Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Psal jsem průběžná SAT-TV zásuvka

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    To není věcí zásuvky, ale konstrukce rozvodů. Aby Ti chodilo více DVB-S přijímačů na jednom kabelu, tak potřebuješ Unicable řešení. Pro dvě stačí tohle http://www.tvdigitalne.cz/technirouter-mini-2-1x2.html, ale musí s tím být kompatibilní (podporovat to) i koncová zařízení jako TV nebo STB.

    Tohle není jak klasický TV signál, kde na jeden kabel můžeš navěsit více zařízení.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 16-07-2012 v 14:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    15

    Mě by stačilo, aby v té první, průchozí zásuvce byl pouze DVB-T. Tohle je možné?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    To by neměl být s průběžnou SAT-TV zásuvkou problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    15

    při použití http://shop.emos.cz/zbozi/2501100310...suvka-eu-3614j jsem na konci signál neměl, pře jejím odpojení a propojení koaxu už bylo vše ok.Je taky možné že je zásuvka vadná. Nebo záleží i na útlumu? U této to na stránkách výrobce neuvádí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Psal jsem průběžná SAT-TV zásuvka.

    http://www.elektro-paloucek.cz/vypin...bezna-tv-r-sat
    Zásuvka umožňuje průchod proudu (max. 500 mA DC) a tónového signálu 22 kHz pro napájení a ovládání LNB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    15

    Aha, ok. Nakupoval jsem všechen materiál pro elektro rozvod ve velkoskladu ARGOS a tam mi jejich zaměstnanec říkal, že průběžná je jen TV-R bez F konektoru pro satelit. Tak teď už je to jasné. Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Datová zásuvka UPC (útlum ?)
    Od Grigondis v sekci Bastlení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-02-2013, 11:57
  2. Zásuvka na karty PCMCIA
    Od Falcon666 v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-12-2009, 14:05
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 11:13
  4. Jsem strašně rád
    Od starej_vul v sekci DVB-S
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 10:59
  5. MP3 VBR , už jsem zoufalý
    Od killerGBU v sekci Kodeky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-02-2005, 19:38