Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: chyba ve VD

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Čau lidi, zase bych tu měl jeden problémek. To co přikládám na obrázku se mi děje dost často při použití dvojího průchodu ve VirtualDubu při encodování do Xvid. Prostě to takhle spadne, někdy i podruhý a potřetí už to třeba projede bez potíží. Myslím, že se to stává ve chvíli dokončení 1st pass. Nevíte někdo, čím to může být? Díky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 01_136.jpg 
Zobrazení: 359 
Velikost: 28.9 KB 
ID: 15  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Verzia XviD ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Hmm, tak to mě nenapadlo se podívat. Teď z hlavy to nevím. Ale mám za to že ta poslední co se dala běžně stáhnout. Žádná beta to není. Asi 1.0.3.
    Ale dělá mi to už dlouho, takže nevím jistě, ale možná i na starších verzích.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Codec jsem asi tahal dokonce odsud z TVFreak.
    XviD Koepi 1.0.3
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    A nemas ten modul/filter nejak zablokovany? Pozri to GSpotom, ci nesvieti na cerveno!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    To cos napsal neznám.
    Ale proč by to po opětovným spuštění VD najednou šlo.
    Tu chybu to prostě hodí jen občas, třeba včera jsem enkódoval 3 videa a seklo se to jen po 1st pass u toho druhýho a jinak to proběhlo OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak potom bude chyba niekde inde a inak, ak nieco nepoznas, spytaj sa, alebo pouzi www.google.com
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele KamilS
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    52

    Ach ty Milénium
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele KamilS
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    52

    Ach ty Milénium
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chyba DVD Lab?
    Od vilik v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-10-2006, 11:12
  2. Kde je chyba?
    Od Tudlenedle v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-10-2005, 22:08
  3. Chyba v ac3
    Od rades v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2005, 21:30