Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Corel VideoStudio Pro X5

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    Po roku používania Corel VideoStudia Pro X4 som prešiel na X5. Corel proklamuje v X5 zásadné zrýchlenie editácie a exportu, v suvislosti s prepracovanou podporou multicore CPU + GPU.
    Videoeditor X5 mám nainštalovaný na PC s procesorom i7 - 4 fyzické a 4 virtuálne jadrá. Corel nezavádza, program skutočne dokáže 8 jadier vyťažiť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    Rýchlosť - to je pre Corel príznačné. Hodinový projekt AVCHD fullHD s nejakým prechodom, titulkom a hudbou je za 12 min. vyexportovaný v originál kvalite.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    10

    Dobrý den, podporuje Corel ProX5 hromadný výpočet projektových souborů? Nějak nejsem spokojený s kvalitou(sekání obrazu)
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    Ano, podporuje. Najlepšie je vyskušať trial - http://www.corel.com/corel/product/i...od4650075#tab1
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    Zmena oproti X4 nastala v prípone exportovaných suborov. Corel Videostudio Pro X4 priradil export. suboru koncovku .mpg i v prípade smart renderingu AVCHD. X5 má na výstupe príponu .m2t, čo niektorý
    prehrávač nemusí rozpoznať. Riešenie je jednoduché - premenovanie suboru - zmazať v názve suboru m2t a nahradiť mpg. Ale pozor, operačný systém musí byť nastavený na zobrazovanie známych suborov.
    Postup - ovládací panel - systém - vzhľad - možnosti zložky - zobrazenie - zrušiť možnosť nezobrazovať prípony známych suborov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    654

    Nebo TotalCommander a jiné manažery.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od joeh Zobrazit příspěvek
    Ano, podporuje. Najlepšie je vyskušať trial - http://www.corel.com/corel/product/i...od4650075#tab1
    Dobrý den, tak jsem to vyzkoušel. Vytvořil jsem několik souborů pomocí uložit jako(VSP). Tyto projekty jsem následně dal přpočítat pomocí funkce složených souborů s nastavením správného výstupního formátu(HD)
    Ale ejhle, ikdyž projekt tedy zdrojové video je nastaveno stejně jako výstup, dochází k přepočítání a nějakému rozházení půlsnímků, protože vypočítané video se v rychlých pohybech škube. Pokud stejný projekt vypočítám samotný přes vytvořit vydeosoubor je video jako kytka. Při stejném nastavení. Dělám někde chybu a nebo to VS takto neumí. Děkuji Ivan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Corel som opustil práve pre daný dôvod, výsledok je na hovno ( to platí len pre 50p ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    Corel som opustil práve pre daný dôvod, výsledok je na hovno ( to platí len pre 50p ).
    Já jsem pochopitelně pročítal i starší názory na tento problém a píše se o tom i v diskuzi v roce 2008 a 2009, bohužel se nikde nepsalo, jak problem vyřešit.
    Používám na MPG2 soubory a hromadný výpočet projektů Ulead Media Studio 7 nebo 8 ne tedy Video Studio. U Media Studio se projekty vypočítají v super kvalitě a půlsnímky nebo detekce půlsnímků je v pořádku . Já si myslím, že to Video Studio neumí, protože zdrojové video je bezchybné, nastavení výstupního videa a půlsnímků stejné jako zdrojové a po výpočtu, ikdyž se to zdá být jako zdrojové vč. správného pořadí půlsnímků, tak jsou zpřeházené -tedy pokud se použije dávkový převod. Máte někdo vysvětlení. Děkuji Ivan
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    Corel vydal aktualizaciu SP 2. Má zvýšiť výkon a stabilitu. Instal z prostredia programu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    Test č. 1 - 10 x 1 min. clip vložený na č. os. Program mal clipy pospájať a exportovať v original full AVCHD. Dosiahnutý čas = 2min. 40sec.
    Test č. 2 - do 4min. clipu vložený 4min. clip ako prekryvná stopa. Dosiahnutý čas = 2min. 25sec. /8 jadier CPU na 91% - 95%, GPU odber 26A/

    Test č. 1 - na notebooku CPU 2 x 2,5 GHz, bez hardw. akc. GPU = 6min.
    Test č. 2 - 18min.
    Naposledy upraveno uživatelem joeh: 01-04-2013 v 17:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    No jo ale ta rychlost je proto že máte HW Intel a né programem CX5.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    - nie celkom, program je skutočne svižný aj na podstatne slabších strojoch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    Test doplnený o notebook
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    len keby stále ten známi bug nebol... Lepší je aj tak Magix, momentálne vo verzií MAGIX Movie Edit Pro 2013 Premium.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Corel VideoStudio X 4 audio filtry ?
    Od jarda_33 v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-02-2012, 20:48
  2. Corel VideoStudio Pro X3 - nedokončí projekt
    Od Lasse v sekci Editace videa
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 07-02-2011, 17:50
  3. Corel VideoStudio Pro X2
    Od andreasss v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 00:02
  4. Corel VideoStudio X2 a špatný export
    Od jarda_33 v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-10-2009, 11:56
  5. Corel Videostudio X2 a kamera Sony DVD
    Od Sewo v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-01-2009, 00:44