Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Integrovaná grafika s HDMI a DVI - propojení do TV

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    Mám pc s integrovanou grafikou ATI HD 4200 s výstupem HDMI a DVI. Přes DVI mám připojený pc a přes HDMI jsem chtěl připojit tv (LG 47LM670S). Ovšem ouha, zjistil jsem, že mám sice 2 výstupy, ale chovají se jako jeden. Buď jede DVI nebo HDMI. Když zapnu HDMI, tak obraz v monitoru zmizí a jede jen na tv. Dá se to vyřešit nějakou redukcí nebo musím koupit další grafiku? A pokud tedy grafiku, tak jakou? Hry nehraji, jde mně jen o přehrávání full HD.
    Děkuji
    Naposledy upraveno uživatelem Puamik: 06-11-2012 v 17:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    Kupuj internu grafiku.. A v podstate jedno aku.. Co najlacnejsiu, najlepsie pasivnu bez ventilatora..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Nainstaluj si Catalysty, pokud je nemáš, a tam jsou různé možnosti. I tak se dají nastavit různé možnosti, buď vedlejší plocha, nebo totožná (klonování).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Máš správně ve Windows nastaveny monitory (WinKey+P)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Máš správně ve Windows nastaveny monitory (WinKey+P)?
    ano, monitory mám dobře nastaveny, místo toho, aby to ukazovalo tv LG, tak to ukazuje "monitor VGA"

    - - - - doplněno - - - -

    Citace Původně odesláno od mirekv Zobrazit příspěvek
    Nainstaluj si Catalysty, pokud je nemáš, a tam jsou různé možnosti. I tak se dají nastavit různé možnosti, buď vedlejší plocha, nebo totožná (klonování).
    Cytalsyty mám nainstalovány, i ovladače mám nejnovější, ale nic nepomáhá
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    ked to je onboard grafika , nemusi podporovat dualhead ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Nepíšeš, jakou máš desku, ale asi to bude podobný případ, takže bude třeba druhá grafika: Viz http://superuser.com/questions/15183...00-motherboard nebo "Within the AMD 785G are two independent display controllers, one digital (DVI/DP/HDMI) and one analog for displays. Depending on the manufacturers board-level implementation, the 785G will easily support dual monitors (one analog and one digital). "
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    deska je to ASUS M4A785TD-V EVO - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...45000000000R7V
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Jedeš na 785G,Tak na Tebe platí tabulka z mého předchozího odkazu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    jo jo, HDMI + DVI nejde, jen HDMI + Dsub, takže HDMI do tv a Dsub do PC, ale do PC chci DVI a ne Dsub. Takže musím koupit samostatnou kartu. Co nejlacinější prý stačí. Ale bude mně stačit i na střih full HD videa? Nebo tam na to má vliv hlavně procesor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Procesor...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Nejen CPU. Pokud daný soft podporuje GPU akceleraci, tak grafika také, hlavně na závěrečný rendering. Záleží na softu, ale většinou je více podporována Nvidia (CUDA). ATI (OpenCL) tak podporováno není. Něco podporuje přímo i grafiku v Intel CPU (Intel QuickSync)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    no nic, už jsem koupil ATI Radeon HD6450
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    A v čem stříháš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    Edius, ale teď s novou grafikou jsem to ještě nezkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Propojení PC(DVI)-->LCD TV(HDMI) - jak na zvuk?
    Od Andree v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 127
    Poslední příspěvek: 11-07-2014, 16:57
  2. hdmi propojení arc
    Od Swep v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-11-2011, 20:20
  3. Propojení HDMI - DVI
    Od tovona v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-09-2010, 23:43
  4. propojení PC-DVI s Tv-HDMI
    Od Martin1972 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-05-2010, 00:07
  5. TV s HDMI propojeni s PC
    Od vohlidal v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-01-2010, 17:41