Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 50

Téma: Televizory (CRT, LCD, PDP): Nastavenie obrazu

  1. #31
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    No a v jakém formátu jsou filmy, co přehráváš? Half SBS? Nebo full SBS? Máš výstup na 1080p? Máš na TV zapnutý 3D režim (pro Half SBS obrazy vedle sebe)? Máš nasazeny 3D brýle?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Neregistrovaný
    Guest

    Ano okuliare mám nasadené a TV je prepnuté do 3D.Skúšal som SBS , skúšal som Full Bluray iso, a je to rovnaké.Media player je nadstavený na 1080p
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Ještě můžeš mít i špatnou TV, už to zde také bylo. Zkus nějakou 3D fotku z flash, nebo nahrej film v SBS na flash a dej přímo do TV, jestli Ti to pojede (a opět nezapomeň TV přepnout na SBS).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Neregistrovaný
    Guest

    Mám to dat na USB kľúč a s toho to spustiť? Púšťal som teraz pár filmov a pri každom som musel meniť nastavenia,hĺbku 3D na nulu atď .Niečo ide dobre vcelku a niečo rozmazane.Keď púšťam full bluray iso to si automaticky telka pusti keď SBS tak to dostanem ponuku a prepínam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Jo, na USB, tu do TV spustit. Měnit hloubku by mělo mít smysl jen u převodu 2D -> 3D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Neregistrovaný
    Guest

    No skúšal som ten obrázok červená,zelená to bolo v poriadku.Zistujem práve že každý film musím nadstavovať vždy pri spustený.či hlbku 3D,zobrazovacie pole 3D a potom to ako tak ide.Ale miestami keď sa obraz prepne tak je dvojitý,rozmazaný a po chvílke sa zaostrí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Neregistrovaný
    Guest

    Takže problém je našťastie vyriešení .Keďže som v tom nováčik tak som nevedel že mám dodržiavať určité pravidlá pri pozeraní pasívnej TV a to tie že musím biť vzdialený od TV minimálne 2,5 násobku uhlopriečky TV a musí byť v úrovni očí pretože pokiaľ sa pozerám dole alebo hore (teda že pozerám z uhlu) obraz v 3D sa rozdvojuje.Takže som obnovil nastavenia 3D na predvolené,postavil som sa asi 3 metre od TV a tak aby som ju mal v úrovni očí a obraz v 3D je ako žiletka,krásny ,čistí.Ešte upresním ako som to pozeral ja.Takže nakoľko tu mám malí byt tak TV mám od seba necelé dva metre a ešte aj postavené o dosť vyššie ako je úroveň očí a teda v tom bol celí problém.Takže všetko je už ok a pre nováčikov,nezabúdajte na dodržiavanie pravidiel pri pozeraní 3D aby ste potom nemuseli pátrať po nete tak ako ja a hľadať v čom by mohol byť problém a obávať sa najhoršieho že TV je asi vadné . ďakujem všetkým
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Neregistrovaný martin
    Guest

    Chci se zeptat, jak jsi spokojeny s mmc FANTEC 3DFHDL 3D? Hledam neco na prehravani hlavne 3D Bluray ISO. Ted mam htpc AS Rock ION 330 HT BD s Windows 7 a tam tedy nedokazu uspokojive ta ISA prehrat. Nevim, jestli je to rukama, nebo ATOM proste nestiha. Dokaze mi nekdo znaly doporucit reseni?
    Diky, Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Bezny BD ISO prehravat stiha?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Neregistrovaný martin
    Guest

    Ted trochu varim z vody, k AS Rocku se dostanu az pristi vikend, ale mam pocit, ze ne. Klasicka .mkv pres MPHC v pohode, na ISO jsem nainstaloval zkusebni verzi Cyberlink Power DVD 12 a je to dost pomale. Nijak do hloubky jsem zatim nastaveni nestudoval. Je asi blbost ted neco resit, kdyz nejsem u toho HTPC. Doufal jsem, ze s AS Rockem ma nekdo realne zkusenosti a dostanu naservirovane reseni jako na podnose . Treba, ze ten Atom, i kdyz je to PC, je davno za zenitem a dnesni dedikovane MMC jsou na tom lepe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Pytam sa preto, lebo NVIDIA by mala tieto veci dekodovat bez problemov. Skus tam nahodit XBMC, v nastaveniach zaskrkni pouzivanie DXVA2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    V power DVD je tusim tiez potrebne zapnut HW podporu nvidia karty... Potom by ti to malo slapat OK....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Neregistrovaný martin
    Guest

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný martin Zobrazit příspěvek
    Ted trochu varim z vody, k AS Rocku se dostanu az pristi vikend, ale mam pocit, ze ne. Klasicka .mkv pres MPHC v pohode, na ISO jsem nainstaloval zkusebni verzi Cyberlink Power DVD 12 a je to dost pomale. Nijak do hloubky jsem zatim nastaveni nestudoval. Je asi blbost ted neco resit, kdyz nejsem u toho HTPC. Doufal jsem, ze s AS Rockem ma nekdo realne zkusenosti a dostanu naservirovane reseni jako na podnose . Treba, ze ten Atom, i kdyz je to PC, je davno za zenitem a dnesni dedikovane MMC jsou na tom lepe.
    Tak jsem se dostal ke svemu HTPC, nainstaloval XBMC a vec se ma takto: pres analogovy vystup prehrava Bluray ISO v rozliseni 1680*1050 bez problemu, jakmile ale pripojim televizi pres HDMI [samozrejme ve full HD], tak se obraz trha. Kdyz pri prehravani filmu stisknu RMB, tak film, ktery jde pod menu najednou bezi plynule. Upgradoval jsem na 4GB ram a SSD disk, a je to k nicemu. Nechapu to a asi se na to vykaslu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Neregistrovaný
    Guest

    Ahojte, chcel by som sa opýtať,že zakúpil som si 3D tv PHILIPS 55pfl6198K/12 a mám taký problém, že pri rýchlejších pohyboch alebo scénkach je taký zrnitý obraz za postavami akoby to nestíhalo spracovať.Pritom mám 700Hz Perfect Motion Rate, takže neviem kde môže byť problém. Za dobrú radu vopred ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Citace Původně odesláno od ;481076
    Pritom mám 700Hz Perfect Motion Rate, takže neviem kde môže byť problém
    Mozno prave v nom

    Skus MCFI algoritmus vypnut, pripadne znizit intenzitu, ak to TV umoznuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LG 47W4500 nastavenie obrazu
    Od Masterhack v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 21:07
  2. Televizory (CRT, LCD, PDP): kvalita obrazu
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2012, 20:44
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-02-2012, 08:38
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-12-2011, 22:10
  5. Plazma: Nastavenie obrazu plazma LG
    Od marco.polo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-04-2011, 13:02