Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Po nahrátí do PC se záznam trochu trhá,seká...

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele marcos
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Zdravim,jen bych se chtěl zeptat,mám digitální kameru Panasonic NV-GS22 a když jí propojim s počítačem přes Firewire a nahraju z ní záznam do pC tak není až tak kvalitní jak bych si představoval a pak když si ho přehrávám tak se to trochu škube,seká a když to vypálim na DVD tak se to pořád trochu seká...jsou v tom viditelný seky...nevím co s tím..ale když to nahraju normálně analogově např. přes S Video tak je to v poho..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele Pave
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    158

    ty panasoniky jsou někdy mlsný, řešilli jsme to, vyřešil to Edius od Canopusu. Jde to řešit asi i jinak, ale tohle bylo po ruce.

    (problém je zdá se s některými kamerami od Panasonicu)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele marcos
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    hmm tak to je blbý..takže to asi budu muset nahrávat nalogově nebo jak??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele Pave
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    158

    nevím, měl starší DV kameru Panasonic a prokazatelně to bylo tím paňákem.

    Některý softy ho zvládly, jiný ne. Zkusil jsi to exportovat zase zpět na DV (ne na DVD). a pak to zkontrolovat na TV?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele Pave
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    158

    příčin ale může být víc, napiš co máš za železo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Spíš bude komp nějaká zaneřáděná zdechlina...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele marcos
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    comp je notebook ATHLON 2500+XP,512 DDR RAM,HDD 60GB...tady by podle mě neměl být problém....

    ale jina nezkoušel jsem to komprimovat zpátky do DV....
    já to do compu nahraju ve formátu DV a až pak to převedo nějakym komprimačnim programem na DVD....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele marcos
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    prostě at to nahraju do compu v jakymkoliv formátu tak je to takový trhaný a ani ta kvalita neni taková,jak bych představoval....
    sorry za ty překlepy...v tom minulym příspěvku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Pohoda, s češtinou se tady většina kolegů moc nemaže...

    Železo není špatný, ještě napiš:
    1. Máš k těm XP nějaký SP?
    2. Jak dlouho tam tu instalaci máš?
    3. Jakej máš na disku file system?
    4. Jak často a čím defragmentuješ?
    5. Používáš nějakej SW na ladění kompu a jakej?

    Už jsem o tom tady někde psal - na defragmentaci je výbornej O&O Defrag, na ladění a údržbu TuneUp Utilities 2004.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele marcos
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    jo jo jsou to Win XP SP2,ta instalace je stará asi rok a půl...disk je ve FAT32,no už jsem ho asi dlouho nedefragmentoval....jinak normálně přes Win XP....
    Jinak comp neladim....nevim jak to přesně myslíš,jestli jako ladění softu nebo hardwaru..protože soft neladim a hardware taky ne jelikož je to notebook..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=3274
    A pak bych Ti vřele doporučil konvertovat file system na NTFS. Otevřeš si příkazový řádek (Start-Programy-Příslušenství-Příkazový řádek) a napíšeš (bez uvozovek) "convert c: /fs:ntfs". Mrkvosoft někde píše, že data zůstanou zachována, ale že by sis měl pro jistotu zálohovat důležitý data - no já to dělal asi 7x, nikdy jsem nic nezálohoval a nikdy o nic nepřišel.
    Akorát se nelekni, nejdřív Ti to vyhodí nějakou hlášku, že nemůže konvertovat, dokud neodpojíš svazek, tak dej N, protože odpojit svazek nechceš, hned pak se Tě to zeptá, jestli teda chceš provést konverzi při restartu, tak dej Y (A) no a po restartu se provede konverze.
    Jo a ještě jedna drobnost - před konverzí Ti to řekne "enter the current volume label for drive" - pokud se ten disk nějak jmenuje, tak tam napíšeš to jméno (např. na mým Aceru se c: jmenuje ACER), pokud jméno nemá, dáš tam jenom to písmeno (např. "c").
    Akorát je potřeba mít na disku dostatek volnýho místa... http://support.microsoft.com/kb/156560/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele Pave
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    158

    železo je dobrý (mám na hraní to samý ), jen napiš co máš za MB.

    Disk je malý, RAM je v poho, zkus testnout ten zpětný přepis na kameru a zkus to přehrát na TV - pokud to nebude ok tak nejjednoduší by bylo zkusit jinou kameru. Pohledej někoho, třeba najdeš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele marcos
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    celej ten notebook je postavenej na chipsetu Via Savage8 KN266
    což asi nebude nic extra a jinak grafika se dá nasdílet maximálně na 32 MB..ale myslim že v tomhle připadě je to celkem jedno nebo velikost grafické paměti taky nějak ovlivňuje to,že se mi to škube?
    jo a taky ted převádim ten disk na NTFS..
    myslím že to bude o hodně lepší...doted jsem ani nevěděl že je to jen ve FAT 32 myslel jsem,že u XP je to už automatický..ale jak je vidět tak jsem se zmýlil...no snad ten převod bude v pohodě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele marcos
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Disk je malý, RAM je v poho, zkus testnout ten zpětný přepis na kameru a zkus to přehrát na TV - pokud to nebude ok tak nejjednoduší by bylo zkusit jinou kameru. Pohledej někoho, třeba najdeš.

    Bohužel tahle kamera neumí zpětně do sebe nahrávat...má to zablokovaný..teda pokud se nepletu ale je to tak napsaný..kdyby to byl model GS 33 tak už by to šlo takže to vyzkoušet nemůžu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas Avatar uživatele Pave
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    158

    nejjednoduší by bylo navštívit nějakou prodejnu a ukecat prodavače - že chceš vyzkoušet kameru "jestli by ti to běhalo". Když máš ten noťas .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Trochu jiné upevnění TV na zeď
    Od Ivo Mašek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 10-04-2012, 09:43
  2. Plazmu či LCD? Trochu jinak
    Od Sedvo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 10:24
  3. Preco sa trha/seka obraz...?
    Od mateus v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-08-2007, 20:26
  4. Shawshank - po masteringu se trhá
    Od kocourleo v sekci Mastering
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 23:24
  5. Při zachytávání se mi trhá obraz
    Od Tomasvlk v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-04-2004, 09:58