Proto jsem ještě nezkusil. Máme doma ale ne to antistatický ale už jsem zadal požadavek na koupi)
jopein
Kdybys byl u mě v pokoji tak zjistíš že přehnaná hygiena u mě nehrozí. Ale je tam dost prachu. Obrazovku umývám až když přes ní není vidět![]()
![]()
Proto jsem ještě nezkusil. Máme doma ale ne to antistatický ale už jsem zadal požadavek na koupi)
jopein
Kdybys byl u mě v pokoji tak zjistíš že přehnaná hygiena u mě nehrozí. Ale je tam dost prachu. Obrazovku umývám až když přes ní není vidět![]()
![]()
mouty
To zas přeháníš, TV máš chvíli!To přijeď za mnou, ovšem uvažuju, že bych si po 5 letech mohl umýt okna.
mirekv
Neříkám že na TV říkám na obrazovce - pracně leštím i svého Neca....
Okna - na okna je prý lepší kámen cihla nebo kladivo.![]()
![]()
mouty
To není dobrá rada, zima je vlezlá.
Ted už je teplo...![]()
mouty
na hodně odolnou špínu zkus jemný smirkový papír ( 400 a více ) a nebo jemnou leštící či brusnou pastu.![]()
miuvek: značku svojí vodičky neznám, máme to tu ve skříni ve velké bandasce bez nálepky... ale náš technik tvrdí, že mu to voní (nám to smrdí)
nicméně, i po umytí mi na monitoru zůstávají šmouhy, takže musim leštit a leštit...
hele, lidi, zkoušeli jste někdo podobné utěrky, co se používají na brýle?
Ja koupil v obchodaku Uniclean (na bryle), prodavala to pekna holka tak jsem se nechal ukecat.
Cisti dobre a neprasi se jeste tyden po uklidu - doporucuji.
to som dlho nevidel. po 6 rokoch....congrats.
Asi myslis tu peknu holku, ktora by ta chcela ukecat!![]()
![]()
![]()