Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 61 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 912

Téma: VU+ Solo2 a Duo2

  1. #151
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,520

    Citace Původně odesláno od forsajd Zobrazit příspěvek
    ho prekonvertuje
    Neprekonvertuje. DTS-HD Master obsahuje aj "DTS Core" stopu, teda povodnu stratovu DTS stopu, prave koli spatnej kompatibilite so starsimi AVR.

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    ktori je hardvérovo slabsi
    ...bez ohladu, ktorý STB je HW slabsi, je to bezpredmetne, lebo na nej nerobi ziadne upravy - len ju posiela ako stream dalej cez HDMI.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 05-12-2013 v 19:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    Neprekonvertuje. DTS-HD Master obsahuje aj "DTS Core" stopu, teda povodnu stratovu DTS stopu, prave koli spatnej kompatibilite so starsimi AVR.


    ...bez ohladu, ktorý STB je HW slabsi, je to bezpredmetne, lebo na nej nerobi ziadne upravy - len ju posiela ako stream dalej cez HDMI.
    Dik za vysvetlenie

    Edit: tak ze vuplus nema asi licenciu na DTS-HD Master audio stopu alebo ako je to?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,268

    Záleží na image, driverech atd ...

    http://www.vuplusteam.com/threads/75...ll=1#post35592
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    22

    V žiadnom image vo vuplus nejde DTS HD Master,skusal som aj ten drivers - Support DTS-HD a aj na iných image v každom ide len DTS
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    16

    Zdravím,je tady někdo kdo by mi polopaticky vysvětlil jak nainstaluji plugin Archivy CZSK TV na VU+solo2 mám nainstolováno VTI můj postup byl zatím ten že jsem rozbalil soubor .ipk pře 7zip a postupně přes ftp nakopíroval jednotlivé soubory do jednotlivých složek vypnul satelit a zapnul archivy se objevili v menu ale nic nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,256

    A není to tu už popsáno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    16

    Zdravím bastlir,několikrát jsem projel vlákno ale o podrobné instalaci Archivy CZSK TV ale nejak se nechytám můžeš prosím hodit přímý odkaz nebo radu jak instalovat pluginy stažené z netu jsem absolutní nováček v satelitní technice ale fakt se snažím ;-) ale asi blbě hledám...
    Naposledy upraveno uživatelem carod: 17-12-2013 v 23:30
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,256

    Citace Původně odesláno od carod Zobrazit příspěvek
    Zdravím bastlir,několikrát jsem projel vlákno ale o podrobné instalaci Archivy CZSK TV ale nejak se nechytám můžeš prosím hodit přímý odkaz nebo radu jak instalovat pluginy stažené z netu jsem absolutní nováček v satelitní technice ale fakt se snažím ;-) ale asi blbě hledám...
    https://www.google.cz/?gws_rd=cr&ei=...rchivy+CZSK+TV+

    Soubor IPK nainstaluješ:
    MENU-VTi panel...-Nástroje...-Ruční instalace paketů a tam si zvolíš jeden z postupů.
    S nastavením této služby však zkušenosti nemám, protože jsem ji zatím nepotřeboval, respektive nestíhám sledovat ani TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    16

    Děkuji bastlir,to byl přesně ten postup instalace IPK co jsem potřeboval teď už to funguje jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,256

    Citace Původně odesláno od carod Zobrazit příspěvek
    Děkuji bastlir,to byl přesně ten postup instalace IPK co jsem potřeboval teď už to funguje jak má.
    To jsem rád.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    27

    Přátelé, DUO2 je krásný stroj. Upravil jsem si vše k obrazu svému, děkuji za užitečné příspěvky ve fóru, za parádní picons zvláštní dík bastlirovi. (Jenom nastavením displejů k obrazu svému jsem strávil tři hezké dny). Příjemné je množství přehrávaných multimédií, maličko horší je jen umístění titulků, ale to vem čert. Už mne ve VTi 6.0.3 rozčilují jenom dvě věci:

    1) Přístroj se často nechce probrat ze stand-by modu. Stisknu tlačítko na DO, bod na displeji zasvítí, ale nestane se nic. Musím stisknutí opakovat, někdy i vícekrát. Nenšel jsem v tom žádnou logiku.

    2) Když používám mediaplayer a potřebuji se přepínat mezi disky v domácí síti (CIFS mount), často se mi přístroj zakousne, vypíše "loading", zastaví hodiny, nereaguje. Musím jej tvrdě odpojit od napětí a znovu nastarovat. Pak vše v síti funguje O. K., ošem jen nějakou dobu.

    Nemáte někdo také tyto potíže?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,256

    S tím probouzením ... chce to podržet tlačítko o vteřinku déle. Zřejmě to má časovou ochranu proti náhodnému stisku DO. Když to pak začneš mačkat, dostaneš se do nekontrolované nekonečné smyčky zapínání a vypínání.
    Jinak mám MMC, takže Duem po síti nic nepřehrávám s výjimkou vlastních nahrávek. Pokud se mi to raflo, bylo tím, že jsem použil nevhodný skin.
    Pokud se Ti podařil nějaký šikovný display, pověs ho sem, ať ho mohou využít i ostatní uživatelé.
    Ještě poslední poznámka, nic není dokonalé. Tím chci říct, že i taková ikona satového Linuxu a Enigmy jako je Dreambox, někdy se kousne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    27

    Diky bastliri za odpověď. To zapínání asi opravdu funguje (jak prosté!). Potíže se sítí jsem chytře vyřešil tak, že na média na místním disku používám EMC, pro síťový disk používám vestavěný videopřehrávač.

    Tak kdyby měl někdo zájem, přikládám soubory s konfigurací displejů pro DUO2, VTi 6.0.3.
    Konfigurace: konfigurace.zip

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1-TV.jpg 
Zobrazení: 271 
Velikost: 52.4 KB 
ID: 25889Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2-media.jpg 
Zobrazení: 210 
Velikost: 47.9 KB 
ID: 25890Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 3-standby.jpg 
Zobrazení: 209 
Velikost: 52.2 KB 
ID: 25891

    Soubor lcd4config ve složce etc/enigma2/ řídí barevný displej. Pokusil jsem se zobrazit na něm vynikající picons (viz příspěvek bastlire ze dne 5. 9. 2013) v průběhu vysílání, ale také název pořadu a případnou identifikaci nahrávání. Když je přehráván soubor, zobrazuje tmavší barvou název souboru a průběh přehrávání (progress). Ve stand-by režimu tam vcelku nenásilně svítí čas a datum. Cesta k picons je tam nastavena na /usr/share/enigma2/picon/. To si případně zkontrolujte.

    Soubor vfd_skin_I.xml ve složce usr/share/enigma2/vfd_skin/ řídí bílý displej. Na něm já preferuji velké hodiny. Dále se tam zobrazuje progress pořadu a bliká symbol nahrávání (nebo streamování). Při přehrávání videa tam hodiny nejsou. Ve stand-by režimu jsou tam nějaké drobnosti jako teplota a otáčky. Upozorňuji, že případná chyba v tomto souboru umí zacyklovat restart enigmy, takže nezbude než znovu nahrávat firmware. Opatrně tedy s editací a doporučuji předem zálohovat celé nastavení.
    Naposledy upraveno uživatelem Worryjohn: 28-12-2013 v 14:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Je tu pravidelně Avatar uživatele klapaciuss
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Worryjohn Zobrazit příspěvek
    Potíže se sítí jsem chytře vyřešil tak, že na média na místním disku používám EMC, pro síťový disk používám vestavěný videopřehrávač
    Já mám namapovaný síťový disk (Synology) přes Sambu v BH a EMC s tím běhá bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,256

    To Worryjohn: Zapomněl jsi sem ty soubory připojit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 61 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední