Fly Video 3000
Mam MB Kineti, Duron 750, 256 MB RAM, 30 GB HD, TNT 2, Win XP. Nedari se mi rozbehnout TV kartu, bezi jen kdyz nastavim rozliseni 240x180. Pri vyssim je obraz cerny, zvuk OK. Vyzkousel jsem nove ovladace graficke karty i nove ovladace TV karty bez uspechu. Zaujimave je ze pred pul rokem jsem mel nainstalovan Win 98 i Win XP a karta fungovala pod obema OS super. Ted mam jen Win XP a nic. Jedinou zmenou je novy BIOS (kvuli problemum s ACPI). Zatim mi nikdo neporadil. Vidim ze se tu pohybuji daleko vetsi odbornici nez ja a tak prosim o jakoukoliv radu. Predem DIK. :-)
[quote=Robert]Mam MB Kineti, Duron 750, 256 MB RAM, 30 GB HD, TNT 2, Win XP. Nedari se mi rozbehnout TV kartu, bezi jen kdyz nastavim rozliseni 240x180. Pri vyssim je obraz cerny, zvuk OK. Vyzkousel jsem nove ovladace graficke karty i nove ovladace TV karty bez uspechu. Zaujimave je ze pred pul rokem jsem mel nainstalovan Win 98 i Win XP a karta fungovala pod obema OS super. Ted mam jen Win XP a nic. Jedinou zmenou je novy BIOS (kvuli problemum s ACPI). Zatim mi nikdo neporadil. Vidim ze se tu pohybuji daleko vetsi odbornici nez ja a tak prosim o jakoukoliv radu. Predem DIK. :-)[/quote]
skus nastawvit inaksiu PCI LATENCY mne robilo presne to iste ... mozno to pomoze
skus nastawvit inaksiu PCI LATENCY mne robilo presne to iste ... mozno to pomoze