Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Skok na hlavní menu po přehrání titulu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    5

    Vytvořil jsem si vlastní DVD včetně menu z vlastních několika videí. Mám jedno menu, kde jsou tři/čtyři tituly. Nevyhovuje mi však, že po přehrání prvního/druhého... se začne vždy přehrávat další titul/video. Uvítal bych, aby to vždy po skončení zvoleného titulu/videa skočilo zpátky do menu. Tuším, že by to mělo jít jednoduše změnou IFO souboru např. pomocí programu IFOEDIT. Bohužel jsem v tomto začátečník a metodou pokusů/omylů jsem na to nepřišel. Připadá mi, že by to mohlo mít jednoduché řešení, pouze vědět, kam a jak v Ifoeditu šáhnout a přepnout. Poradí někdo?
    Díky předem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele 666dia
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    884

    Ifoeditem nee....PGCEditem jo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele 666dia
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    884

    ještě taky záleži, kde to menu máš...jestli v VMGM menu (TitleMenu), nebo v VTSM menu (RootMenu)...
    nechci tě podceňovat, ale to asi nezvládneš, zabal BUP a IFA do zipu a někde to dej, upravím ti to....
    nehledě na to, že po přehrání každého dílu se to může vrátit na stejné tlačítko, kterým jsi to spustil atd....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    5

    Diky za ochotu, ale mam takovychto DVD vic a budou jiste pribyvat. Radeji bych alespon ramcovy navod, jak na to. Troufam si se s tim popasovat. A pokud jde o to, kam se to ma vratit, tak bych asi rad, pokud by se to vratilo na tlacitko nasledujiciho titulu, nezli ten, ktery byl spusten... Ty menu vytvarim vzdy stejne, takze je to vzdy na stejnem miste. Jako vzorek ti jedny IFA a BUPY samozrejme mohu nekam vystavit ke stazeni... Poradis? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele 666dia
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    884

    jestli bude čas, tak určitě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    kazdy autoringovy software predsa toto umoznuje velmi jednoducho nastavit .. tu bude daky problem medzi stolickou a pocitacom ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele 666dia
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    884

    ale no tak Pytkine...
    ettienne, v čem děláš DVD...?
    Naposledy upraveno uživatelem 666dia: 30-11-2012 v 15:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    5

    Nero Vision. Vim, ze se asi pousmejes, ale kdysi jsem si na nej zvykl a nechce se mi ucit neco noveho. Neni cas... Pokud vim, tak tam se neda nic podobneho nastavit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele 666dia
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    884

    no to není zrovna dobrej soft na DVD Video...
    a s tím "není čas" mám taky problém...buď to chci mít pořádně a v pořádku, nebo si to udělám nejhorším softem na světě...to mi hlava nebere...
    pak to radši nedělej, dej to do něčeho kultivovaného (mkv, mp4 a pod.) a zapomeň na DVD....
    ještě maličkost - v čem to natáčíš...?
    Naposledy upraveno uživatelem 666dia: 30-11-2012 v 21:47
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,736

    navrat na tlacitko nasledujiciho titulu neni moc stastny, spis radsi na tlacitko toho sameho titulu, jinak to DVD proste naviguje "nejak za mymi zady" bych rek ...

    ten PGCEdit se vzdy hodi, proste do post commands na prvni radek das u tech titles vzdy skoky do tveho menu, PGCEdit vzdy ze sve nabidky te dovede ke spravnemu prikazu, pokud nevis co a jak, postni jpg s otazkou atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele 666dia
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    884

    ai
    já mu klidně poradím, nemám s tím problém...ale dělat DVD Nero Vision je minimálně na pousmání...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    ja myslim ze v dnesnej dobe DELAT DVD je na pousmani ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    5

    DVD delam proto, ze to potrebuju prehravat i na obycejnych dvd prehravacich apod. Taky nekdy nekomu znamemu predelavam jeho rodinne video z VHS (to jsem si delal i pro sebe...). Jinak ten problem zpet na menu jsem uz vyresil v PGCeditu, tan skok na nasledujici titul mne neboli a kaslu na nej. Souhlasim s tim, ze nero vision neni to prave orechove, ale kdysi jsem se to v tom naucil a od te doby jsem byl linej se naucit neco jineho. Jinak pokud zpracovavam video, tak si ho nejdrive upravuju v premiere, da se tam delat dobrej a presnej strih i efekty atp. Poradte mi tedy prosim nejaky privetivy intuitivni soft na dodelani DVD menu, kapitol ap. Free asi rozumnej zadnej nebude. Tak aspon nakej, kterej se da rozumne cracknout, nebo kterej ma starsi verzi, ktera je free...diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,736

    jsou i free softy
    AVStoDVD http://www.videohelp.com/tools/AVStoDVD , program potrebuje mit nainstalovany Avisynth, ktery pouziva na enkodovani videa, ovsem pokud neenkoduju video v programu zrejme nemusi byt
    DVDAuthorGUI http://www.videohelp.com/tools/DVDAuthorgui
    DVD Flick (uz ale neni vyvijeny dale) http://www.videohelp.com/tools/DVD-Flick

    zkousel jsem je , ty prvni dva me myslim prekvapily

    z doporucenim DVD authoringu je to tezke, nekdo predpoklada (a spravne) , ze program by mel jen vyrobit DVD (authoring) uz z hotovych souboru (DVD Lab Pro - super program) , nekdo predpoklada , ze authoring by mel i enkodovat video na DVD, tedy nacist cokoliv a udelat DVD. Nekdo predpoklada, ze by to melo fungovat tak i tak. Z omezenimi takto hybridne funguje DVD Encore nebo DVD Architect, ale ne vzdy to funguje zrejme. Kupodivu free AVStoDVD funguje takto take , vyzkousel jsem, neni to vubec spatne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    5

    diky za radu, vyzkousim o vikendu...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 08-04-2008, 06:36
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-01-2008, 18:24
  3. Více DVD titulů na jedno médium
    Od wendy v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-10-2006, 17:00
  4. Spojit více titulů na DVD
    Od Shortak v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-06-2006, 15:39