Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Běží program HBO Comedy?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    66

    Mám u něj černou obrazovku i když signál je(neukazuje přeškrnutý satelit)Mám HD příjmač a ostatní MPEG4 progrmay běží...Vysílal vůbec někdy tento program?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,156

    Citace Původně odesláno od maarkii Zobrazit příspěvek
    ...Vysílal vůbec někdy tento program?
    čo je to za otázka? samozrejme od vždy čo bol pridaný.
    akú máš kartu a aký balík si na nej platíš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    66

    Mám Karta Skylink VÝMĚNA ICE s 2 měsíční akcí všech programů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,156

    tak potom robíš niekde chybu v naladení.
    Momentálne tam fičí Jack Sparow.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    266

    Mám čerstvou neregistrovanou Skylink výměna ICE a HBO Comedy taktéž *nehraje*. Ostatní programy hrají. A když vidím ty obrazové odpornosti HBO, HBO2 tak je snad lepší, že další podobný nehraje Filmový kanál v SD a těžce poddimenzovaném bitrate, brrrr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    A když vidím ty obrazové odpornosti HBO, HBO2 tak je snad lepší, že další podobný nehraje
    Tohle a i Comedy chytám na kabelovce (která to přebírá ze satelitu). Obraz jak víno. .... někde tedy bude chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    266

    Skylink. HBO HD ujde. HBO SD má už na první pohled odpudivý obraz, s bitrate kulhajícím okolo 1.6mbit, 2.0mbit prostě na filmovém kanále výsledek dobrý být už z principu nemůže. Na distribuční trase, nebo u jiného dodavatele signálu snad bude kvalita lepší. Bylo by smutné kdyby ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,156

    TechniSat HDS2 upscaling + LG LCD 55" -> samozrejme že HBO HD je OK, ale zvyšok je tiež v pohode. Pred výmenou CRT za LCD som mal veľké obavy ako to bude vyzerať ale nemá chybu. Ani štvorce ani rozpadávajúci obraz, z metra ale samozrejme ťažko pozerateľné.

    ako a na čom ladíte HBO Comedy že vám to nejde? Prehľadávate TP, alebo Pidy, alebo nedajbože prehľadávanie celej družice?
    Naposledy upraveno uživatelem Dagy2: 20-08-2012 v 08:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    HBO HD zo Skylinku-ziadna slava, prirovnam to k beznym nemckym SD...a ten obrazovy odpad ostatnych HBO - tak to je fakt smutne, nechapem, zzesa vobec nehanbia za to pytat peniaze!!!
    A co to je za HD film, ked ma nahravka 3-5GB....ved len zatracovana Nova ma dvojnasobok a CT aj trojnasobok a je to zadarmo - teda bezplatne
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    66

    Mám také ještě neregistrovanou ICE kartu.Aktualizoval jsem vyhledáváním nové programy.Musím když chci přidat další programy do oblíbených , prohledat celou družici a podle názvů kanalů přidávám do oblíbených, jinak to bohužel nejde.Což je někdy problém, protože cizojazyčné názvy kanálů jsou někdy shodné, ale dá se poznat dle systému kodování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    299

    Citace Původně odesláno od maarkii Zobrazit příspěvek
    Mám také ještě neregistrovanou ICE kartu.Aktualizoval jsem vyhledáváním nové programy.Musím když chci přidat další programy do oblíbených , prohledat celou družici a podle názvů kanalů přidávám do oblíbených, jinak to bohužel nejde.Což je někdy problém, protože cizojazyčné názvy kanálů jsou někdy shodné, ale dá se poznat dle systému kodování.
    Moze to byt aj modulom, aky mas modul? Skusal si iny modul?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,156

    Citace Původně odesláno od maarkii Zobrazit příspěvek
    Mám také ještě neregistrovanou ICE kartu.Aktualizoval jsem vyhledáváním nové programy.Musím když chci přidat další programy do oblíbených , prohledat celou družici a podle názvů kanalů přidávám do oblíbených, jinak to bohužel nejde.Což je někdy problém, protože cizojazyčné názvy kanálů jsou někdy shodné, ale dá se poznat dle systému kodování.
    To je určite nezmysel. Nemyslím že existuje taký prijímač ktorý má len vyhľadávanie "celá družice".
    To sa hanbíš napísať čo je to za stroj? budeme tu hádať a hrať sa na schovávačku alebo chceš poradiť ako to naladiť?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    266

    Fajn tak korekce. Proskenoval jsem znovu 23.5E a HBO Comedy hraje. Předtím jsem měl naskenováno z 9.7. a vše potřebné mimo HBO Comedy hrálo, tak asi nějaký šotek nebo hýbali s parametry (modulace, pilot).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,156

    Citace Původně odesláno od Wintermute Zobrazit příspěvek
    Fajn tak korekce. Proskenoval jsem znovu 23.5E a HBO Comedy hraje. Předtím jsem měl naskenováno z 9.7. a vše potřebné mimo HBO Comedy hrálo, tak asi nějaký šotek nebo hýbali s parametry (modulace, pilot).
    Bože nič nehýbali. Neviem prečo stále si myslíte, že každý deň tam niekto niečo prepína a nastavuje.
    HBO comedy hrá od prvého dňa kedy ju pripojili, nikdy som nič neprelaďoval ani nenastavoval. Myslím je to tak 2 roky?

    Keby si normálne napísal čo to máš za prijímač miesto nejakých neustálych domnienok a obviňovaní tak myslím, že by sme možno našli prečo ti to nenaskenovalo na prvý krát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    HBO comedy hrá od prvého dňa kedy ju pripojili, nikdy som nič neprelaďoval ani nenastavoval. Myslím je to tak 2 roky?
    ale teraz si vymyslas .....
    Hbo comedy presuvali na 11797 v 11/2011.
    Tu mas dokaz
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DVB-C: btv...program.....TXT
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2010, 15:19
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-02-2009, 15:51
  3. pinnacle 310i běží pouze zvuk
    Od ntb v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-06-2008, 17:14
  4. SENCOR 7102 - běží jen některé titulky
    Od DAFER v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 15:18
  5. TV2000XP-Expert / FM (běží jedno repro)
    Od Citr v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 17:13