Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: Chystate sa prejst na dualcore ?

Hlasujících
10. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Ano

    2 20.00%
  • Este nie som rozhodnuty

    1 10.00%
  • Nie, mozno az casom

    7 70.00%
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Dualcore ano alebo nie ?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Ras2
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    81

    Uz ste to mozno citali, ale aj tak ma zaujimaju vase nazory. Uvazujete o prechode na dualcore ?
    http://www.svethardware.cz/dual-core...ze-uspet/11848
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele bArDa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    280

    Az mi prestane stacit muj jednojadrovy Pentium 4 a pak mozna.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Než mi přestane stačit Athlon XP 3200+, bude už určitě zase něco novýho, takže dual core jde mimo mně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jako hračka dobrý, ale jinak...
    můj Athlon 2400 + stačí
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    urcite ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    asi až bude nižší cena a bude více druhů (ověřenost)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    353

    Až tehdy, kdy to bude většina softwaru vyžadovat, jinak není důvod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Vegas to podporuje, takze ano!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    9 z 10 expertů podporuje Vegas, tak jo!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Si skusal tu 6 a A3? Kebyze toto vyjde na svet ako prve, tak im to omlatim o hlavu aj s crackom !
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Ras2
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od jojto
    A to chcu aby sme platili za soft licenciu podla poctu jadier
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    houfně přejdem na Linux, ten je zadarmo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kiss 1600 alebo HDD Media Player Rapsody N35 alebo HTPC
    Od mp4 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-02-2010, 18:00
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 21:28
  3. Kodeky-podpora dualcore
    Od vodehnal v sekci Kodeky
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 06:51
  4. Vegas a DualCore
    Od Stano_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-06-2006, 10:16
  5. ktory dualcore na strih videa ?
    Od yozefb v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 15:53