AverTV Studio 303 - nejde nahrávání
problem z ladenim z kablovky naladi o niekolko programov menej, dalej niektore programi maju prerusovany zvuk. Ma niekto info o novych ovladacov okram oficialnej www stranky http://www.avermedia.com
To robí aj moja , ale skôr to bude posunutím pásma v kábli.
Niečo mi ide v režime cable a niečo vrežime air - hbo len air pritom je to
kabel a robila to od začiatku vo W98 s pôvodnými ovladačmi a teraz
je to to isté pod XP z novými ovl. z ich webu, zo zvukom som mal tiež problém ,- na webe je uninstal soft na ovladače ten mi pomohol po preinstalovaní je to OK ale kanály sú tak ako boli.
Ps ATI na tom istom rozvode s tým nemá najmenší problem !
Niečo mi ide v režime cable a niečo vrežime air - hbo len air pritom je to
kabel a robila to od začiatku vo W98 s pôvodnými ovladačmi a teraz
je to to isté pod XP z novými ovl. z ich webu, zo zvukom som mal tiež problém ,- na webe je uninstal soft na ovladače ten mi pomohol po preinstalovaní je to OK ale kanály sú tak ako boli.
Ps ATI na tom istom rozvode s tým nemá najmenší problem !
POZOR!!! Velka novina. Mal som problemy s kanalom Prima, prerusovalo mi zvuk. Tak som po tristvrte roku prehodil kabel na video rekorder a uz mi to ide dobre. Ale mam zase dalsi problem. Ked pozeram stanice cez Video na TV karte tak mam rusenie v obraze. Nic radikalne, len take male cierne ciarky sa presuvaju cca kazde 3 sekundy z vrchnej casti smerom dole. Je to prerusovane, takze je to vidiet ako som uz pisal vzdy po cca 3 sekundach. Nepozna niekto nieco na vyriesenie tohoto problemu? Kabel mam 15m dlhy znacky Hama (nestrihany ale kupeny uz v kuse).
Zdravim všetkých.
Som v oblasti TV kariet a grabovania nováčik (Nie uplne, mám SAT kartu....)
Túto kartu AVerTV Studio 303 som dostal a bol by som rád keby sa niekdo podelil o skúsenosti s touto kartou. Už som si ju dal vyhladat, ale objavilo sa mi vela odkazov ale neviem sa v tom celkom dobre vyznať.
Hlavne by som chcel vedieť či používate originál ovládače z inst. CD, alebo sa dajú použiť aj nejaké iné? Akým softom ovládate túto kartu? Či je možné použiť túto kartu aj v starom kompe (Celeron 633MHz, 250Mb RAM, ATI 9200 SE)?
V akom rozlíšení to funguje, ako to nahráva, Timeshift, Sheduler a podobne
Velmi pekne ďakujem za každú infošku :-!!!
H
Som v oblasti TV kariet a grabovania nováčik (Nie uplne, mám SAT kartu....)
Túto kartu AVerTV Studio 303 som dostal a bol by som rád keby sa niekdo podelil o skúsenosti s touto kartou. Už som si ju dal vyhladat, ale objavilo sa mi vela odkazov ale neviem sa v tom celkom dobre vyznať.
Hlavne by som chcel vedieť či používate originál ovládače z inst. CD, alebo sa dajú použiť aj nejaké iné? Akým softom ovládate túto kartu? Či je možné použiť túto kartu aj v starom kompe (Celeron 633MHz, 250Mb RAM, ATI 9200 SE)?
V akom rozlíšení to funguje, ako to nahráva, Timeshift, Sheduler a podobne
Velmi pekne ďakujem za každú infošku :-!!!
H
Celeron 633MHz
Tuto kartu nemám, ale s tímto CPU se ti pravděpodobně nahrávání (grabování) nepovede. Respektivě, zvuk půjde, video se bude sekat.
Tuto kartu nemám, ale s tímto CPU se ti pravděpodobně nahrávání (grabování) nepovede. Respektivě, zvuk půjde, video se bude sekat.
POZOR!!! Este vacsia novina. Mal som tiez problemy s kanalom Prima, prerusovalo mi zvuk.Po precitani Janovho prispevku som systemom pokusov a omylov zistil, ze po nainstalovani noveho softu z http://www.avermedia.com/cgi-bin/support_download.asp Ver.5.2.0.31, ktory ma sice asi len doplnene utriedenie programov, zvuk na Prime funguje. A teraz ako: Country/region "United Kingdom(PAL-I), CATV a rucne nastavene frekvencie. Konkretne prima na 511,00. Ma to ale aj malu chybicku. Treba najst kompromis medzi kvalitou obrazu a zvuku (ale nic strasne). Popripade sa moze stat, ze treba po prepnuti jemne doladit pomocou Fine Tune na zachytenie zvuku a potom sa vratit na doladenie obrazu.
Tak drzim palce a ak niekto zisti nieco lepsie, tak si to nenechajte pre seba.
Tak drzim palce a ak niekto zisti nieco lepsie, tak si to nenechajte pre seba.
Přehrávání jede OK, ale při jakémkoli pokusu o nahrávání (příp. time shift) zahlásí software karty tuto chybu : "Record Operation Failure"
Zkoušel jsem jinou kartu stejného typu i přeinstalaci, ale bez úspěchu.
Na jiném PC s CPU Intel TV karta jede OK a jsem s ní velice spokojený.
Konfigurace PC:
Motherboard ASUS A8V Deluxe
Chipset Via K8T800Pro
Operating System WinXP Pro + SP2
CPU AMD Athlon 64 3000+ Box
System Memory 512MB
VGA Card Matrox Millenium P750 Triple Head,64MB DDR
HDD Western WD250GB SATA150
Sound Card onboard - Realtek AC97
Verze Aver software: Version 5.2 2004.5
Děkuji za jakékoliv rady ! :-)
Zkoušel jsem jinou kartu stejného typu i přeinstalaci, ale bez úspěchu.
Na jiném PC s CPU Intel TV karta jede OK a jsem s ní velice spokojený.
Konfigurace PC:
Motherboard ASUS A8V Deluxe
Chipset Via K8T800Pro
Operating System WinXP Pro + SP2
CPU AMD Athlon 64 3000+ Box
System Memory 512MB
VGA Card Matrox Millenium P750 Triple Head,64MB DDR
HDD Western WD250GB SATA150
Sound Card onboard - Realtek AC97
Verze Aver software: Version 5.2 2004.5
Děkuji za jakékoliv rady ! :-)
mam AVER 203 s grabovanim na MPEG2 a ve win98 v pohode. Na orig. CD byly jen ovladace max na W2000, ale na Xp to nejak nefungovalo. Jeste, ze dale podporuji vyvoj ovladacu a nasel na jejich strankach aktualni na XP s novymi aplikacemi. Ted to beha jak ma a jeste grabuje primo do ruznych formatu jak CD.VCD,SVCD,DVD tak MPEG,AVI (XVID,DIVX a pod). Takze provedte upgrade.
Bohuzel sem jeste TV receiver nepouzival, takze citlivost neznam. Poustim do nej signal pres composite a Svideo z videa a satelitu.
Bohuzel sem jeste TV receiver nepouzival, takze citlivost neznam. Poustim do nej signal pres composite a Svideo z videa a satelitu.