungují!!Na instalacce je nakonec SP1 i SP2.
marcello
Tak to seš první na světě, komu se podařilo dát na instalační CD společně jak SP1, tak SP2...Původně odesláno od marcello
![]()