spustenie vegas 6
Mam taky maly problem s Vegas 6.0. ked ho chcem spustit, tak mi vypise, ta chyba subor mscoree.dll . Vie mi niekto poradiz cos tym ? skusal som to na dvoch compoch.
Ak mate ten subor, tam mi ho prosim poslite na: [email]marek836@hotmail.com[/email]
Ak mate ten subor, tam mi ho prosim poslite na: [email]marek836@hotmail.com[/email]
[code]http://download.microsoft.com/download/8/b/4/8b4addd8-e957-4dea-bdb8-c4e00af5b94b/NDP1.1sp1-KB867460-X86.exe[/code]
.NET framework SP1
.NET framework SP1
Pokud dosud nikdo nehovoril o obou soucasne, tak tim lepe, ze jsem se zde se svou zkusenosti podelil ! 8-)
vegas 6 mi uplne nahodne mrzne pri starte... raz za 5-6 spusteni, a to tak dokladne, ze pomoze az reset...
[quote=Trent]vegas 6 mi uplne nahodne mrzne pri starte... raz za 5-6 spusteni, a to tak dokladne, ze pomoze az reset...[/quote]
To iste som mal aj ja. Vypni si SONY MEDIA ... Tak nejako sa to vola. Niesom pri Vegase neviem presne. Je to nova zalozka. A potom pojde spustat ako vino.
P.S.: Aspon u mna ide spustat ako vino :-D
To iste som mal aj ja. Vypni si SONY MEDIA ... Tak nejako sa to vola. Niesom pri Vegase neviem presne. Je to nova zalozka. A potom pojde spustat ako vino.
P.S.: Aspon u mna ide spustat ako vino :-D
vsechno jsem dal pryc pak zase nainstalil a ted me to nejde otevrit uz vubec. Dela to sice jen u jednoho projektu ale toho posledniho a nejvetsiho. Nekolik desitek hodin prace v prd*li? :-((( pro zmenu to vyhazuje toto:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jak se vypina sony media? nemuzu to najit.
Je docela blby ze verze nejsou mezi sebou kompatibilni. Samej error...pripomina me to pinakla :-G
Jak se vypina sony media? nemuzu to najit.
Je docela blby ze verze nejsou mezi sebou kompatibilni. Samej error...pripomina me to pinakla :-G
[quote=krist]co to sony media, kde se vypina?[/quote]
Options - Preferences - General / Enable Media Manager (skoro úplne dole) B-)
Options - Preferences - General / Enable Media Manager (skoro úplne dole) B-)
Při instalaci vegas 6 mi to pise: Error: CMC mismatch.
Aborting the Installation
:-((
Nevite nekdo co stim?
Aborting the Installation
:-((
Nevite nekdo co stim?
uff :-)- uz sem to rozchodil. \/ Nebylo to tim media managerem ale Heroglyphem. I kdyz ho v projektu nemam ani kousek (mozna jsem ho ale zkusil, nepamatuji se) presto se chtel asi zasunout. Az ted, kdyz jsem ho zase nainstalil tak to vali. Jeste teda uvidim co na to rekne pan render.
Lidi, bacha na to, nejdriv vsechno dodelejte jak ste zacali a pak zkousejte novy verze ! Zpetne neco napravovat jde ztUHa. Vegas je skvely ale ne dokonaly ale i tak to bude pro me porad c.1. :BB:
Lidi, bacha na to, nejdriv vsechno dodelejte jak ste zacali a pak zkousejte novy verze ! Zpetne neco napravovat jde ztUHa. Vegas je skvely ale ne dokonaly ale i tak to bude pro me porad c.1. :BB: