Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Titulky v AVI

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele danis
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    82

    Mám GK nVidia GeForce 4 MX, drivery 61.70 a mám takový problém, pokud zapojím PC-TV přes S-video a přehrávám MV2 Playerem film (.avi,divx) nezobrazí se mi na TV titulky (externí titulky .srt), zobrazí se jen film. Při přehrávaní DVD filmu (PowerDVD) se mi titulky zobrazí, jsou integrované. Jak to mám nastavit, aby se mi titulky zobrazily i na TV (na monitoru se zobrazují). díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    DivXG400
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele danis
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    DivXG400
    a co s tím? Nainstalovat jsem poslední Codecpack all in 1 a zatrhl volbu titulky G400 a nepomohlo to. Na monitoru titulky běží, ale na TV je nedostanu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Co s tim, no nic. A aky mas rezom v ovladacoch haaa? A mas zapnuty aj Celoobrazkovy rezim haaa? Tak s tim sa popasuj!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele danis
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    82

    podařilo se mi to rozchodit, titulky se mi na TV zobrazují, .....ALE jen pokud film přehrávám WinMediaPlayerem. V systray se mi objeví ikona DivXG400 a tam si najdu, kde mám titulky uložené, potom se titulky zobrazí na monitoru i TV. Pokud přehrávám film v MV2Playeru, titulky si najde sám (když je mám ve stejném adresáři i s filmem), na monitoru se zobrazí, ale na TV NE.
    ......jak to rozchodit, MVPlayer mi připadá více user friendly než WMP, ale titulky na TV nedostanu.
    MVPlayer mi titulky přehraje (jen na monitoru) i když nemám nainstalované žádné kodeky WMP samozřejmě ne), je to tím, že má v sobě nějaký kodek na titulky? ........ mám v tom trochu guláš, snad jsi mě pochopil
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ak mas nieco proti WMP10, tak sa s tebou nebavim !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele danis
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Ak mas nieco proti WMP10, tak sa s tebou nebavim !!!
    WMP9
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    no ten tiez nebol spatny
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele danis
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    82

    no, asi budu taky používat WMP, protože jako jediný umí zobrazit titulky na TV... jaký je rozdíl mezi WMP 9 a 10 Má to smysl instalovat 10
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    danis> Koukni na http://jech.webz.cz/overlay.php.
    MV2Player v základní konfiguraci blokuje titulkový filtry, aby si titulky neměl dvojmo, musíš to tam povolit.
    WMP je nanic. Poslední použitelná verze byla 6.4.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele danis
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od vlada
    danis> Koukni na http://jech.webz.cz/overlay.php.
    MV2Player v základní konfiguraci blokuje titulkový filtry, aby si titulky neměl dvojmo, musíš to tam povolit.
    WMP je nanic. Poslední použitelná verze byla 6.4.
    díval jsem se na tu tvoji stránku, ale nepomohlo mi to. Rozjet titulky na TV jdou jen po instalaci ffdshow filtru, ale s tím jsou dost problémy (velikost, umístění, posuv...), lepší je G400 nebo dvsub, ale to s MV2Playerem nejde rozchodit. Nezbývá mi než přehrávat filmy s WMP.
    Teď jsem zkoušel WMP10 a nevypadá špatně
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Rozbal si v MV2Playeru nabídku DS Graf a tam najdeš to blokování filtrů. Ale MV2Player Ti nenajde novej VobSub, ten přehrávač se už poměrně dlouho nevyvíjí, což je škoda, protože pořád ještě patří mezi špičku. Já momentálně používam MPC a ViPlay, pokud něco nejede, tak mam ještě v záloze VLC.
    Co se týká nastavování fontu, velikosti umístění atd. Tak to má právě FFDShow nejpropracovanější. Z MV2Playeru to jde přímo ovládat, jako by to byly interní titulky (pokud to zvolíš, samozřejmě).
    FFDShow navíc umožňuje nadefinovat klávesový zkratky pro posun titulků nahoru a dolů a pro jejich zvětšonvání/zmenšování. Tohle žádnej jinej titulkovej filtr neumí. FFDShow umí s titulkama věci o kterych se ostatnim filtrum ani nezdá, ale je nutný si s tim trochu pohrát.

    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od vlada
    WMP je nanic. Poslední použitelná verze byla 6.4.
    No ty kokso ty mas ale odvahu !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele danis
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    82

    nabídku DS graf jsem v MV2Playeru nenašel, kde ji mám hledat. VobSub filtr mi to najde, ikona se objeví vedle hodin, ale jen na 1 sec. takže mi to nepomůže.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: mv2_player_191.jpg 
Zobrazení: 603 
Velikost: 40.9 KB 
ID: 18  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Máš už hodně starou verzi, poslední je 0.7 RC2, i když i ta už je dost stará...
    M nastavení v menu přehrávač si nastav úroveň ovládání na expertní. Tim se Ti zobrazí to menu DS graf. To chování VobSubu je naprosto očekávatelný. Filtr se načte, MV2Player ho nadetekuje a sestřelí. Vidíš dole to zaškrtávadlo "Titulky přes FFDShow"? To je to co potřebuješ. VobSub s MV2Playerem fungovat nikdy nebude. MV2Player už se nevyvíjí a nereflektuje nový verze filtru.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-03-2011, 17:39
  2. Dobrý rolující titulky a titulky obecně
    Od SB v sekci Editace videa
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 19-12-2009, 06:41
  3. DVB titulky?
    Od vagabond v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-09-2008, 06:47
  4. .idx a .sub titulky
    Od Alkac v sekci Titulkování
    Reakcí: 52
    Poslední příspěvek: 02-05-2007, 15:36
  5. Titulky *.sub
    Od Joe-Joe v sekci Titulkování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-01-2005, 21:03