Ahoj všichni,potřeboval bych poradit, jak nastavit 2 PC ,když je mam propojeny do sítě.Mam sítové karty,cross kabel a na obou PC W-XP.
Jde mě hlavně o sdílení internetu a hraní her.O sítích vím jen to,
že to jsou PC propojeny kabelem.Díky všem.
Ahoj všichni,potřeboval bych poradit, jak nastavit 2 PC ,když je mam propojeny do sítě.Mam sítové karty,cross kabel a na obou PC W-XP.
Jde mě hlavně o sdílení internetu a hraní her.O sítích vím jen to,
že to jsou PC propojeny kabelem.Díky všem.
nastavit 2 PC v siti neni problem, horsi to je s tim sdilenim netu, zalezi cim se pripojenej k netu
Matyas: A internet získáváš jak? Jestli přes síťovou kartu (z kabel/ADSL modemu nebo WiFi), tak tam dej hub (nebo líp router) a z něho to připoj k těm dvěma PC (samozřejmě nekříženým kabelem).
http://www.svethardware.cz/jak-si-po...omaci-sit/1994
mno a sdileni zprovoznis pres widle tak ze u PC ktery je pripojeny do netu zapnes sdileni pripojeni ve vlastnostech a u toho druhyho das jako gateway ip adresu toho prvniho, jako dns defaultni IP adresy DNS tvyho poskytovatele pripojeni
Inet mam z mikrovlny.Na baráku mám svoji anténu a u PC USB kartu.
mno tak to budes muset sdilet woknama, jedine by sis koupil AP s routerem
Jednoduchá záležitost, tak to mám doma i já řešeno - bezdrátově.Původně odesláno od clee
mno ja to mel chvili taky, ale 90% hw routeru sou smejdy, ted mam PC router na starOS a bezi to naprosto bezproblemove, vcetne dokonaly konfigurace
nezlobte se na mě ale na toto je nejlepší postavit jednoduchej comp a osadit ho systémem FreeBSD který dokáže uplně všechno
AleK
My se na tebe nezlobíme.![]()
mirekv
ještě aby![]()
![]()
starOS je distribuce urcena primo pro routery, navic se vejde na 64MB flashdisk (samotna ma 32MB+ftp, verlihub, apache...)
Na clee taky ne i když...
FreeBSD? NešplhejPůvodně odesláno od AleK
Co budeš potřebovat?
![]()
![]()
![]()
![]()
Diablo
![]()
![]()