Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

LG LM620S problémy

berco1 (14)|12.8.2012 16:06
Pred mesiacom som zakúpil daný model nakoľko sa vyskytli dáke problémy riešil to už niekto?

TV mam pripojene cez kábel rýchlosť pripojenia od poskytovateľa 30/1 Mbit/s do TV nedostanem viac ako 6 Mbit takže pri sledovaní HD videa dosť caso nastáva zaseknutie a načítanie.
Druhá vec čo mi docela vadí je pri surfovaní cez integrovaný internetový prehliadač cca po hodke vyskočí tabuľka /nie je dostatok voľnej pamäte chcete reštartovať prehliadač/ alebo sa TV hneď vypne sama reštartuje alebo ju musím vypnúť ja a zapnúť a pokračovať v netovani.

PC mam z TV pripojene po sieti pomocou dlna cez Nero media home a problém je v tom že TV nevidí súbory z príponou mkv. pokiaľ chcem pustiť 3D film musím ho hodiť na HDD a pozrieť tak. skúšal som aj iné servery ako plex ten z tv vôbec nekomunikoval. V poslednej dobe mam tiež problém pri sledovaní AVI filmov väčších ako 1,5GB obraz je trhaný v cca sekundových intervaloch.

inač Tv sama o sebe je dobra,
obraz v HD je luxus , 3D funguje dostačujúco na telku jedine čo mi vadí neplnohodnotne prehliadače ako youtube polku videii nejde prehrať a zobrazenie pri vyhľadávaní je max 15 titulov.

Ma niekto podobne problémy a riešenie na ne?
vivid.sk (11472)|12.8.2012 16:08
kup si MMC.
quicksilverCZ (27)|12.8.2012 17:12
Zdravim koukam ze mate televizi ,kterou mam v planu si koupit.
Odkud FULLHD video sledujete ? Pres nejaky prehravac a nebo na primo pres nejakou LG aplikaci ?
Docela se divim ,ze jsou s tv problemy typu : problem s avi ( 1,500 mb ) a take prohlizec :_(
Neresi nic update FW ?
persson (299)|13.8.2012 09:07
Ja mam iny problem, tv stanice, ktore som si dal na urcite pozicie po vypnuti tv sa vratia znovu na tie iste pozicie , z ktorych som ich predtym preradil na moje pozicie a neviem , kde robim chybu, na panaku vt 30 s tym nemam problem
berco1 (14)|13.8.2012 09:36
[QUOTE=quicksilverCZ;420337]Zdravim koukam ze mate televizi ,kterou mam v planu si koupit.
Odkud FULLHD video sledujete ? Pres nejaky prehravac a nebo na primo pres nejakou LG aplikaci ?
Docela se divim ,ze jsou s tv problemy typu : problem s avi ( 1,500 mb ) a take prohlizec :_(
Neresi nic update FW ?[/QUOTE]

Video sledujem cez prehravac ktory je v Tv vestaveny pripojim k tomu HDD alebo po sieti book a pusti sa mi vybrany film o ziadnom inom prehravaci ktory by bol na vyber neviem . Aby som upresnil to sekanie AVI nie je to u kazdeho filmu vacsieho objemu ale obcas sa to stava. K tomu prehladacu to ma tiez trochu vytaca pri surfovani alebo pozerani videa sa to vypne a je potreba vypnut celu tv pokial sa da len restartovat aplikace do 5min to zas vypisuje malo pamate.FW sa aktualizuje automaticky pozeral som aktualnu verziu na LG a je aktualny.
berco1 (14)|13.8.2012 09:37
[QUOTE=persson;420432]Ja mam iny problem, tv stanice, ktore som si dal na urcite pozicie po vypnuti tv sa vratia znovu na tie iste pozicie , z ktorych som ich predtym preradil na moje pozicie a neviem , kde robim chybu, na panaku vt 30 s tym nemam problem[/QUOTE]

stym som mal tiez problem je potreba k tomu priradit favoritny program a upravit kanale podla seba a bude to ok.
Dagy2 (3153)|13.8.2012 13:25
Možno budeš sklamaný z tejto odpovede, ale:
1/ žiadna telka nie je na surfovanie po nete. Na to slúži PC.
To, čo máš vstavené v TV je tak pozrieť si aktuálne počasie alebo program do kina a šlus!
To, že po hodine sa reštartuje - myslím, že žiadny človek vo vývoji to tak dlho nemal zapnuté.

2/ prehrávanie niektorých videí s problémami znamená jednoducho že to video má trochu inú štruktúru dát než TV vie prehrať. Proste TV má určité ohraničené portfolio súborov a kodekov ktoré zvláda a zvyšok proste nejde.
mkv súbory zvláda cez DLNA aj cez USB bez problémov. Niečo máš asi nesprávne nazdieľané, keď to nevidí.

3/ prehrávač v TV má taktiež obmedzené možnosti - prepínanie zvukových stôp, titulkov a pod. Rovnako možnosti pretáčania vpred a vzad závisia na tom aký DLNA server je použitý.
quicksilverCZ (27)|13.8.2012 15:43
Takze kdyby jsem si k TV koupil casem nejaky 2x jadrovy boxik s androidem nehrozej nejake problemy s FullHD videem ?
Protoze stale nechapu problem s prehravanim nejake blue-ray 24p ... to se snazite prehrat video pres usb v tv a nebo treba mate
propojene pc s tv a dela to kosticky a trhance ? Jestli je nekde TV omezena datovym tokem.Diky za info.
berco1 (14)|20.8.2012 17:08
[QUOTE=quicksilverCZ;420476]Takze kdyby jsem si k TV koupil casem nejaky 2x jadrovy boxik s androidem nehrozej nejake problemy s FullHD videem ?
Protoze stale nechapu problem s prehravanim nejake blue-ray 24p ... to se snazite prehrat video pres usb v tv a nebo treba mate
propojene pc s tv a dela to kosticky a trhance ? Jestli je nekde TV omezena datovym tokem.Diky za info.[/QUOTE]

poslal som ti SZ

dnes som si este vsimol ze sa mi resetuje nastavenie obrazu na polozke Tep.barev W/C mam to nastavene naW30 a casom sa to resetne na 0.
vormen (30)|6.9.2012 08:42
má někdo nějaký nový poznatky k tomuto modelu? od posledního příspěvku tuším došlo k aktualizaci FW. rozhoduji se mezi modely 620s, 660s a plazma 680s.
berco1 (14)|10.9.2012 20:23
[QUOTE=vormen;423997]má někdo nějaký nový poznatky k tomuto modelu? od posledního příspěvku tuším došlo k aktualizaci FW. rozhoduji se mezi modely 620s, 660s a plazma 680s.[/QUOTE]

ja mam 620s to resetovanie obrazoveho nastavenia prestalo asi novy firmware inac som v menu nic nove nepostrehol akurat pridali do smart ponuky skype a dake blbosti. postrehol som este zmenu tabulky na upozornenie programu kde sa to pyta ci chcem pripomenut , nahrat alebo podobny program. ponuka bola vedla seba a teraz je nad sebou. Co sa mi este nepozdava v boraze je ako keby sa objavoval v jednej tretine pas ako cierny duch viditelne je to u fotbalu trava je tmavsia v dakych miestach ale niekedy to sa nejde vidiet tak neviem ci je to v nastaveni dacoho alebo ten clouding.
berco1 (14)|7.10.2012 10:16
Nevie niekto poradit z nastavenim nero mediahome 4 ? siet mam pripojenu book s routrom cez wifi a tv s routrom kabel. po nainstalovani nera som indexoval slozky ale nero vobec nevidi tv skusal som vypnut aj nod aj firewall a stale nic. V nero tabulke mam: zarizeni nalezana v siti nero IP 127.0.0.1 a stav je prazdny a tam by malo byt oznacenie tv. na starom nere 7 mi to fungovalo ale zas som nevidel mkv subory co som mal v pc . nemal niekto podobny problem s pripojenim?
ksyp (11)|7.10.2012 13:18
Takové ty kecy jako televize je určená ke koukání a ostatní funkce mohou fungovat jen napůl nebo vůbec - tak na to bych se ani nevys...al.
Televizi, která si sem tak ohlásí chybu, resetuje se nebo dokonce plugin dodaný výrobcem nefunguje, takovou TV by pěkně zčerstva reklamoval a omlátil jim o hlavy.
isquash (5)|5.8.2013 08:48
Zdravím,
neřešil nějaký majitel tohoto typu televize, že mu nechce naskočit obraz? Stavová LED dioda svítí červeně a po zapnutí TV se pouze rozbliká. Zkoušel jsem ji na nějakou dobu vytáhnout z el. sítě, ale to nepomohlo a v manuálu jsem nějaké tovrní reset nenašel. :-(
bastlir (3245)|6.8.2013 23:14
[QUOTE=isquash;463805]Zdravím,
neřešil nějaký majitel tohoto typu televize, že mu nechce naskočit obraz? Stavová LED dioda svítí červeně a po zapnutí TV se pouze rozbliká. Zkoušel jsem ji na nějakou dobu vytáhnout z el. sítě, ale to nepomohlo a v manuálu jsem nějaké tovrní reset nenašel. :-([/QUOTE]

Žádný reset nepomůže. V menu najdeš jen "obnovení nastavení". Jenže do toho se teď nedostaneš a ani by ti stejně nepomohlo, jelikož se jedná o závadu. Samové jsou totiž velmi citliví na přepětí a ani přepětí na anténě vlivem bouřky neudýchají. Takže - servis.