Téma: Čím leštíte obrazovku
moutyod prachua aby na ní nebyly čmouhy ???
mirekvNa to je nejlepší normální okena.
jopeinPron*o proti prachu antistatic.
Přejedu s tím aj tu děbňu
PetrJ
mouty
to bě nestačí jen zacákaná klávesnice ? :OO :OO
MiuvekNo, já bych se spíš přimlouval za to Pronto. Známý mi tvrdil, že Okenou apod. lze postupně zlikvidovat antireflexní vrstvu na povrchu. No, nevím, na svém to zkoušet nebudu :-)
mirekvNo slyšel jsem, že je to nejlepší vodním hasičákem, ale to mi příjde dost drastické.
mouty[quote=PetrJ]
mouty
to bě nestačí jen zacákaná klávesnice ? :OO :OO[/quote]
NO jo pamětníci se ozvali... Na to kolik ti je ti pamět slouoží dobře :-E :BB:
Takže nemá cenu kupvat spreje na čistění pc obrazovek ??
cleeto se mozna vyplati u lcd, ale skleneny crt staci premachnout hadrem nebo takhle
http://60gp.ovh.net/~cleanyou/
jopein
clee
pěkná kočička, mě tak pes líže ucho , budu ho muset převychovat , ušetřím za pronto.
mirekv
jopein
Musíš mu ale udělat takovou rampičku jak mají umývači oken. :-D
jopein
mirekv
stačí přisunout křeslo, ale na tu novou sedmdesátdvojku nevím nevím :-?
elisaknejlepší je sádlo z medvědice ze samice :-!!!
mirekvchudák mouty, myslí to vážně a srandu si s něj děláte!
AleK
mouty
já používám Polaroid Pola Clean + taková záclonovina máme s toho v práci síťky na hlavu :-E
Doomjá kradu v práci vodičku na monitory :-)
mirekv
AleK
No nazdar! Doufám. že tím neleštíte i párky!
AleK
mirekv
jen ty co jdou k Praďedu :-E :-E :-E
clee[quote=elisak]nejlepší je sádlo z medvědice ze samice :-!!![/quote]
hehehehe, a jaky je sadlo z medvedice ze samce? :-E :-E :-E
Doomfleky z takovýho sádla chtěl mouty čistit ve svém slavném threadu :-)
vOidhh lol docela sem se zasmal :-D , jinak pouzivam to co doma je - momentalne clin :-E
ŠányHele chlapci vážně. A čím tedy LCD?
Dík a zdravím
vOidna lcd nevim, nemam a ani zatim nechci 8-)
mirekv
Šány
Vždyť to je to samý, ne?
Doomna LCD (služební :-) ) používám taky vodičku na monitory. a v pohodě.
Miuveka co to je "vodička na monitory"? :-)-
ŠányNo dobře, tak to teda zkusím vodičkou na monitory :BB:
mouty[quote=Šány]Hele chlapci vážně. A čím tedy LCD?
Dík a zdravím[/quote]
To by mě taky zajímalo a taky jakej je mezitím rozdíl...
mirekv
mouty
Do vany s jarovou vodou na hodinu.
Ivo Mašek3M - Computer Filters
Malý sprej (30ml) + zvláštní ubrousky (25kusů). Nekupuji. Odkud to asi mám .........
Miuvek[quote=mirekv]
Miuvek
destilka[/quote]
tím půjdou dobře dolů mastné otisky prstů :-)-
moutyTak Vám všem děkuji za odbornou diskuzi. Opravdu ste mi pomohli....
Joe-Joe
mouty
Mam na to taku hadricku na ktoru nedavam ziadne chemikalie. Je to tusim sysalova uierka. Pouziva sa to bezne v domacnostiach na cistenie skla od prachu. Su v podstate 2 jedna je s vysokym vlasom tou sa to zotrie a docistis to hladkou. Je to dobra vec. Ziadna chemia.
mirekv
mouty
Dobře nás znáš, že ti vždycky rádi pomůžeme.
Ivo MašekJá jsem si tedy legraci nedělal. Ten přípravek skutečně existuje a v práci (i doma) ho používáme. A s úspěchem.
moutyivo - to nebylo na tebe. Bylo to na příspěvky tipu dej to do vany nebo olýzat kočičkou.... I když je fakt, že když se prokoušu tím balastem okolo tak pár příspěvků k věci tu bylo.
Jen by mě zajímalo jakej je ten rozdíl mezi lcd a CRT v umývání.... Jak to zminil Clee
mirekv
mouty
Nezlob se na mě mouty, ale poradil jsem ti podle sebe hned a vzápětí další. Když ty se ptáš občas na takovou blbost.
Rozdíl v tom čištění asi nebude, hlavně ať to nikam nezateče, hlavně u CRT může dojít k průšvihu.
mouty
mirekv
Ale já se přece na tebe nezlobím... :BB:
Proč blbost ? Koupil jsem už 3 spreje cca za 500 a všechny mě po aplikování udělali čmouhy, aby to bylo bez čmouh musím to leštit půl hodiny. Nechci vyhazovat další prachy za spreje který neučínkujou podle mých představ tak se zeptam...
mirekv
mouty
Moc to nepřeháněj, vím že máš tu svou novou TV rád :-) ale s citem. Navlhčený hadřík je opravdu nejlepší.
mouty:-E :BB:
ale to s těma sprejama je vážně pravda...
Myslel jsem že je něco na způsob pronta (jak dávají v reklamách) na čem se pak nezachytává prach... Ale asi není...
mirekv
mouty
No a to Pronto jsi zkusil?
jopein[quote]Myslel jsem že je něco na způsob pronta (jak dávají v reklamách) na čem se pak nezachytává prach... Ale asi není...[/quote]
Prachu se nezbavíš, pomůže vysavač ale ne na dlouho.
Přehnaná hygiena-přítel infekce.(poškrábaná obrazovka)
Ptal jsem se v prodejně SONY používají od firmy arecal spray UNICLEAN nebo normální okenu.
moutyProto jsem ještě nezkusil. Máme doma ale ne to antistatický ale už jsem zadal požadavek na koupi :o)
jopein
Kdybys byl u mě v pokoji tak zjistíš že přehnaná hygiena u mě nehrozí. Ale je tam dost prachu. Obrazovku umývám až když přes ní není vidět :-E :BB:
mirekv
mouty
To zas přeháníš, TV máš chvíli! :-D To přijeď za mnou, ovšem uvažuju, že bych si po 5 letech mohl umýt okna.
mouty
mirekv
Neříkám že na TV říkám na obrazovce - pracně leštím i svého Neca....
Okna - na okna je prý lepší kámen cihla nebo kladivo. :-E :BB:
mirekv
mouty
To není dobrá rada, zima je vlezlá.
moutyTed už je teplo... :-E
PetrJ
mouty
na hodně odolnou špínu zkus jemný smirkový papír ( 400 a více ) a nebo jemnou leštící či brusnou pastu. :BB:
Doommiuvek: značku svojí vodičky neznám, máme to tu ve skříni ve velké bandasce bez nálepky... ale náš technik tvrdí, že mu to voní (nám to smrdí :-) )
nicméně, i po umytí mi na monitoru zůstávají šmouhy, takže musim leštit a leštit...
hele, lidi, zkoušeli jste někdo podobné utěrky, co se používají na brýle?
PAXERJa koupil v obchodaku Uniclean (na bryle), prodavala to pekna holka tak jsem se nechal ukecat.
Cisti dobre a neprasi se jeste tyden po uklidu - doporucuji.
jarino1978to som dlho nevidel. po 6 rokoch....congrats.
vivid.skAsi myslis tu peknu holku, ktora by ta chcela ukecat! :D :D :D