Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Sony DVD architect 3,0 a Vegas 6,0

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele Slůně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Tak již zde máme k dispozici nové verze oblíbených programů Sony DVD architect 3,0 a Vegas 6,0.
    Ke stažení trial verze :
    http://download.sonypictures.com/old...t30_bld106.exe
    http://download.sonypictures.com/old/vegas60a_bld99.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Si spal?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele millos
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    111

    Bylo v ZOO...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    ty vole, to je sila
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    hele, budete nekdo psat nejakou recenzi nebo tak? Hlavne na ten relativne jednodussi Architect 3ku. Vypada temer totozne az na par zmen, ale asi to nebude nova verze jen tak pro nic za nic....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    A hlavne jestli uz odstranili problem se zpetnym previjenim!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Lubi - to snad neni potreba...tolik novinek tam zase neni... Tak ze si myslim, ze pro ty, co jiz delali v A2 je manual zbytecny.... Na novinky jsem prisel asi tak po 40 minutach laborovani... Teda samo, ze ne asi na vsechny, ale ty co jsem potreboval jsem nasel....
    Myslim, ze se nacekate dyl na manual, nez aby jste na to dosli sami...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele svoda
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    1

    zdravím,mám problém s tímto programem, když chci dát vypálit dvd disk a mám určit disk pro pomocné soubory atd. tak mi napíše že nemůže na dané místo zapisovat a nebo že na to nemám přístup (což je samozřejmě nesmysl) ,na disku mám 20 GB volno,zkoušel jsem v daném umístění i vytvářet složku audio a video,ale nic.nevíte někdo co s tím? dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    A co ti presne pise? Potrbuje este miesto na dva tempy, mozno to ti chyba, inak jasna vec, zlozka pre final musi byt prazdna !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sony dvd architect nenacita mpg z Vegas
    Od scooti v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-05-2010, 05:23
  2. Vegas to Architect
    Od rjja v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-10-2008, 01:43
  3. Sony Vegas- export do dvd architect
    Od emil12 v sekci Editace videa
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 15-02-2008, 12:59
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 18:31
  5. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-11-2005, 12:48