Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 62

Téma: Popcorn Hour A-400

  1. #46
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    vzxx2002 : wifi je velmi nespolahliva a pomala vec .. je na tebe , ak to chces pouzivat .. ale moze ti to narobit vela problemov ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Je tu pořád Avatar uživatele Heartwork
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2,358

    Koukám, že tady jsem se ještě neptal.

    Jak pracuje u Popcorn Hour A-400 automatické přepínání 24/50/60 Hz na výstupu? Pracuje to korektně nebo to musíte přepínat ručně na ovladači?

    Mám Xtreamer PRO a tady konkrétně nefunguje automatické přepínání 50/60 Hz - musím to měnit ručně dle zdroje, na 24 se mi to přepíná v pohodě, ale 50/60 bohužel ne.
    U předešlého Popcornu A-110, to přepínalo korektně 24/50/60 Hz (automaticky dle přehrávaného materiálu), ale taky si matně vzpomínám, že jsem se muset se spoustou věcí na PCH dost mordovat - jaká je aktuální situace?

    Dálkový ovladač je klasický IR?
    Menu PCH A-400 je v češtině?
    Nějaké (doposud nevyřešené) mouchy toto zařízení má?
    Co stabilita? Mrznutí, restarty, sekání...?

    Díky za Váš čas.


    P.S.
    Pokud člověk nepoužívá žádný "Movie Jukebox", je tam při procházení složkami alespoň nějaký náhled (cover art) + nějaké movie preview jako u Xtreameru?
    http://www.xtreamer.net/xtreamer/fea...-juke-box.aspx
    Naposledy upraveno uživatelem Heartwork: 24-11-2013 v 13:31 Důvod: p.s.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Nikde nemohu najít, zda Popcorn Hour A 400 má plnohodnotný internetový prohlížeč, prý je hodně problémů při prohlížení webu.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    19

    Od včera som majiteľom tohto prehrávača a mám jednu otázku. Prehrávač som kúpil aj z toho dôvodu, že je naň prístup zo siete aj vtedy, keď je vypnutý. Súvisí stým tá skutočnosť, že disk v ňom vložený ide nonstop? Nedá sa niekde prevádzka disku vypnúť? Ďakujem za odpovede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    neviem ako na A400 .. ale na A110 a A200 sa to samo vypina .. uz si napamatam ci sa to dakde nastavuje alebo sa to proste robi samo .. a zapne sa to vzdy , ked sa k disku pristupuje ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    31

    Ahoj všem, potřeboval bych trochu popostrčit, co se týče sítě. Jsem v tom úplná lamka Mám doma stolní počítač s win7 64bit, který je kabelem připojen k routeru, taktéž je k routeru pripojen kabelem A-400. Ve win jsem nastavil dle rad na internetu sdílení bez hesla a označil složku, kterou chci v síti sdílet. V A-400 jsem v nastavení/sítové sdílení/procházet sdílení našel workgroup/název PC/sdílená složka z PC. Přidal jsem tedy sdílení přes žlutý čudl na ovladači. Vše vypadá v pohodě,složku sdílenou v PC vidím i v A-400, ale nevidím jediný soubor, který ta složka obsahuje,jen další podsložky a v nich zase nic...Pouze to vypisuje "nebyl nalezen žádný obsah" Netušíte, v čem dělám chybu? Doufám, že jsem to aspon trochu srozumitelně vysvětlil...

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    v zlozke video musis mat video .. v zlozke photo musis mat jpegy .. v zlozke audio musis mat mp3 .. atd .. ine ti neukaze ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od olympus720 Zobrazit příspěvek
    Nikde nemohu najít, zda Popcorn Hour A 400 má plnohodnotný internetový prohlížeč, prý je hodně problémů při prohlížení webu.....
    Tak prohlížeč nemá, na internet se dá dostat jen přes předpřipravené aplikace. Je to divné, dnes je tato funkce zcela běžná u každého televizoru. Na Youtube některá videa nejdou přehrát, ale při tom množství to není takové neštěstí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    7

    Stale mi nefunguje na 100 % NMJ v spojeni s mojim NAS. Poradi mi niekto, ako a pod cim sa prihlasuje A400 na server alebo ako ma byt nastaveny server? Stale mi nevidi filmy na servri. Preto pouzivam Plex a ten funguje bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    3

    Mám takový problém chci streamovat obsah, a podle návodu si to musím v NMT aplikacích spustit. Jenže já tam žádnou takovou nabídku nemám. Tato nabídka se objeví prý až po naformátování HDD. Jenže já tam mám 4TB a formátovat ho rozhodně nechci a do koupi dalšího HDD 4TB a následného kopírování se děsím.
    Najde se někdo kdo poradí jak nato, předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Sep 2014
    Příspěvků
    42

    ja mam aplikacie na SD karte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    72

    Zdravím, sekají se mi MKV soubory, které používají smímkovou frekvenci 24p. Obraz je nepříjemě trhaný. Zkoušel jsem např:
    Zelňačka (La soupe aux choux), Město 44 (Miasto 44).
    Firmware mám poslední - 07/2014. Nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    musis si nastavit aby si popcorn prepol smerom von frekvenciu .. to sa spravi tak ze video setupe das 1080p a 50/60/24p .. a ono to potom bude prepinat podla videa ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    72

    Díky moc, pomohlo to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    72

    Měl bych ještě jeden dotaz: Nefungují mi v souborech MKV integrované titulky pokud jsou ve vobsub formátu. UTF-8 normálně fungují (většina). Nevíte co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Popcorn Hour A-200
    Od Hmm v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 22-04-2017, 11:13
  2. Popcorn Hour A-300 ???
    Od xrenda v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-04-2013, 18:07
  3. Popcorn hour NMT A-110
    Od ninak1 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 579
    Poslední příspěvek: 28-10-2010, 12:48
  4. Popcorn Hour A-200
    Od Trip77 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-05-2010, 21:55