Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 42

Téma: Propojení PC s TV = Displayport - nejde zvuk + malý obraz

  1. #16
    Je tu občas Avatar uživatele MrPierc
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    133

    Ano, mám zaškrtnuto, aby se mi zobrazovali vypnutá i odpojená zařízení = to, co tam je na screenu, je vše
    Ano, v CCC mám zaplý pokročilý režim.
    Přikládám screeny z vlastností a konfigurace "AMD HDMI Output"


    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 348 
Velikost: 67.6 KB 
ID: 19897Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.jpg 
Zobrazení: 191 
Velikost: 57.5 KB 
ID: 19898
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu občas Avatar uživatele MrPierc
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    133

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    skontroluj nastavenia, aby zvukovka bola "AMD HDMI", pripadne "Default sound device". Vtedy to posiela na predvolene zariadenie.

    2) to nieje dobre. Trosku tomu nerozumiem, kedze mas original kabel HDMI->HDMI. Skus zapojit HDMI kabel do ineho vstupu v TV. V kazdom pripade, najprv skus ten test zvuku, o ktorom som hovoril. Pokial to to nepojde tam, nemusis sa dalej namahat.
    Nastavil jsem přímo v Jetaudiu buď Primární zvuk nebo AMD HDMI Output, ale stejně to hraje jen z monitoru.
    Zkoušel jsem dát HDMI do všech tří HDMI a nic -přitom mám mediální přehrávač přes HDMI (nyní není zapnutý a i do té zdířky jsem zkoušel) a zvuk jde perfektně (WD TV Live HD Media Player)
    Mě se spíše zdá, že TV to sice rozezná v monitorech, ale nepřidá to jako zvukové zařízení v "Zařízení pro přehrávání" a proto to mohu nastavovat jak chci, ale stále to půjde jen přes monitor, protože "AMD HDMI Output" myslí pc jako reproduktory z monitoru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Přes WDTV (taky mám) to půjde, ale z PC se to musí někde nastavit v PC, AMD-ATI karty jsou dobré, ovšem je někdy problém je správně nastavit, něco jsem jich měl! Když zkušebně odpojíš monitor, co se stane?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu občas Avatar uživatele MrPierc
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    133

    Citace Původně odesláno od mirekv Zobrazit příspěvek
    Přes WDTV (taky mám) to půjde, ale z PC se to musí někde nastavit v PC, AMD-ATI karty jsou dobré, ovšem je někdy problém je správně nastavit, něco jsem jich měl! Když zkušebně odpojíš monitor, co se stane?
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Po odpojení HDMI monitoru.jpg 
Zobrazení: 252 
Velikost: 356.2 KB 
ID: 19899

    Odpojil jsem tedy DP redukci z PC (tím jsem odpojil monitor) a nechal jen HDMI/HDMI pc vs TV = a TV nastavil jako hlavní plochu. Žádné nové zařízení se neobjevilo a jediná změna je, že nyní je AMD HDMI Out nezapojeno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Citace Původně odesláno od MrPierc Zobrazit příspěvek
    Žádné nové zařízení se neobjevilo a jediná změna je, že nyní je AMD HDMI Out nezapojeno.
    V com ale vidim problem. Malo by to byt presne naopak. Pokial zapojis HDMI kabel, tak by sa to malo aktivovat. Presne takto to totiz funguje v mojom notebooku s ATI kartou.
    Skusil by som skontrolovat/preinstalovat ovladace na najnovsiu verziu catalystu, nasledne prebehnut kompletne nastavenia - obzvlast tie co sa tykaju zvuku, a nakoniec odskusat iny - kratsi kabel (comu moc neverim).

    Vzhladom k tomu, ze ti zvuk ide korektne z repro v monitore, je taketo spravanie prinajmensom zvlastne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu občas Avatar uživatele MrPierc
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    133

    Takže přeinstalovat ovladače grafiky a pro ji stotu i zvukovky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Nie zvukovky. Zvukovka je virtualna, ktoru 'vytvaraju' prave ovladace GPU.
    Stiahni si aktualnu verziu CCC a nainstaluj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu občas Avatar uživatele MrPierc
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    133

    vivid.sk = Stáhl jsem zcela nové ovladače / nainstaloval ale žádné zařízení v "zařízení pro přehrávání" nepřibylo. Mám aktivované, aby byla vidět vypnutá i odpojená zařízení.
    Ovladač zvukového zařízení HDMI a DP byl s úspěchem nainstalován (přikládám 2. screen).


    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Ati_CCC_verze.jpg 
Zobrazení: 270 
Velikost: 195.2 KB 
ID: 19900

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ATI_CCC1.jpg 
Zobrazení: 173 
Velikost: 696.4 KB 
ID: 19901
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Ty máš zvukovku do slotu? To může být asi problém, nerozumí si s grafikou. Tak zkusit ovladače. S Catalystama opatrně, v každém případě si zazaláhuj ty stávající.
    Tady jsem v koncích. Ovšem chce to zkoušet všechno možné, kolikrát jsem to rozběhl, ani nevím jak a pak nesahat, nesahat!
    Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 26-09-2012 v 11:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu občas Avatar uživatele MrPierc
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    133

    Ještě jsem přemýšlel, zda neodinstalovat ručně ovladače na HDMI řadiče (ale nevím kde) a zkusit nechat Windows najít ovladače samotné...

    mirekv: Teď tě moc nechápu. Zvukovku mám součástí základní desky (Gigabyte PH67A-D3 - Intel H67, DDR3, s. 1155, USB 3.0, ATX (B3)) a vzadu mám zapojené JAGy od Genius reproduktorů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Citace Původně odesláno od MrPierc Zobrazit příspěvek
    žádné zařízení v "zařízení pro přehrávání" nepřibylo
    To je ok. Ty tam to zariadenie uz mas (ATI HDMI Out), len ti nefunguje tako by malo.

    Skusil by som nasledovne:
    1) odpoj vsetky kable
    2) pripoj HDMI->HDMI kablom povodny monitor - nasledne sprav test zvuku vo windowse na danej zvukovke AMD HDMI Out (ak to pojde, pokracuj dalej)
    4) odpoj vsetky kable
    3) pripoj HDMI->HDMI kablom TV - nasledne sprav test zvuku vo windowse na danej zvukovke AMD HDMI Out (ak to nepojde, problem bude v TV, skus ine HDMI vstupy na TV, ak to nepojde dalej, tak netusim

    pripajaj zariadenia vo vypnutom stave, az nasledne zapni PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Tak to jo, mám to podobné. Pokud dostaneš na TV obraz a zvuk ne, tak to musí být v nastavení v PC, v detekci v TV to není. Škoda, že to nemůžu doma nasimulovat, mně to prostě chodí. Pak si jedině natáhnout audio kablíky.

    Edit: zapomněl jsem napsat, že HDMI netahám rovnou do TV, ale do receiveru, který má HDMI přepínač.
    Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 26-09-2012 v 12:13
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    vivid: pripajaj zariadenia vo vypnutom stave, az nasledne zapni PC. Souhlas, rada k nezaplacení! Jo a to bys mohl vědět, proč nedostanu z PC do receiveru vícekanálový zvuk? Test repro funguje, ale zvuk třeba z MPC je jen 2kanál. Ale to je jen tak mimo, WDTV bohatě stačí.
    Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 26-09-2012 v 11:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu občas Avatar uživatele MrPierc
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    133

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    To je ok. Ty tam to zariadenie uz mas (ATI HDMI Out), len ti nefunguje tako by malo.

    Skusil by som nasledovne:
    1) odpoj vsetky kable
    2) pripoj HDMI->HDMI kablom povodny monitor - nasledne sprav test zvuku vo windowse na danej zvukovke AMD HDMI Out (ak to pojde, pokracuj dalej)
    4) odpoj vsetky kable
    3) pripoj HDMI->HDMI kablom TV - nasledne sprav test zvuku vo windowse na danej zvukovke AMD HDMI Out (ak to nepojde, problem bude v TV, skus ine HDMI vstupy na TV, ak to nepojde dalej, tak netusim

    pripajaj zariadenia vo vypnutom stave, az nasledne zapni PC.
    Takže asi jsme se díky tobě posunuli dále!

    Co jsem dělal:

    1) Vypnul jsem PC a nechal jen propojený monitor a PC skrz HDMI/HDMI (žádna redukce na DP) / poté nastavení AMD HDMI Out jako hlavní a zvuk šel z monitoru
    2) Vypnul jsem PC a nechal jsem propojené TV a PC skrz HDMI/HDMI (žádna redukce na DP) / poté nastavení AMD HDMI Out jako hlavní a ZVUK ŠEL Z TV !!!!!!!!! = to znamená, že to jde!
    3) Poté jsem už jen připojil monitor přes HDMI/DP a zvuk jde dále jen z TV. Zkusil jsem nastavit klasické reproduktory dát jako hlavní a poté zpět na AMD HDMI out a zvuk jde opět z televize a ne z monitoru!

    Jdu ještě restartovat PC a zkusím zda i po tom to půjde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Takze som rad, ze sa to podarilo.
    Este si nastav ATI HDMI Out zvukovku ako standardne preddefinovane zariadenie - Nastavit jako vychozí. Nasledne vzdy po pripojeni / zapnuti TV pojdu zvuky z tohto zariadenia.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. propojení pc a lcd nejde zvuk
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 18:17
  2. Samsung le32a455- propojení a nejde zvuk
    Od hobys v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-11-2010, 16:04
  3. winfast dtv2000h jde zvuk ale nejde obraz
    Od weri29 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 08:08
  4. nejde zvuk ale obraz ano. TV tuner asi conexant
    Od xkrchnav v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-12-2005, 08:45
  5. Fly 2000 TV, nejde mi obraz,pouze zvuk
    Od jirojo v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2005, 19:47