Video stream attributes could not be determined vo Vegas-e
Ahojte. Moj problem mozete vidiet uz v nadpise. Grabujem pomocou Leadtek Winfast DV-2000 cez kodek Pegasus MJPEG (kvalita 19) zvuk (PCM, 48 000, 16bit, 187kbit/s) do "avi". Lenze ked chcem file natiahnut do Vegas, zvuk rozozna, ale na video napise "Video stream attributes could not be determined" a nevie s nim nic urobit. Ani len preview. Inak video je ok a je pozeratelne napr. v WMP a POWERDVD atd... Neviem co s tym. Keby som to graboval do nejakeho divneho formatu, tak nic nepoviem. DirectX mam, Framework mam. Nejde ani vo Vegas 5, ani vo Vegas 6. Prosim o radu. Prosim nepiste: "Skus iny program", pretoze chcem robit prave vo Vegas. Dakujem
Hmm, dufam ze tam nemas chaos z nejakeho kodekpacku... mne tento:
ftp://ftp2.pegasusimaging.com/picvideo/PICVIDEO.EXE
funguje.
ftp://ftp2.pegasusimaging.com/picvideo/PICVIDEO.EXE
funguje.
Machro : nemas zakazanu nahodou vfw cast kodeku ??? ja som ju raz zakazal a vegas mi urobil to iste ...
Mne sa bili morgan a picvideo. Obidva som musel uninstal, a potom reinstal ten picvideo. A vo Vegase to bolo potom ok...
Devaster: Joo? Já je tam měl oba jen chvilku /pod W2K/ a tloukly se pěkně, samostatně šel každý OK, ale teď tam mám jen ten PicVideo a Morgan šel ven, přestože podle mého subjektivního slepeckého pohledu kreslí hezčí... Servus!
Můj problém je zase se zvukem. LAME MP3 encoder(ACM).
Nechce ho rozeznat. Přitom jinde ve windows to přehraju bez problémů. Co s tím??? Díky.
Nechce ho rozeznat. Přitom jinde ve windows to přehraju bez problémů. Co s tím??? Díky.
Joj, ide to aj vo Vegase, ale nebudem sa opakovat, navyse takto je to ovela istejsie a to plati aj pre PremieruPro \/ A ani nechapem aky mas s tym ulozenim zvuku z VD problem... :-?
Premiere Pro 1.5 (i Audition 1.5) má v základu kodek mp3Pro(Fhg) a nikdy se mi nestalo, že by mi empétrojky odmítala ! :-)
[quote=Modena]Premiere Pro 1.5 (i Audition 1.5) má v základu kodek mp3Pro(Fhg) a nikdy se mi nestalo, že by mi empétrojky odmítala ! :-)[/quote]
Vidis, a prave preto som mu kazal aby si z toho AVI oddelil ten zvuk, tak problem mat nikdy nebude, ale v obalke AVI ti je ten Fhg a ja neviem co este uplne naprd :-D
Vidis, a prave preto som mu kazal aby si z toho AVI oddelil ten zvuk, tak problem mat nikdy nebude, ale v obalke AVI ti je ten Fhg a ja neviem co este uplne naprd :-D