Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Propojení 2 PC

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Matyas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Ahoj všichni,potřeboval bych poradit, jak nastavit 2 PC ,když je mam propojeny do sítě.Mam sítové karty,cross kabel a na obou PC W-XP.
    Jde mě hlavně o sdílení internetu a hraní her.O sítích vím jen to,
    že to jsou PC propojeny kabelem .Díky všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    nastavit 2 PC v siti neni problem, horsi to je s tim sdilenim netu, zalezi cim se pripojenej k netu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Matyas: A internet získáváš jak? Jestli přes síťovou kartu (z kabel/ADSL modemu nebo WiFi), tak tam dej hub (nebo líp router) a z něho to připoj k těm dvěma PC (samozřejmě nekříženým kabelem).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    http://www.svethardware.cz/jak-si-po...omaci-sit/1994

    mno a sdileni zprovoznis pres widle tak ze u PC ktery je pripojeny do netu zapnes sdileni pripojeni ve vlastnostech a u toho druhyho das jako gateway ip adresu toho prvniho, jako dns defaultni IP adresy DNS tvyho poskytovatele pripojeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Matyas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Inet mam z mikrovlny.Na baráku mám svoji anténu a u PC USB kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    mno tak to budes muset sdilet woknama, jedine by sis koupil AP s routerem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele mouty
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    707

    Citace Původně odesláno od clee
    AP s routerem
    Jednoduchá záležitost, tak to mám doma i já řešeno - bezdrátově.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    mno ja to mel chvili taky, ale 90% hw routeru sou smejdy, ted mam PC router na starOS a bezi to naprosto bezproblemove, vcetne dokonaly konfigurace
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    nezlobte se na mě ale na toto je nejlepší postavit jednoduchej comp a osadit ho systémem FreeBSD který dokáže uplně všechno
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    AleK
    My se na tebe nezlobíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    mirekv
    ještě aby
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    starOS je distribuce urcena primo pro routery, navic se vejde na 64MB flashdisk (samotna ma 32MB+ftp, verlihub, apache...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Na clee taky ne i když...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    Citace Původně odesláno od AleK
    nezlobte se na mě ale na toto je nejlepší postavit jednoduchej comp a osadit ho systémem FreeBSD který dokáže uplně všechno
    FreeBSD? Nešplhej Co budeš potřebovat?



    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    Diablo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Propojení
    Od slay v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-11-2011, 22:46
  2. CD, DVD, Blu-ray: PROPOJENÍ DVD S TV
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-02-2011, 09:46
  3. LCD: Propojení LCD s PC
    Od avatarek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 13:32
  4. Propojeni UPC s PC
    Od Warik v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2009, 18:41
  5. Propojení DVD s PC
    Od petrlav v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2006, 17:53